2022-12-05 08:24:26, Boldog névnapot Vilma !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Németh Klaudia cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Így lettem lakástulajdonos 2.rész-avagy ötlettől a megvalósításig

Beszéljünk másról
hitel hitel folyamata hitel felvétel
Az előző részt, ott fejeztük be, hogy ha eldöntötted, hogy lakásvásárlásra adod a fejedet egy hosszú hónap vár rád, amelyben mindez le lesz papírozva. Szerintem a köztudatban nem mindenki szaladgál azzal a tudással, hogy fejből tudja, hogyan is vásárolja meg élete első otthonát, így megpróbálom pontokba szedni a történetet egy nagyon alap hitel esetén, mint az enyém is.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Meddig jó egyedül?

Elv/érzek
szingliség egyedüllét magány
Vajon meddig egészséges egyedül lenni? Vajon meddig érdemes önmagunk megértésébe fektetni a munkát egy kapcsolat helyett? Mikortól válunk teljesen szkeptikussá, ha ismerkedésről vagy még rosszabb szerelemről van szó? Vajon az évek alatt azzá változunk, aki össze törték a szívünket?
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Így lettem lakástulajdonos I. rész

Beszéljünk másról
lakásvásárlás hitel hitelképesség
Sztori egy lakásvásárlásról és tanácsok, hogy eldöntsd megéri-e belevágni.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Túl-súlyos vélemény

Nem tabu
túlsúly kövérség köver nő
Tudod, van az az elég paraszt mondás, hogy ha már oldalra fordulsz nem is látszol olyan vékony vagy. Na, én ilyet sosem kaptam, de azt hiszem, pont annyira eshet szarul egy vékony nőnek ez a mondtad, mint nekem (és talán több ezer ember nevében beszélhetek) az
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Vallomás neked egyetlen szerelmem

Elv/érzek
magány egyedülálló unalmas élet
Tudod beleültem az öledbe és kényelmesen hátra dőltem. Nem tűnődtem, nem gondolkodtam mi lesz ezután. Jó volt így. A te semleges közeged, amellyel szépen átöleltél, majd körbe szőtted az életemet. A mi kapcsolatunk mindig is különleges volt.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Lángokban a világ tüdeje és te tetted ezt ember!

Elv/érzek
amazonas tűz erdőtűz
Viszont az mellett meg nem is akarok elmenni szó nélkül, hogy ég a világ tüdeje, az Amazonas, amely elméletileg a Föld oxigén ellátásának 20%-ért felelős
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo 4hónap,4 bölcsességfog, 4fogász

HM tippek
bölcsességfog eltávolítás bölcsességfog bölcsességfogeltávolítás
Állami kórházban történt bölcsességfogeltávolítás és tapasztalatok
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Interjú Fehéri Zsófiával

Interjú
Fehéri Zsófia festészet magyar
Ha valakinek megadatik, hogy művészileg ki tudja fejezni magát, akkor egy olyan különleges hatalom van a kezében, ami azt hiszem keveseknek adatik meg. A festés, alkotás egy olyan világba repíti el az alkotót, amelyben csak az adott pillanat létezik, úgy hogy közben belőlünk felszabadul minden, amit magunkkal cipelünk. Valahogy így képzelem, így lehet minden alkotás egyedi és megismételhetetlen.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Cosplay- Interjú Hinuval

Interjú
cosplay hinu hobbi
A cosplay szót Takahasi Nobujuki alkotta meg még 1984-ben. Az angol costume és play szavak összekovácsolásából jött létre. Tehát a cosplay egy egészen új művészeti vonal, de talán sokakat meglep, hogy több, mint 30 éves múlttal rendelkezik. Egy átlagos jelmezzel szemben itt fontos az összhang a viselője és kidolgozott, részletgazdag jelmez között. Egy-egy darab mögött több hónapnyi munka áll, így igazán elhivatottnak kell lenni ehhez a hobbihoz. Ha téged is érdekel a művészet, akkor ismerkedj me
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Nem emlékszem rád csak az érzésre

Elv/érzek
szerelem első szerelem fájdalom
Hihetetlen, hogy már nem emlékszem rád, ha behunyom a szemem. Kikoptál belőlem, pedig pár éve még biztos voltam benne, hogy ez sosem történik majd meg. Pont oly észrevétlenül kúsztál ki az emlékeim hálójából, mint ahogy bekúsztál a mindennapjaimba akkor, már nagyon régen.
Bővebben