2023-06-01 11:27:13, Boldog névnapot Tünde !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Németh Klaudia cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Az energiavámpírok

PszichoPubi
energiavámpírok
Sokszor mondják, hogy a legjobb dolog az őszben, hogy nincsenek végre szúnyogok. Azok az apró lények, amelyek megkeserítenek minden nyári éjszakát és a vízparti bulikra nem parfümmel, hanem szúnyogirtóval körbefújva megyünk. Éppen annyira utálom őket, mint azokat az energiavámpírokat, akiket bőröndként húzok magammal a múltamból.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Mi marad a mámor után?

A szerelem mámorító érzése részegített már meg engem is, akárcsak sok más embert ezen a Földön. Átélhettem és valósággá válhatott az, amiről azt hittem, csak a filmekben létezik. Az az igazi nagy elsöprő szerelem, amibe beletemetkezel, és csak élvezed a pillanatot, a létezést kéz a kézben, összeforrva. Az ilyen boldogságban, jobb esetben egy életen át lubickolunk. De mi van akkor, ha ez a mámorító szerelem úgy megy, ahogy jött? Hirtelen.
Bővebben