2023-03-31 21:22:46, Boldog névnapot Árpád !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Németh Klaudia cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Irány a magyar tengerpart!

Útikönyv
Csongrád Múzeumok Holt-Tisza
Csongrád, az ország déli részén fekszik, és számos csodával várja az erre járókat. Amikor az évi nyaralásunkat tervezzük mindig külföldre, nagyvárosokba, a Balatonra, a hegyekbe sietünk. Mindig ugyanazt nézzük meg, ugyanazokat a helyeket járjuk be, holott egy aprócska város is tartogathat ezer meglepetést, csodálatos helyeket és valódi kikapcsolódást. Ezek pedig Csongrádra halmozottan igazak!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Levél a gyermeki énemnek

Pszicho
múlt jövő karrier
Figyelj csak! Tudod, hogy sosem akartam változtatni az életemen, azaz az életünkön, de kicsit muszáj szóba állnunk. Mert tudod nem igen találtad a helyed a világban, és elég nagy szívás, de révbe értél! Gratulálok! Kijelentheted, hogy 23 évesen el fogsz jutni
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Nyaralásra fel! Avagy hogyan zajlanak az előkészületek?

Aktuál
nyaralás készülődés nyaralásra mit felejtettem el
Ha az ember dolgozik és egy deka szabadideje sincs az év 88,97 %-ában, akkor egy négy napos nyaralás is maga a mennyország a számára. Egészen addig, míg nem közeledik az a bizonyos nap, amikor is útnak kell eredni. Mármint, ha nő vagy. Mert a pasik tényleg nyaralni mennek és nem gondolják túl a dolgot. De mi nők? Mi nagyon nem ilyenek vagyunk. Tehát vegyük sorra! Hogyan is készülünk a nyaralásra?
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Biciklizésre fel!

Bűvös 7es
biciklizés nyári sport sport
Látványos. Pedig 10 km körülbelül 20-30 perc alatt teljesíthető. A szabadság érzése Ismerős az érzés, amikor a biciklin a hosszú hajadba belekap a szél és átfut rajtad a szellő? Szerintem az egyik legfelszabadítóbb érzés. Benne van a szabadság, és az érzés, hogy végre tettél valamit magadért úgy igazán!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Grill csirke a kert végében

Pubi
napozás nyár strand
Szóval az van, hogy napozni kellene. Mert ugye meleg van, meg mindenki napozik, lassan lejár az uv védős több faktoros naptejem, vagy már lehet, le is járt. Meg tudod vettem én azt az izét, azt a napozóágyat. Meg van kalapom és menő napszemüvegem. Meg ugye a strandon menő is lennék. Vagyis csak lehetnék. De már, ha kimennék a kert végében egy kis napfürdőre? Ott senki se lát nem igaz?
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Chester Bennington emlékére

Pszicho
gyász tragédia Linkin Park
Chester Bennington emlékére.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Egynyári kaland 2

Pubi
egynyári éjszaka egy éjszakás kaland szerelem
Kemény nap volt ez a mai. A pörgő balatoni nyár mindig kimerít. Biztos, hogy rekord számú vendég volt ma itt a vendéglőben! Ledőlök kicsit, talán egy fél perc ülésért még nem szólnak meg. Tévedek. Már a főnök kiabál- Megérkezett a következő vendég. Indulás!- mérgelődve indulok neki, nem akarom elhinni hogy egyetlen pillanatra sem pihenhet az ember.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Állatok a hőségben

Aktuál
állatok kutyák állatok a hőségben
Ugye neked is meleged van? Ugye te is szeretsz ilyenkor meghúzódni a hűvösben? Sétáltál már mezítláb a forró betonon? Égetett ugye? A háziállatod is ugyanúgy szenved a melegben, kaphat hőgutát a hőségben és az ő tappancsát is égeti a felforrósodott nyári aszfalt. A házi kedvenceinek pedig senki sem akar rosszat. Legyél te is felelős állattartó! Mutatok pár tippet:
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Egynyári kaland

Pubi
egynyári szerelem egynyári kaland nyári kaland
Ülök a mólón. A nap aranyló sugarai már lentről világítják meg a horizontot. Csodálatos aranyban és narancsban úszik az ég. A cipőmet már levettem, a lábamat pedig a Balaton enyhe vize nyaldossa. Hűsítő. Talán kell is a balatoni forró éjszaka mindig megkívánja. Elmélázok. A Balaton vajon mennyi titkot rejthet magában, és miért kell, hogy az én titkom is itt maradjon örökre. Szőke volt, a szeme aranybarna és olyan magas, mint akinek a haja a felhőket karcolja. A szeme égetett, ...
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Románc a lisztekkel!

Pubi
gluténmentes élet lisztérzékeny hétköznapok lisztérzékenység
Történet az egészséges életmód felé lépcsőről-lépcsőre.
Bővebben