2019-05-26 15:47:45, Boldog névnapot Fülöp,Evelin !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Túlélő program téli estékre!

limonadeDIY Túlélés hideg tél
Nem rajongunk mindannyian ezért a zord és hideg évszakért. Időnként jobban esik bekuckózni a meleg szobába és legszívesebben ki sem jönnénk onnan. Bármennyire is akarjuk, a tavasz közeledtét nem tudjuk felgyorsítani. Hogy ne unatkozzunk, hoztam pár kuckós elfoglaltságot. Ha fogékony vagy a kreatív tevékenységekre és boldogsággal tölt el az alkotás, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Last minute dekorációs ötletek karácsonyra!

limonadeDIY karácsony ünnep dekoráció
Rohamosan közeleg a karácsony és te még mindig nem készültél fel? Az év végi hajrában nagyon nehéz tartani a tempót mind a munkahelyen, mind pedig az otthoni készülődésben. Hoztam pár ötletet egyszerű és gyors karácsonyi dekorációkkal, amelyek ajándékötletként is megállják a helyüket. Ha van az otthonodban pár befőttes üveg elfekvőben, csodálatos dekorációkat készíthetsz belőle!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Fűszerezd a konyhád DIY ötletekkel!

limonadeDIY DIY konyhai dekoráció DIY konyha
A konyha rendkívül fontos szerepet játszik az életünkben és mi észre sem vesszük. Manapság divattá vált rohanni, sietni, késésben lenni, futni és futva elfogyasztani az aznapi reggelinket, mert annyira fontos emberek vagyunk, hogy még magunkra sincs időnk. Bevallom, engem is beszippantott a rohanó életvitel de igyekszem kontroll alá helyezni a napi rutinomat. Felfedeztem mennyire klassz élmény a konyhában tevékenykedni és rájöttem mivel tudom izgalmasabbá tenni:
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Sárgarépa saláta

limonadeFakanál vagy habverő? recept hm recepet sárgarépa
Egyszerű, ám nagyszerű sárgarépa saláta.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A siker (7) titka

limonadeBűvös 7es siker titok produktivitás
Manapság rengetegen élnek átlagos életet egy átlagos házban, átlagos autóval. Minden nap bejárnak az átlagos munkahelyükre, amit persze nem élveznek, de mivel valamiből fent kell tartani azt az átlagos házat és autót, kénytelenek egy átlag fizetést megkeresni. Ez így tök jó, eléldegél az ember. De akkor miért van az, hogy szerény kis társadalmunk egy rétege kilométerekkel az átlag felett él? Mi lehet a titkuk?
Bővebben