2022-12-05 08:06:57, Boldog névnapot Vilma !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Németh Klaudia cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Karácsonyi levél a Jézuskának

Ünnepek
karácsony mikulás jézuska
Mert drága emberek idén Bence igazi autót kért a Jézuskától, persze BMW-t. A rajzon egy hatalmas egyértelműen kék terepjáró van, kissé kacska vonalvezetéssel és egy hatalmas emblémával, amit apa havi újságjáról másolt le Bence.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Téged meg ki kérdezett, hogy apa akarsz-e lenni?

Nem tabu
apaság házasság gyermekvállalás
Én nem akarok fénykép apuka lenni, aki minden hónapban küldi a gyerektartást és végig nézi, hogy más felneveli a gyerekét. Jöjjön vissza és próbáljuk meg legalább újra, ha már megtartja. Vagy ne tartsa meg. Nem tudom, de nem teheti ezt velem.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Öt trend, ami meghatározza az idei karácsonyt

Ünnepek
karácsony karácsony 2019 idei trendek
Nos kedves olvasó nem tudok elmenni a tény mellett, hogy a jövőhónapban már karácsony, és ha neked sem nagy a büdzséd, de úgy rápörögtél a karácsonyra, mint én akkor időben kell gondolkodnod, ezért ezennel megnyitom az ünnepi cikksorozatot, ahol beszámolok a nagy trendekről, ajándék tippekről, DIY ajándékokról és természetesen kielemezzük a karácsony valódi értékét is, amelyről ténylegesen szólnia kellene ennek az időszaknak, azaz a forralt borról. Akarom mondani a szeretetről.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szofi legjobb barátnőből asszonnyá avanzsál

Szofi és én mindig is jó barátok voltunk, bár nem mindig ilyen nyugodtak. Sőt, egészen új, hogy ennyire nyugodt és felnőtt életünk van. Magam sem tudom mikor változott meg minden és nőtünk fel, de megtörtént egy csettintésre
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A piros rúzsos randevú

Elv/érzek
randevú románc piros rúzs
Furcsa ezt a nőt így látni. Haja könnyeden omlik le jól belőtt fürtökkel az arca elé, az alapozó minden bőrhibáját elfedi, a szemöldöke tökéletes színárnyalatban megrajzolt, a smink nude mégis feldobja a tekintetét, tökéletesen rajzolt vörös rúzsa pedig beragyogja a megjelenését
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Öt dolog, amiért hálásak lehetünk az internetnek

Beszéljünk másról
internet kapcsolattartás főzés
Ugye néha te is besokallsz a kütyük világában? Minden évben, amikor beáll a hideg és már korán sötét van elindul a begubózás. Egyre kevesebb embert látni az utcákon, az emberek sietnek, menni kell begyújtani, és már nem annyira kellemes az utcán csonttá fagyva csavarogni. Nos itt jön képbe a rengete
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Így lettem lakástulajdonos-A nagy DIY lakásfelújítás

Beszéljünk másról
lakásvásárlás hitel otthon
Nos ezennel elérkeztünk a lakásvásárlásos cikksorozat talán legérdekesebb részéhez, a romboláshoz. Jó ne szaladjunk ennyire előre, először is nézzük meg, hogy az eddig felsorolt információk milyen lakásra is elegendőek. Akik kacsalábon forgó palotát várnak, azok kérem csukják be a szemüket. Íme:
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Replay- avagy a nagy TSH kalandok

Elv/érzek
pajzsmirigy hashmoto thyreodits autoimmun pajzsmirigyalulműködés
És amikor azt érzed rendben az életed, van egy lakásod, kiépítettél egy egzisztenciát 25 éves korodra és készen állsz talán végre lépni egyet előre, akkor a saját életed rádbassza az ajtót és közli, hogy menjél csak a picsába.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A nagy őszi olcsó DIY

DIY
őszi dekoráció őszi dekor olcsón olcsó dekoráció
Őszi dekoráció tippek olcsón, mindenkinek.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Dédik és emlékek, melyekkel bennünk élnek tovább

Elv/érzek
emlékek gyász halottak napja
Csendben még a nagy hajtás előtt megyünk ki a temetőbe anyámmal. Nem kell a nyüzsgés és a rossz időt is igyekszünk elkerülni. Az utolsó napsugarakat kihasználva, csendben botorkáltunk a temetőben. A családunk, a nagy felmenők a temető apró pontjain a szélrózsa minden irányában nyugszanak.
Bővebben