2024-07-22 15:47:17, Boldog névnapot Magdolna !
Kereés az oldalon

Öt trend, ami meghatározza az idei karácsonyt

Németh Klaudia - 2019-11-23 10:00:00
Ünnepek
karácsony karácsony 2019 idei trendek idei karácsonyi trendek karácsonyi trendek 2019 giccs pompa természetesség zöld fehér arany organic karácsony szeretet

Nos kedves olvasó nem tudok elmenni a tény mellett, hogy a jövőhónapban már karácsony, és ha neked sem nagy a büdzséd, de úgy rápörögtél a karácsonyra, mint én akkor időben kell gondolkodnod, ezért ezennel megnyitom az ünnepi cikksorozatot, ahol beszámolok a nagy trendekről, ajándék tippekről, DIY ajándékokról és természetesen kielemezzük a karácsony valódi értékét is, amelyről ténylegesen szólnia kellene ennek az időszaknak, azaz a forralt borról. Akarom mondani a szeretetről. 

Az idei nagy karácsonyi trend 5 irányba mutat. Így vágjunk is bele. 

1. Giccs és pompa

Idén sincs, ahogy eddig sem volt nagyon drasztikus változás a karácsonyi design trendjeiben. Azonban talán sosem volt még ekkora létjogosultsága a rosegold, arany és más királyi színeknek, mint ebben az évben. Viszont, ami ezt az összeállítást érdekessé és egyedivé teszi, az a rengeteg porcelán, üveg amivel bánik. Előtérbe kerülnek a porcelán szarvasok, fenyők és hasonló lakásdekorációk és nem spórol a műszőrmén sem a valódi luxus hatás érdekében. Összességében az összhatás látványos, bár tőlem elég távol áll az a vonal, így nekem nem erre a trendre esett idén a választásom.

2019_1101113438_giccs.jpg

2. Red and white

Elnézve az összképet tényleg van benne valami stílusosan meseszerű. A fehér megidézi a havas tájakat, a rideg valóságot, még a piros a gyermeki énünknek állít emléket, a mikulás, a szeretet, az otthon melege mind felelevenedik bennünk. Igazán különlegessé teheti az idei karácsonyt ez a színkombináció és a sok évnyi piros arany, majd fehér trendekből hátramaradt díszek összeválogatásával még spórolva is lehetünk divatosak.

2019_1101113438_pirosfeher.jpg

3. A zöld térhódítása

Egyszerű, letisztult mégis trendi és egyedi. Bennem hagy némi hiányérzetet, de mitagadás elég merész a zöld fenyő esetén a zöld színhez hozzányúlni, mint díszlet. Egy dolog biztos a szomszéd néninek biztos nem lesz ilyen fája és díszlete ha bevállalod!

2019_1101113438_zold.jpg

4. Csináld magad textil karácsony

Nos egyértelműen a Top2 része nálam ez az irány. Olyannyira, hogy a számomra megfelelő karácsonyi hangulatot ebből és a következő kreációból képzelem el. Mióta élek a gömbök, a műanyag, a fém, a boa és a ledek uralják az ünnepeket. Beledobni ezt a kukába és a textiliához, raschel zsákhoz, kockás anyagokhoz nyúlni annyira újnak és vadnak hat. A mostanában mélyen elnyomott rocker énem könyörög egy skótkockás fekete díszletért, de megállom és nem teszem meg. Miért? Mert a gyerekeket várom leginkább az ünnep alatt és egy kicsit talán illúzió romboló lenne a számokra az, ami az én fejemben megszületett, viszont nektek ne menjen el a kedvetek tőle, nézzétek mennyire egyedi is a szolidabb változata:

2019_1101113438_textil.jpg

5. A nagy organic herce-hurca

Idén tombol a környezettudatosság, túl vagyunk a műanyag mentes júliuson, megjelentek a fém szívószálak, egyre több helyen vannak újrahasznosított tárolók és organikus szatyor rengeteg háztartásban a kimérős termékeknek. Végre hasznos dolog történt a divattal és trendi lett figyelni a környezetünkre. Akkor pedig naná, hogy a karácsony nem maradhat ki ebből a vonalból. Hiú ábrándokba mondjuk nem dédelgetem magam, továbbra is ez az ünnepünk a legnagyobb pazarlás, de nézzétek meg milyen jól áll neki a természetesség és mennyi lehetőséget is rejt magában, amivel magadra formálhatod ezt az ünnepet. Számomra abszolút befutó ez az irány és már várom, hogy a természetben botorkáljak terméseket gyűjtögetve.

2019_1101113438_orgnaic.jpg

 

Forrás: Pinterest

loading...


Szólj hozzá Te is!