2019-05-26 15:31:52, Boldog névnapot Fülöp,Evelin !
Kereés az oldalon

Hogenádler Mercédesz cikkei

Hashtag Magazin mini logo Szülés utáni depresszió 2. rész

Interjú szülés utáni depresszió depresszió interjú
Miért olyan megosztó a szülés utáni depresszió, mint betegség? Sokak szerint nem létezik. Mások a betegségről vallanak. Mi okozhatja az ellentétes véleményeket? A generációs különbségek? A neveltetés? Erre keressük a választ a cikk második részében. Ne kezeljük tabuként. Nyíltan beszéljünk róla! Ha lemaradtál volna az első részről, a cikk végén találod a linket!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szülés utáni depresszió - exkluzív interjú egy bátor anyukával!

Interjú szülés depresszió tabu
Létezik az a bizonyos szülés utáni depresszió? Ha igen, honnan eredhet? Valóban szégyenletes ez a jelenség? Utána jártunk! I. rész
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo TOP otthoni hajkúrák télre!

DIY Hajkúrák tél hideg
A te hajad is folyton szárazzá és töredezetté válik a téli hónapokban? Biztosan többen vannak közöttünk, akik télen hajlamosak elhanyagolni hajkoronájukat, hiszen hideg is van, úgyis sapkát húzunk rá. Nincs értelme bajlódni vele. Amolyan "a sapka ápol és eltakar" effektus. Mostanra azonban már sokunknak meggyűlhetett a baja a kezelhetetlen, elhanyagolt száraz hajával, így hoztam pár tippet, hogyan hozzuk vissza az életbe tincseinket!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Túlélő program téli estékre!

limonadeDIY Túlélés hideg tél
Nem rajongunk mindannyian ezért a zord és hideg évszakért. Időnként jobban esik bekuckózni a meleg szobába és legszívesebben ki sem jönnénk onnan. Bármennyire is akarjuk, a tavasz közeledtét nem tudjuk felgyorsítani. Hogy ne unatkozzunk, hoztam pár kuckós elfoglaltságot. Ha fogékony vagy a kreatív tevékenységekre és boldogsággal tölt el az alkotás, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Téli dekorációs ötletek az otthonodba!

DIY Téli dekoráció meleg otthon ünnep
Biztosan Te is érezted már magad levertnek, kedvetlennek az év végi ünnepi időszak után. Ismét beköszöntött a január, az újév és kénytelen vagy visszazökkenni a szürke hétköznapokba. Ráadásul tél is van, hideg, a napsütés is elkerül bennünket. Akár hiszed, akár nem, nem vagy egyedül! Régóta küzdök ezzel az állapottal és sikerült olyan megoldást találnom, amivel orvosolható a probléma.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Last minute dekorációs ötletek karácsonyra!

limonadeDIY karácsony ünnep dekoráció
Rohamosan közeleg a karácsony és te még mindig nem készültél fel? Az év végi hajrában nagyon nehéz tartani a tempót mind a munkahelyen, mind pedig az otthoni készülődésben. Hoztam pár ötletet egyszerű és gyors karácsonyi dekorációkkal, amelyek ajándékötletként is megállják a helyüket. Ha van az otthonodban pár befőttes üveg elfekvőben, csodálatos dekorációkat készíthetsz belőle!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Dekorációs kandalló házilag? Igen!

DIY kandalló házilag kandalló kamukandalló
Ha idén szeretnél egy igazán mutatós kandallót a karácsonyfád mellé, akkor ez a cikk Neked szól! Társasházban laksz? Nem akadály! Olvasd el, hogyan lehetséges!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Fűszerezd a konyhád DIY ötletekkel!

limonadeDIY DIY konyhai dekoráció DIY konyha
A konyha rendkívül fontos szerepet játszik az életünkben és mi észre sem vesszük. Manapság divattá vált rohanni, sietni, késésben lenni, futni és futva elfogyasztani az aznapi reggelinket, mert annyira fontos emberek vagyunk, hogy még magunkra sincs időnk. Bevallom, engem is beszippantott a rohanó életvitel de igyekszem kontroll alá helyezni a napi rutinomat. Felfedeztem mennyire klassz élmény a konyhában tevékenykedni és rájöttem mivel tudom izgalmasabbá tenni:
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Könyvrajongó vagy? Hogyan keltsd életre a könyvespolcodat?

DIY könyvmoly könyvespolc hógömb
Egy igazi könyvmoly számára egy könyvespolc nem csak egy bútor tele könyvekkel, hanem sok-sok különböző világ és az azokban szereplő lények valósággal életre kelnek az olvasás során. Mindenkinek van egy saját belső világa és ha egy kis kreativitással is megáldotta az ég, akkor az otthona is ezt tükrözi. Íme pár tipp, hogy a könyvespolcod izgalmas legyen és élettel teli.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Tök jó ötletek - így dekoráld!

DIY tök tökfaragás tökdesign
“Az ősz (…) egy második tavasz, amikor minden levél virággá változik.” - Albert Camus - Bár az ősz sokak számára nem a legkedveltebb időszak, azonban ennek az évszaknak is megvannak a maga szépségei. Tököt faragni, díszíteni pedig mindenki szeret! A dísztök az ősz legjellegzetesebb díszítőeleme! Lássuk az idei dekorációs trendeket!
Bővebben