2023-06-01 11:26:01, Boldog névnapot Tünde !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Németh Klaudia cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Próbáld ki magad és csatlakozz hozzánk

Vendégcikkek
hirdetés cikkírás cikkírókat keresünk
Ha pedig te is csatlakoznál hozzánk nincs más feladatod, mint egy írásodat elküldeni nekünk az info@hashtagmagazin.net email címre. Az írások elbírálásra kerülnek és reményeink szerint bele is vághatunk egy közös kalandba!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Metál a közmédiában

Nem tabu
A dal A dal 2018 2018
Bár jómagam is cikkeket írok a közmédia távol áll az én lelkivilágomtól. Nem olvasgatom különböző hírportálok celeb történéseit és a tv nézésről is évek óta leszoktam. Az infók így is mindig eljutnak hozzám. Az egyetlen közmédiás tevékenység, amit azonban minden évben tényleg nyomon követek, az A Dal és maga az Eurovíziós Dalfesztivál. Bár személyes véleményem, hogy ez a Dalfesztivál egy burkolt politikai hidegháború, azért mégis figyelem és értékelem minden évben. Számomra ugyanis nem az az érd
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Boldogság vele és nélküle

Elv/érzek
párkapcsolat szingliség függés
Tudni fogom, ha szembe jön velem az a szabad madár, akivel úgy élvezhetem az életet együtt, mint nélküle. Aki mer élni velem és nélkülem is. Aki bízik bennem, ha távol vagyok, és én is bízhatok benne. Aki a társam lesz és együtt leszünk szabadok!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Sült csicseriborsó

Dia konyhája
életmódváltás sült csicseri sült csicseriborsó
Az életmódváltás és a fogyókúra között rengeteg különbség van! Az életmódváltás egy életre szóló egészséges életforma, még a fogyókúra koplalás és egészségtelen ételek fogyasztása. Tehát az életmódváltás a tudatosságról, mértékletességről és egészséges alapanyagokról szól. Ezért is hoztam nektek egy egészséges nassolni valót, amit bár mértékkel, de lelkiismeretfurdalás nélkül fogyaszthatsz!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Amikor bedarál a gépezet avagy egy könyvelő élete

Nem tabu
munka felnőtt élet dolgozás
Tele a net ezekkel a "ki és mit gondol a munkámról" mémekkel és soha ennyire aktuálisnak és valóságnak nem éreztem, mint az elmúlt időszakban. Rendszeresen szajkózom, hogy mennyire elismerem a fizikai munkát végző embereket.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Életmódváltás

Lelki Pillér
Életmód életmódváltás mozgás
Amikor a gépezet újra pörögni kezd és egy új, sokkal jobb időszak kezdődik!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A karácsony árnyoldala

Elv/érzek
szeretet intants mikulásgyár szeretet ünnepe
Hamarosan itt van a szeretet ünnepe. Általában a nagy átlag ilyenkor temérdek ajándékkal próbálja kompenzálni az év közben elmaradt szeretet dömpinget.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo DIY-karácsonyi tippek

Elv/érzek
karácsonyi díszek karácsonyi ajándék szeretet bödön
Nincs már időd bevásárolni és maradék ajándék után kutatni a nagyáruházak polcán? Nincs már pénzed ajándékot venni? Nincs már kedved az üzletek polcai közt a tömegben nyomorogni? Akkor itt neked pár tipp, ami bebizonyítja, hogy nem mindig a legdrágább ajándék rejti a legtöbb szeretet. Csináld magad tippek karácsonyra, ami még simán elkészülhet az este folyamán!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Bögrés mézeskalács

Vendégcikkek
bögrés recept bögrés mézeskalács mézeskalács
Szeretnéd valami sütivel meglepni a családodat, de te sem mozogsz jól a konyhában? Erre az esetre találták ki én esküszöm a bögrés süteményeket. Nincs méregetés, grammra pontos számolgatás, csak egyszerű arányok: a bögre! Ezért is van az, hogy én évek óta a bögrés mézeskalácsot támogatom, mint karácsonyi sütemény. Lássuk hát a receptet!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szemben egy újabb démonnal

Elv/érzek
félelem pánikbetegség rettegés
Hűvös ősz volt egy éve, amikor késő este megcsörrent a telefonom. Egy zokogó hang szólt bele és kért segítséget tőlem. Percekbe telt mire a hang megmondta merre menjek és én felpattantam a biciklire és csak tekertem a téli, fagyos széllel szemben.
Bővebben