2020-01-22 03:04:02, Boldog névnapot Vince,Artúr !
Kereés az oldalon

Németh Klaudia cikkei

Hashtag Magazin mini logo A te párod sem a BMi indexedet kívánja meg?

Nem tabu nők anyaság lowcarb
Komolyan elkeserítő, hogy 2020-ban arról kell beszélni az elmúlt évek botrányai után Magyarországon, hogy a gyermek érték, hogy a nőt is tisztelni kell, nem csak a férfit és tisztázni, hogy a gyerek nem lesz félárva, mert anyának megnőtt a BMI indexe.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Kötetlen kötődések a ködben

Elv/érzek nők férfia szerető
Átkozott csábító, ahogy felalá sétál a lakásban és magyaráz, fogalmam sincs, hogy miről. Olyan alattomos módon kúszok a bőre alá gondolatban, hogy a szavai teljesen el mennek a fülem mellett. Gondolatban már letépem a felsőjét és az ingje gombjai szerteszét gurulnak a parkettán. Lelkiszemeim előtt látom, ahogy a farmerja enyhén lelóg a csípőjén és fekete boxer nadrágja elő-elő tűnik a finom farmer anyag mögül.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo 2019 legfontosabb eseményei

Beszéljünk másról 2019 2019 nagy eseményei 2019 legfontosabb eseényei
Minden évben megállapítom, hogy egyre jobban rohan el mellettünk az élet. Évről-évre vagy a világ gyorsul, vagy magam sem értem mi történik, de bennem még mélyen él az előző ünnepek káosza is és mér 2020. A napokban megannyi humor szembejött velem. A szokásos „idén még nem fürödtem” vagy „Olyan mintha tavaly lett volna!” dumákon túl meg lett lovagolva az „Újra itt vannak a húszas évek.” és a „Boldog Új Évtizedet!” szlogen is. Holott én még mindig úgy beszélek erről az évről, hogy „majd jövőre!”
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo 2019 Top10 legolvasottabb cikke egy helyen

2019 legjobb cikkei
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Apró tüskék a díszpárnán

Ünnepek ünnep kapsolatok túlevél
Mert ez a fenyő is csak azt teszi, amit elvárunk tőle. Olyan, mint amit a társadalmunkban élő emberek java elvár. Pompázik, kívülről ragyog, külsőleg közel tökéletes. Minimális aszimmetriája csupán arra emlékeztet, hogy nem mű, hanem valódi. Ebben a mű világban pedig már ez is dicséretnek számít.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Ezt jelenti nekünk a karácsony

Ünnepek karácsony ünnep szeretet
Bár már mind tele vagyunk töltött káposztával, mézeskaláccsal és megannyi finomsággal azért ilyenkor még mindig pont úgy fér egy jó falat, mint egy ölelés. Mi is eltémáztunk azon mit is jelent nekünk a karácsony és, hogy mi az ami nem hiányozhatott az ünnepi asztalról. Íme:
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A HM írók legszebb karácsonyi emlékeik

Ünnepek karácsony ünnep szeretet
A karácsonyt lehet szeretni vagy nem szeretni, de egy dolog szinte lehetetlen, hogy semlegesek maradjunk vele kapcsolatban. Mert ilyenkor mindig történik valami. Összeveszik a nagyfater a nagyanyánkkal, anyánk ideges, mert nem kötött meg a töltelék a süteményben, apánk meg már falhoz vágná a karácsonyfát, amiért idén is ferdére faragta, miközben mi a szaloncukrot lopkodjuk a zacskóból ahelyett, hogy az akasztókat csavargatnánk rá, amire egy órája kért meg az anyánk.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Újrahasznosított karácsony

Ünnepek karácsony alkotás diy
Mindjárt karácsony és mi az a trend, ami igazán meghatározta 2019-et és egy pozitív divat lett? Nem más, mint az újrahasznosítás.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Az ezerarcú szeretet meséje

Ünnepek mese karácsonyi mese mese a szeretetről
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fehér hajú öreg nénike. Szegény asszony igen görbe volt már, összenyomta őt az élet súlya, de pirospozsgás orcája mindig a fény felé ragyogott. Egykoron felügyelő volt ő egy árvaházban a Petőfi sugárút mellett a főtértől nem messze.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Karácsonyi levél a Jézuskának

Ünnepek karácsony mikulás jézuska
Mert drága emberek idén Bence igazi autót kért a Jézuskától, persze BMW-t. A rajzon egy hatalmas egyértelműen kék terepjáró van, kissé kacska vonalvezetéssel és egy hatalmas emblémával, amit apa havi újságjáról másolt le Bence.
Bővebben