2023-03-31 20:54:19, Boldog névnapot Árpád !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Németh Klaudia cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Modernkori szakítások

Pszicho
szakítás modernkori szakítás modern szakítás
Húsz éves korára a legtöbb ember már átélt egy szakítást. Sokunknál ekkora a gyerekkorban elhitt nagy szerelmek véget érnek és elindulunk az élet felé. A szakítás pedig nem mindig sikerült úgy, ahogy azt elméletileg mindannyian szeretnénk. Azaz kulturált, felnőtt módjára és békében elválva a másiktól.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Plus Size élet

Pszicho
plus size molett plus size élet
Megbélyegzés. Ezt a témát választottam erre a hónapra főszerkesztőként. Mikor ez a téma megfogalmazódott bennem az első ötletem ez a cikk volt. Majd mégis váratott magára és nehezen íródott meg. Ennek pedig az az oka, hogy már egészen máshogy állok magamhoz, a testemhez, a lelkemhez.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Mit ne mondj SOHA egy gluténérzékenynek!

Pszicho
glutén intolerancia gluténérzékenység
Majdnem 20 voltam, mikor kiderült, hogy az évek óta tartó problémáimnak neve is van. Úgy hívják gluténérzékenység. Az első és legőszintébb reakcióm az volt, hogy: Az meg mi?
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Vesszők helyett pont

Pszicho
felnőtt szerelem hátrahagyott múlt hogyan engedjem el a múltam
A szerelem mámorító érzése részegített már meg engem is, akárcsak sok más embert ezen a Földön. Átélhettem és valósággá válhatott az, amiről azt hittem, csak a filmekben létezik.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Még kér a nép

Aktuál
ünnep forradalom szabadságharc
1848. március 15-e az 1848-49-es forradalom és szabadságharc első komolyabb momentuma. Ez az a nap, amikor nép ereje teret nyert és hódított. Ez az a nap, amikor a fiatalok bebizonyították, hogy a jövő kulcsa az ő kezükben van.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Motorosok(k)

Pszicho
motorosok szezon motoros szezon
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Havi Téma: Megbélyegzés

Pszicho
megbélyegzés előítéletek sorsok
Az egyik legnagyobb feladatom, hogy levetkőzzem egy borzalmas tulajdonságaimat. Sajnos a társadalmi nyomás hatalmas és egy napon azon kaptam magam, hogy pontosan olyan előítéletes vagyok, mint a környezetem. Egy ideje tudatosan próbálok ezen változtatni, mert szerintem ez a tulajdonság undorító. Ezerszer kaptam már bélyegeket a homlokomra. Diákként minden napomat így éltem.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Állatira szeretlek

Pubi
háziállat macska macskapárti
Kómásan ébredek, mert hosszú volt az éjszakám. Hetek óta tanulok és dolgozok éjszaka. Én este 8 után váltom meg a világot. Pontosabban a saját világomat. Ezért kimerült vagyok. Így történt meg az eset, hogy elaludtam.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Ha padlón vagy, szedj fel onnan valamit!

Pszicho
lélek depresszió öngyilkossági kísérlet
Mélyzuhanás. A külvilág eltűnik és minden elsötétül.Egy pillanattal később elájulok. Az élettelen testem tompán puffan a hideg járólapon. Újra a padlóra kerültem, de életemben először történt ez így meg. Az ájulást megelőző pillanatban tudod, hogy baj lesz. Ésszerű lenne hát leülni...
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szeszlepkék

Pubi
részegség részeg fiatalok részeg fiatalok viselkedése
Féktelenül. Belegondolva a saját vagy a korosztályom részeg pillanataiba nekem ez a szó jut eszembe: Féktelenül. A cikk elején szeretném leszögezni, hogy azok táborát erősítem, akik nem tagadják le, hogy nyomta már meg pia a fejüket. Ugyanis szerintem két féle felnőtt (mert 18 alatt senki sem fogyaszt alkoholt) létezik. Az, aki szédült már meg alkoholtól és az, aki tagadja. Ennyi, ezen nem vitázok. Elhiszem, hogy nincs igazam.
Bővebben