2019-11-19 10:17:06, Boldog névnapot Erzsébet !
Kereés az oldalon

Lelki Pillér

Hashtag Magazin mini logo Természetben eltöltött idő terápiás céllal

Lelki Pillér természet erdő relaxáció
Milyen jó dolog néha kiszakadni a megszokott városi környezetünkből és elrejtőzni egy csendes nyugodt helyre, ahol az autók zaja helyett a madarak csicsergése és a víz csobogása hallatszik, a képernyő helyett a zöld fű és a fák lombjai adják a kilátást, és a növényektől tiszta levegőhöz juthatunk a szmog után. Mindannyian vágyunk arra, hogy visszatérünk abba a környezetbe, amitől az évek során jelentős mértékben elszakadtunk.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Kismamák kigyúrva

Lelki Pillér mozgás torna sport
a testmozgásról is megoszlanak a vélemények a várandóság alatt, bár személy szerint, nagyon-nagyon fontosnak tartom a mozgást a kismamák számára is.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Édes átok

Lelki Pillér Diéta vércukorszint étrend
Az, aki épp gyermeket vár, vagy már van gyereke, nagyon jól tudja, hogy át kell esni bizonyos kellemetlenségeken a várandóság alatt, mint például a cukorterheléses vérvételen.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo MacerAnya-meddőségből lett reménysugár

Lelki Pillér pcos adimet metformin
Van kiút a PCOS-ből? Minden csak a gyógyszereken múlik? Én elmesélem a személyes tapasztalatomat.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Azok a bizonyos piros gombok...

Lelki Pillér lélek probléma piros gomb
Érezted már magad úgy, mintha ártatlanul lennél megvádolva? Kimondtál pár szót a másiknak a maga félreérthetetlenségével, és mégis egy összeesküvés-elméletet kaptál válasznak? Úgy olvasták rád a szavaidat, hogy közelében sem volt annak, amit gondoltál? Tapasztaltad már, hogy egy-egy gesztus, mozdulat micsoda rémületet, megdöbbentő reakciót vált ki a másikból, és fogalmad sincs, mit csináltál rosszul? Nos, akkor barátom akaratlanul is megnyomtál egy bizonyos piros gombot…
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Fogyó kilókkal arányosan változó ego

Lelki Pillér kövérség életmódváltás magyar blogger
Sok éve küzdök súlyfelesleggel. Talán mióta az eszemet tudom, sosem voltam átlag méret. Ennek köszönhetően, akik nem szívelnek azok hívtak már dagadt tehénnek, tespedt dögnek, csülöknek, dömpernek vagy épp ordítottak utánam hogy a dagadt seggemmel dögöljek meg szifiliszben. Fasza nem? Egy világban ismeretlenül alázunk porig másokat és tiporjuk porrá az egojukat. Még mindig emlékszek, hogy hogyan zsugorodtam össze a gimnázium udvarán
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A szem a lélek tükre a testalak meg az élet tőre

Lelki Pillér életmódváltás hormon probléma negítv megbélyegzés
Egy olyan undorító világban élünk, ahol a kommunikációt, az intelligenciát és a kisugárzást megelőzi a testalkat. Egy világban ahol a súlyfelesleg már-már nagyobb bűn, mint ápolatlannak, bunkónak, vagy tudatlannak lenni.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Életmódváltás

Lelki Pillér Életmód életmódváltás mozgás
Amikor a gépezet újra pörögni kezd és egy új, sokkal jobb időszak kezdődik!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szeresd önmagad

Lelki Pillér párkapcsolat szeretet barátság
Mostanában sokat foglalkoztatott a téma, hogy miért hibás a gépezet, ami a saját életemet hajtja. Nagyvonalakban a párkapcsolati életemről van szó, amelynek legtökéletesebb bemutatása a : NINCS! Mert az van, hogy én még nem éltem valódi párkapcsolatban.
Bővebben