2019-07-21 23:41:28, Boldog névnapot Dániel,Daniella !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Egyszerű téli fagyi a tavasz közepére

HM tippek recept desszert télifagyi
Gyermekkorunk kedvence, a téli fagyi, egy rendkívül kedvelt édesség volt a hideg téli hónapokban. Valószínűleg mindenki emlékszik a közértekben és ABC-kben a pénztár melletti polcokon megtalálható kakaós desszertre, amely meglehetősen retro édességnek számít. A téli fagyi a hetvenes években kezdett elterjedni hazánkban. Manapság pedig már nem csak a kisboltokban, hanem cukrászdákban is fellelhető. A jó hír, hogy házilag is elkészíthetünk egy feltehetően ízletesebb verziót.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo MacerAnya-meddőségből lett reménysugár

Lelki Pillér pcos adimet metformin
Van kiút a PCOS-ből? Minden csak a gyógyszereken múlik? Én elmesélem a személyes tapasztalatomat.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Dolgok, amiket érdemes átgondolni a célkitűzéseink előtt

HM tippek életmódváltás célok fejlődés
A január általában sok ember számára a célkitűzések, a megújulás hónapja. Bár tervezni és változtatni életmódunkon nem csak ekkor lehet, mégis sokan szeretnének ilyenkor tiszta lappal kezdeni, fogadalmakat tenni, amelyeket egyesek komolyan vesznek, mások kevésbé. Most már javában benne vagyunk az új évben. Ilyenkorra akadnak jó páran, akik nehezen tartják fent a kezdeti lelkesedést.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Hálás vagyok a testemnek, hogy csak jelzett és nem megölt

A nagy fogyidráma cukorbetegség tünetei cukorbetegség jele diabetes
A cukorbetegség számtalan embert érint világszerte és ezalól nem kivétel Magyarország sem. Érdemes odafigyelnünk magunkra. Egy személyes történet Vivitől, hogyan derült ki a betegsége és merre tart az élete, immáron cukorbetegen.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Egyszerűből nagyszerűt, avagy alap sütemény receptek felturbózva

HM tippek recept gofri sütemény
Egyik kedvenc elfoglaltságom a süteménykészítés illetve dekorálás. Amellett, hogy egy nagyon jó kreatív hobbi, nagy örömet okoz, mikor a barátok, családtagok, ünnepeltek jóízűen fogyasztják el az általam készített látványos finomságokat, és nekem szegezik a kérdést: Mikor sütsz még ilyet?
Bővebben