2022-05-21 13:46:47, Boldog névnapot Konstantin !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Németh Klaudia cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Törött pillanatok ragasztója

Pszicho
változások az élet nagy pillanatai a nagy nap
Ma is úgy döntöttem kiülök a padra. Nem egy kopott, rágóval teleragasztott ócska ülőhelyre, hanem A PADRA. Igen, lehet, hogy minden eddigi felsorolt jelző igaz erre a kis helyre, de én talán észre sem veszem. Mert van a világon egyetlen hely, ahova minden köt és mégis úgy megyek oda vissza, mintha senkihez sem kötne semmi.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Minden napra egy divat

Beauty&Style
divat szociális kísérlet rocker
A vizsgák előtti totális kiégésemben fejembe vettem, hogy muszáj valamit csinálnom, ami kilóg a mindennapi tevékenységeimből! Valami olyan kellett, ami nem vesz el sok időt, viszont kicsit szórakoztat és feldobja a napomat. Így esett a választásom a hét celebje díj megszerzésére.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Amire a testem tanított

Pszicho
életmód gluténérzékenység lelkipillér
Magamra nézek és már egy nőt látok. Kerek idomokkal, vörös hajjal, hatalmas szemekkel, dús ajkakkal. Nem mindig ezt láttam, amikor a tükörbe néztem. Régen egy hájas, ragyás, kócós csúfságot véltem felfedezni a tükörben. Ma már csak ritkán jön szembe ez a kép és idővel talán egyre ritkábban fog. Pedig nem változtam. Csupán a testem tanít engem. Tanít elfogadásra, törődésre és kitartásra is.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szakíts, ha mersz...

Pszicho
szakítás szakító fél hogyan hagyjam el
Nem nézel a szemembe, mert boldogtalan vagy. Valóban az voltam. Egy olyan nő aki fulladt a terhek alatt, akinek minden álma szertefoszlott és úgy érezte, mint akit a Tiszába dobtak, súlyokkal a lábán, hogy fel ne ússzon a friss levegőre. Viszont ez a mondat megmérgezte a testem és a mindennapjaim.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Csak vicceltem!

Pszicho
öngyilkosság depresszió bántalmazás
Sokszor használt kifejezés, hogy "csak vicceltem". Azonban vannak esetek, amikor a viccnek, fele sem tréfa...
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Motoros találkozók

Pubi
motorok motorosok motoros találkozó
Beindul a motoros szezon és kezdetét veszik a találkozók! Azok a bizonyos "őrülj meg" bulik egy valódi összetartó közösségben! Én pedig kicsit elrepülök az emlékeimbe és felkészülök erre a szezonra is! Mert ezek a bulik mindig okoznak valami maradandót, ami miatt visszatérünk és begyűjtjük azt a szeretetet és adrenalint, amit itt kaphatunk.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Mellesleg rendben van...

Bűvös 7es
női mell nagy mellek milyen nagy mellekkel élni
Van ez a két részes domborulat, amitől fáj a hátam, ami mindig útban van, ami megnehezíti az öltözködésem... ami valójában a mellem. Ennek a domborulatnak sikerült önálló életre kelnie és csak nőni, nőni és nőni. Meg sem állt jó sokáig. Nem, nem úgy néz ki, mint ami el akar tűnni. Ha fogytam sem lett kisebb... csak itt éktelenkedik elől, én meg elkönyvelem, hogy ebben az életemben feltehetően a hasam soha sem fogom már leenni. Egy nagy mellű nő vallomása következik.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Húsvét kicsit máshogy

Aktuál
Húsvét Húsvét hétfő hagyományok
A húsvét számomra mindig a szagos kölnik, a díszes tojások és a nagy lakomák ünnepe volt. Azt hiszem igazán soha nem rajongtam ezért az ünnepért és kisebb koromban talán még dühös is voltam a srácokra, hogy ők mennek locsolni, nekem meg csak a hajam bűzlik.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Költészet világnapja

Aktuál
költészet világnapja április 11 József Attila
Iskolás koromban nem szerettem az irodalmat. Nyűgnek éreztem kötelező olvasmányokat olvasni, verseket tanulni. Mikor az élet megvonta tőlem a napi irodalmi adagomat és megfosztott a verseken való elmélkedésről azonnal jött egy hiányérzet. Azóta rengeteg verset olvasok és beleszövöm a sajátos gondolataimat. Néha még saját versek írásával is megpróbálkozok. Viszont József Attila mindig is az a költő volt, akit közel éreztem magamhoz. Jól emlékszem, hogy az érettségi napján megkérdezte az irodalom
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Havi témánk: hobbik és szabadidő

Aktuál
hobbi szabadidő motoros lány
Itt az április! Ha kinézünk az ablakon látjuk ahogy megindult az élet. A fák lassan virágba borulnak és a zöld levelek is előbukkannak a rügyek közül. A gáton sétálva egyre több sportolni vágyó futóval, görkorissal és biciklissel találkozok. Az arcokra mosoly ült és a vérünk felpezsdült.
Bővebben