2019-11-19 08:48:25, Boldog névnapot Erzsébet !
Kereés az oldalon

Hogenádler Mercédesz cikkei

Hashtag Magazin mini logo Réz András – Már egyáltalán nem szorongok, de teljesen be vagyok...

Nem tabu Réz András dolgok otthon
Réz Andrásról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy egyszerű. Egyszer azt olvastam, hogy a rendetlen emberek igazi zsenik. Ugyanis ők képesek átlátni a káoszon. Ugyanez a helyzet Andrással, aki ezzel tisztában van: „Nem vagyok rendetlen, hanem nem vagyok rendmániás.”
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Hogyan legyünk jó szinglik?

Nem tabu Szingli csajok szingli élet egyedül
Hogyan maradjunk harmóniában önmagunkkal szingliként, amikor körülöttünk mindenki a jövőjét szövögeti a szerelmével? A lecke fel van adva!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Könnyű nyári esték fénypontja: A kerty party!

DIY Nyári esték éjszaka kerti party
Vitathatatlan, hogy a nyár legemlékezetesebb pillanatai a szabadban töltött idők, a szabad ég alatt készült és elköltött ételek együtt családi körben. Nyáron szívesebben töltjük a mindennapjainkat az udvarunkon. Jól esik egy kis bográcsozás, grillezés a családdal, barátokkal. De mire figyeljünk oda egy kerti partynál? Legyen szó csak egy délutáni grillezésről vagy egy nagyobb főzőcskéről medence bulival egybekötve, vannak apró részletek, melyekre érdemes odafigyelni!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Hűsítő ötletek a nyárra!

limonadeDIY Kánikula forróság nyár
Ha nem tartozol azon szerencsés emberek közé, akik klímával ellátott irodában dolgoznak, klímás autóban utaznak és otthon is légkondícionáló gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, akkor feltétlenül olvasd el cikkünket a hasznos tanácsokért!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rossz korba születtem! Régen minden jobb volt! - Sokan gondoljuk így. Járjunk utána!

Elv/érzek régi idők szép emlékek hagyomány
Nagyon sokat halljuk életünk során az idősebbektől, hogy "bezzeg az ő idejükben minden más volt, minden jobb volt". Pedig az élet régen sem volt fenékig tejfel. Mégis mindenki a jóra emlékszik. Nagyanyáink mosolyra húzódó szájjal mesélnek fiatal éveikről, csalódásaikról, nehéz időkről egyaránt.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szülés utáni depresszió 2. rész

Interjú szülés utáni depresszió depresszió interjú
Miért olyan megosztó a szülés utáni depresszió, mint betegség? Sokak szerint nem létezik. Mások a betegségről vallanak. Mi okozhatja az ellentétes véleményeket? A generációs különbségek? A neveltetés? Erre keressük a választ a cikk második részében. Ne kezeljük tabuként. Nyíltan beszéljünk róla! Ha lemaradtál volna az első részről, a cikk végén találod a linket!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szülés utáni depresszió - exkluzív interjú egy bátor anyukával!

Interjú szülés depresszió tabu
Létezik az a bizonyos szülés utáni depresszió? Ha igen, honnan eredhet? Valóban szégyenletes ez a jelenség? Utána jártunk! I. rész
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo TOP otthoni hajkúrák télre!

DIY Hajkúrák tél hideg
A te hajad is folyton szárazzá és töredezetté válik a téli hónapokban? Biztosan többen vannak közöttünk, akik télen hajlamosak elhanyagolni hajkoronájukat, hiszen hideg is van, úgyis sapkát húzunk rá. Nincs értelme bajlódni vele. Amolyan "a sapka ápol és eltakar" effektus. Mostanra azonban már sokunknak meggyűlhetett a baja a kezelhetetlen, elhanyagolt száraz hajával, így hoztam pár tippet, hogyan hozzuk vissza az életbe tincseinket!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Túlélő program téli estékre!

limonadeDIY Túlélés hideg tél
Nem rajongunk mindannyian ezért a zord és hideg évszakért. Időnként jobban esik bekuckózni a meleg szobába és legszívesebben ki sem jönnénk onnan. Bármennyire is akarjuk, a tavasz közeledtét nem tudjuk felgyorsítani. Hogy ne unatkozzunk, hoztam pár kuckós elfoglaltságot. Ha fogékony vagy a kreatív tevékenységekre és boldogsággal tölt el az alkotás, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Téli dekorációs ötletek az otthonodba!

DIY Téli dekoráció meleg otthon ünnep
Biztosan Te is érezted már magad levertnek, kedvetlennek az év végi ünnepi időszak után. Ismét beköszöntött a január, az újév és kénytelen vagy visszazökkenni a szürke hétköznapokba. Ráadásul tél is van, hideg, a napsütés is elkerül bennünket. Akár hiszed, akár nem, nem vagy egyedül! Régóta küzdök ezzel az állapottal és sikerült olyan megoldást találnom, amivel orvosolható a probléma.
Bővebben