2019-07-22 00:01:38, Boldog névnapot Magdolna !
Kereés az oldalon

Elv/érzek

Hashtag Magazin mini logo Finnish BabyBox

Elv/érzek Támogatás BabyBox csomag
A babaholmikkal kapcsolatban szeretném megosztani a kedves olvasókkal, hogy-még a várandósságom előtt- rátaláltam egy nagyon praktikus dologra. Ez az úgynevezett Finnish BabyBox.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A tökéletes menyasszony

Elv/érzek menyasszony esküvő esküvői szervezés
A szervezés a lánykérést követően 24 órával bekövetkezik, egy perccel sem később. Csatlakozás fórumokhoz és csevegőkhöz, véleménykikérés ismeretlen menyasszonyoktól. Nem vagyunk többé kis fruskák!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Férfiszemmel II.

Elv/érzek szerelem férfi
Minden ment tovább, te továbbra is ragaszkodóan írtál, természetesnek vetted ezt a kis szeletet, amivel már részese lettem a mindennapi életednek. A gyakorlatnak ugyebár vége volt, felmerült hát a találkozás lehetősége, hiszen mozdítani kell a cselekmény valamilyen irányba, hogy eldőljön végre: megfutamodsz a saját kötődésedtől, vagy tovább mersz lépni felém.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szépség és szörnyeteg egy személyben

Elv/érzek szerelem csalódás tanulság
Az életben mindenkinek megvannak a saját mumusai. Ezek van, hogy belsőségek és van, hogy külsőségek. Ma, amikor egyedül ültem a buszon két epés mondat járt az agyamban, mint egy mantra: „Imádom a lelked, de…”, „Miért vetted komolyan?”.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Férfiszemmel I.

Igen, te is nagyot tévedtél. Már az első nap. Már akkor megkevert a felszínesség, mert úgy hitted hozzád is úgy viszonyulnak, mint egy tárgyhoz, és valójában senki sem kíváncsi rád. Pedig csak találkozni kellett vele… megtörtént.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Nem emlékszem rád csak az érzésre

Elv/érzek szerelem első szerelem fájdalom
Hihetetlen, hogy már nem emlékszem rád, ha behunyom a szemem. Kikoptál belőlem, pedig pár éve még biztos voltam benne, hogy ez sosem történik majd meg. Pont oly észrevétlenül kúsztál ki az emlékeim hálójából, mint ahogy bekúsztál a mindennapjaimba akkor, már nagyon régen.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Egy szülés

Elv/érzek anyaság baba mama
Az éj leple alatt megbúvó állat szeretnék lenni. Magányosan nyüszíteni és ösztöneim által vezérelve megelleni kicsinyem. Ösztöneimet már elfojtotta a nagyvárosi neurózis. Nem hiszek már magamnak, nem tudom, hogy üzen a testem. S. Nagy Noémi
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rossz korba születtem! Régen minden jobb volt! - Sokan gondoljuk így. Járjunk utána!

Elv/érzek régi idők szép emlékek hagyomány
Nagyon sokat halljuk életünk során az idősebbektől, hogy "bezzeg az ő idejükben minden más volt, minden jobb volt". Pedig az élet régen sem volt fenékig tejfel. Mégis mindenki a jóra emlékszik. Nagyanyáink mosolyra húzódó szájjal mesélnek fiatal éveikről, csalódásaikról, nehéz időkről egyaránt.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Vajon milyen lesz a szülés?

Elv/érzek anyaság szülés terhesség
A szülés videókban minden nőt gusztustalannak látok. Milyen emelkedettség van egy szőrös, kitágult vaginában? A reszkető lábakban, a csapzott homlokban és uram bocsá’ egy bekakálásban? Na, ugye? Beszélhetünk itt módosult tudatállapotról, de most a francot sem érdekli, engem az érdekel mi lesz? Válasz még nincs, de kapok egy kis ízelítőt a 29. héten. S. Nagy Noémi
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rövid hazugág, rövid őszinteség

Elv/érzek Hazugság Őszinteség Én
Szoktál hazudni? Szoktál nagyítani? Szoktál füllenteni egy nagyobb ügy érdekében? Inkább vagy őszinte és megbántod a barátodat, mint hazudsz és nevetsz te is rajta?
Bővebben