2020-08-08 11:19:22, Boldog névnapot László !
Kereés az oldalon

Mellesleg rendben van...

Németh Klaudia - 2017-04-17 10:00:00
Bűvös 7es
női mell nagy mellek milyen nagy mellekkel élni amit csak a nagymellű nők értenek nagy mellű nő

Van ez a két részes domborulat, amitől fáj a hátam, ami mindig útban van, ami megnehezíti az öltözködésem... ami valójában a mellem. Ennek a domborulatnak sikerült önálló életre kelnie és csak nőni, nőni és nőni. Meg sem állt jó sokáig. Nem, nem úgy néz ki, mint ami el akar tűnni. Ha fogytam sem lett kisebb... csak itt éktelenkedik elől, én meg elkönyvelem, hogy ebben az életemben feltehetően a hasam soha sem fogom már leenni. Egy nagy mellű nő vallomása következik.

Szeretek beszélni olyan dolgokról, amiről a legtöbben azt gondolják tabuként kell kezelni. Beszélek hát erről is, hisz' a jelenség szemmel látható, és talán kézzel fogható is... csak utóbbi egyáltalán nem ajánlott a legtöbbeknek. Kicsit ledöntöm tehát a női mell mizériát és beszélek arról mennyi baj is van ezzel a... nagy mellel.

Apró kisgyerekként nagyon fiús voltam, majd egy napon megindult a testemben az élet és úgy érezte nem tetszik tovább neki a síkfelület. Elkezdett hát jobbra-balra meg előre-hátra domborodni. Egy napon pedig azon kaptam magam, hogy a mellkasom önálló életre kelt és csak nő és nő. Az én szervezetem már 11 évesen úgy érezte érett lett, és a még zsenge kisgyerekek között furán éreztem magam melltartóban is. Ami pedig akkoriban átok volt, később menő lett, majd újra átok... Hát íme pontokban a nagy női mell kalandjai:

1. Százméteres  sprint spánielként

A testnevelés órák számomra pokoli élmények voltak. Túlsúlyosként a sportmelltartó pedig szóba sem jöhetett. Te nem tudtad, hogy az csak vékony testű, szilikon mellű sportolókra való? Tényleg nem? Pedig igen! Így a sportmelltartó által nyújtott örömöt soha nem tapasztalhattam meg. Helyette viszont érezhettem magam Cocker Spánielnek, csak a fülem helyett a mellem volt, ami a 100 méteres sprint alatt jobbra-balra csapkodott.

2017_0404113022_1364544_anigif_enhanced-buzz-11380-1389732520-10.gif

2. Mindent a szemnek, semmit a kéznek

Of course... Mivel a Jóisten megáldott engem rendesen, így ha kicsit is nagyobb nyakkal bíró pólót, blúzt kapok magamra, akkor már közönséges látványt nyújtok. Már-már természetes, hogy a legtöbb ember nem jut el a lelkemig, mert elfelejt a szemembe nézni. Viszont percekig tud velem beszélgetni leszegezett tekintettel a melleim között kalandozva. Utóbbit pedig akár meg is fűszerezi egy "Mellesleg jól nézel ki!" megnyilvánulással. Miközben a lányok mögöttem összesúgnak, hogy "Nézd már! Hogy kirakta már a csöcseit!"

2017_0404114514_cic21.gif

3. Álmatlan éjszakák a hegyoldalon

Az alvás sem egyszerű dolog, ha elméretezték az embert. Viccesen azt szoktam mondani, hogy anno túlszaladtam. Azonban ezzel kell élni, mert aludni nem lehet. Imádok hason aludni, viszont maga a lehetetlenség. Ha mégis sikerül, akkor éjszaka könnyen arra kelek, hogy a melleim zsibbadnak és fájnak. Még jó, hogy el nem deformálódnak! ...és rám is igaz, hogy aki hason nem tud aludni, az nem tud háton tv-zni sem. Ugye nem kell magyarázni? Vannak dolgok, amik rendesen takarják a kilátást.

2017_0404114833_1.jpg

4. Plusz 4 pont az érettségin.

A legkedvesebb történetem a ballagási blúzomhoz kötődik, 'mely egyetlen mosás után méretekkel vált kisebbé. Ez az atrocitás pedig a mellemnél ütközött komoly gondokba. Végül a szóbeli érettségimet gémkapcsokkal belülről összetűzött blúzban csináltam végig és néha elmorzsoltam egy kis "miatyánkot", hogy ne kapjak majd plusz négy pontot az erős produkcióért, amit a szétpattantó blúzom tudna nyújtani. 

2017_0404115552_jesus_gives_peter_gift_1.gif

5. Hajolj bele a...

Az a baj, hogy a nagymellű nő is leejt néha dolgokat, beköti a cipőfűzőjét... szóval előre hajol. A mai csodás melltartógyártásnak hála, ettől az egyszerű mozdulattól is világnéző körútra indulnak a mellei. Ezért a felállást követően már a rutin mozgás kiegészül egy kis melligazgatással is. Miután helyére kerültek az ikrek, folytatjuk utunkat, úgy 10 percig, míg újra le nem kell hajolni...

 2017_0404115030_giphy_11.gif

6. Agresszív menetelés

Mivel a hátad sokat fáj a bónusz kilók miatt, így sokat ropogtatod, nyújtod és próbálsz a tartásodra figyelni. Viszont, ha kihúzod magad, pont úgy nézel ki, mint egy agresszív terminátor, aki megállíthatatlanul menetel előre.

2017_0404112626_838a7fe38ee0a3d69d0040511326505c59eb5394.gif

7. Rettegett szoptatás

Teljesen mindegy, hogy van valakid, vagy épp nincs! Mindegy, hogy 18 vagy 25 éves vagy! Ha nagy a melled, a legnagyobb rettegés számodra a terhesség azon része, amely kihat a mellekre. Lehet még fokozni? Lehet még ennél is nagyobb? ...és meddig fog érni, ha megnyúlik?

Ez viszont még a jövő zenéje!
Ha egyszer majd megnyúlik, felcsapom sálnak és azzal is spórolok... addig pedig marad drága keresztapám mérettáblázata, mely szerint a női mell besorolása a következő: Icike picike cicike, mell, csöcs, Hú B*zdmeg! ...és szerinte én az utóbbi kategóriát erősítem!

Ez voltam mára én, csak úgy mellesleg! Szép napot!

loading...


Szólj hozzá Te is!