2022-01-28 20:22:31, Boldog névnapot Károly,Karola !
Kereés az oldalon

Ezért szeretjük a nyarat!

Kőhidi-Kovács Brigitte - 2017-07-04 10:00:00
Programok
nyár nyaralás nyári programok program ajánló fesztiválok Balaton Balatoni sétahajó sétahajó

2017_0615090937_summer.jpg

Hogy mit szeretek a nyárban?

Hosszabbak a nappalok, és jókat lehet sétálni. A meleg is felpezsdít , még akkor is ha néha túl sok belőle. De akkor is ezt várjuk télen, nem ?
Kisüt a Nap, megtelik a város élettel, különböző programok vannak. Fellendül a nép, a barátok, haverok kiülnek a szabadba beszélgetni. Nyáron egyszerűen vidámabbak az emberek. Tervezgetjük a nyaralást, nézzük a fesztiválokat, különböző kikapcsolódási lehetőségeket. Nyáron nem lehet unatkozni, hisz mindig van valami. Mindenki igényeihez mérten találhat programot. Annyi minden van… POSZT a színház kedvelőinek, a híres füredi Anna Bál, villányi rosé fesztivál a bor kedvelőinek, strand fesztivál a Balaton parton, a víz imádóknak. Persze még jócskán sorolhatnék az ország bármely területéről.

Mit csinálhatunk barátainkkal?

Nincs is jobb, mint egy közös grillezés a barátokkal, miközben jókat nevetünk és beszélgetünk némi fröccs kíséretében. Vagy akár egy nyaralót is ki lehet venni a Balcsin és eltölteni néhány napot.

Családdal elmehetünk úszkálni, akár szintén a Balcsira, vagy akár strandra. Bármit is válasszunk, ha szeretjük a vizet, mindegyik jó móka!

Párunkat mivel lephetjük meg? Romantikus séta a Balcsi parton naplementében? Hmmm, szerintem jó ötlet! Egy sétahajózással egybekötve. Szántódról Tihanyba, vagy akár Siófokon egy órás sétahajózás. Nyugalom, szép táj és csak ti ketten! Kell ennél több?

A nyár a vidámságot, a nyugalmat és a vízpartot jelenti számomra. Ahova biztosan el szeretnék látogatni az Szeged, Siófok, Tihany, Badacsony és Zalakaros. Ti mit szerettek a nyárban? Hova mentek szívesen? Ugye nem ültök tétlenül? 

loading...


Szólj hozzá Te is!