2019-11-19 10:07:28, Boldog névnapot Erzsébet !
Kereés az oldalon

Elv/érzek

Hashtag Magazin mini logo A piros rúzsos randevú

Elv/érzek randevú románc piros rúzs
Furcsa ezt a nőt így látni. Haja könnyeden omlik le jól belőtt fürtökkel az arca elé, az alapozó minden bőrhibáját elfedi, a szemöldöke tökéletes színárnyalatban megrajzolt, a smink nude mégis feldobja a tekintetét, tökéletesen rajzolt vörös rúzsa pedig beragyogja a megjelenését
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Replay- avagy a nagy TSH kalandok

Elv/érzek pajzsmirigy hashmoto thyreodits autoimmun pajzsmirigyalulműködés
És amikor azt érzed rendben az életed, van egy lakásod, kiépítettél egy egzisztenciát 25 éves korodra és készen állsz talán végre lépni egyet előre, akkor a saját életed rádbassza az ajtót és közli, hogy menjél csak a picsába.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Dédik és emlékek, melyekkel bennünk élnek tovább

Elv/érzek emlékek gyász halottak napja
Csendben még a nagy hajtás előtt megyünk ki a temetőbe anyámmal. Nem kell a nyüzsgés és a rossz időt is igyekszünk elkerülni. Az utolsó napsugarakat kihasználva, csendben botorkáltunk a temetőben. A családunk, a nagy felmenők a temető apró pontjain a szélrózsa minden irányában nyugszanak.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Dalszövegek 1. rész

Elv/érzek Dalszövegek Líra Sors
Mikor tér vissza az apám, elment mióta, de nem jön, anya mondd már el kérlek, a felnőtt élet ördögi kör.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rákról egy kicsit másképp

Elv/érzek rák rákról kicsit másképp
Ilyenkor egyszerűen leáll az emberek többségénél a rendszer, és az újraindulásig várni kell pár percet. Nálam ez körülbelül negyed óra volt. Csendes zokogás, egy hang nélkül. Majd jött a restart, és a sírás után a „rákos vagyok” felismeréstől eljutottam a „rendben, akkor idén ezzel kell megküzdenem” mondatig.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Meddig jó egyedül?

Elv/érzek szingliség egyedüllét magány
Vajon meddig egészséges egyedül lenni? Vajon meddig érdemes önmagunk megértésébe fektetni a munkát egy kapcsolat helyett? Mikortól válunk teljesen szkeptikussá, ha ismerkedésről vagy még rosszabb szerelemről van szó? Vajon az évek alatt azzá változunk, aki össze törték a szívünket?
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Egy második esély története III

Elv/érzek vége játék út
És akkor jött az érzés. Hogy lelassul körülöttem a világ. A halvány zöld falak árnyalata a retinámba ég, a szobában fekvő többi beteg légzése a hallójáratom legmélyére zuhan. A folyosón kinyitott ablakon át beömlő friss levegő borzongatva szalad végig a vállamon és belekapkod a kiálló hajtincseimbe. Apa bőrének pórusai olyan élessé válnak számomra, mintha hirtelen egy sólyom látását kaptam volna kölcsön.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Addig örülj...

Elv/érzek anyaság nevelés
Valóban kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond? Vajon szülőnek lenni nem minden élethelyzetben nehéz? S. Nagy Noémi írása
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Ébredés...

Elv/érzek őrület sors anya
Elrabolta valami az örülő gyermek mosolyát, Történt talán valami szörnyű odafent, odaát? Tombol még viharotok, dühöng még a lelkedben? Ajtót, vagy szíveket szakít fel, ó a kegyetlen!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A nevelésem egy hamis Fendi

Elv/érzek anyaság nevelés humor
A mai gyerekek szinte már mobil telefonnal a kezükben születnek.Könnyedén mozognak a kibertérben. Mégis a mindennapi feladataikat, ami a háztartáshoz és az önellátáshoz köthetőek nehezen végzik. Vajon mindez a szülő hibája? S. Nagy Noémi írása fanyar humorral fűszerzve
Bővebben