2022-01-28 20:53:13, Boldog névnapot Károly,Karola !
Kereés az oldalon

Szeszlepkék

Németh Klaudia - 2017-02-23 10:00:00
Pubi
részegség részeg fiatalok részeg fiatalok viselkedése részeg nők részeg férfiak

Féktelenül.

Belegondolva a saját vagy a korosztályom részeg pillanataiba nekem ez a szó jut eszembe: Féktelenül.
A cikk elején szeretném leszögezni, hogy azok táborát erősítem, akik nem tagadják le, hogy nyomta már meg pia a fejüket. Ugyanis szerintem két féle felnőtt (mert 18 alatt senki sem fogyaszt alkoholt) létezik. Az, aki szédült már meg alkoholtól és az, aki tagadja. Ennyi, ezen nem vitázok. Elhiszem, hogy nincs igazam.

Alapvetően egy-egy házibuli, disco, koncert elengedhetetlen kelléke, hogy lecsúszik egy-két sör, whisky, vodka vagy épp ki mit szeret. Ez pedig nem a részegségről szól, hanem a kikapcsolódásról.
Ez eddig rendben is van. Azonban mi van akkor, ha elszabadul a pokol?

A hétköznapjainkat nagy részben mi húszasok az internet előtt töltjük. Talán nem nyúlok mellé, ha azt mondom facebookozunk, valamilyen játékkal játszunk, lelkünket marcangoló cikkeket olvasunk és elhisszük, hogy az rólunk szól. Esetleg idézetes képeket mentünk és osztunk meg, talán néha még tanulunk is, és ezek mellett állandóan az újabb trendnek megfelelő zenéket böngésszük a neten.
(Ezek mellett persze dolgozunk, helyt állunk az iskolában, szakmát szerzünk, de ez nem illik bele a rólunk kialakult felelőtlen fiatalok képbe.)

Rengeteg válságot megélünk ebben az időszakban. Túl vagyunk az első nagy szerelmi csalódáson. Elhisszük, hogy vége az életünknek és ami ennél is rémesebb, hogy nem találjuk a helyünket a világban. Nem tudjuk mi a célja az életünknek, nem tudjuk mik szeretnénk lenni ha egyszer most már tényleg fel kell nőni. Ha kapcsolatban élünk fogalmunk sincs, hogyan kellene saját lábra állni és elkezdeni a saját életünket.

Katasztrófa és őskáosz az egész húszas évek! Azt mondják a harmadik X mindent elrendez és addigra végre látjuk majd a fától az erdőt. Viszont addig rengeteg idő van még és a kétségbeesés nem akkor, hanem most van jelen.

...tehát elmegyünk és jól berúgunk a haverokkal, barátokkal meg akiket ott összeszedünk. Pontosan úgy, ahogy csinálta az előző, meg azelőtti generáció is. Mert drága szüleink! Ti sem voltatok különbek. Csupán nem volt internet, nem volt okostelefon és semmi olyan mai kütyü, amit zsebre vágtatok volna és megörökítettétek volna, mikor elszakadt az gépszíj és beindult a féktelen őrület.

Ez a cikk azonban nem nektek szól szülők, felnőttek és mindig makulátlanul viselkedő emberek.
Ez nekünk szól, akik néha kirúgják a ház oldalát és belevágnak az éjszakába.

(Miután elzavartunk mindenkit, akik nem tudnak azonosulni ezzel az erősen csak nevetésre tervezett cikkel, vágjunk is bele és nézzünk bele a tükörbe.)

2017_0219222318_szeszlepke3.jpg

A RÉSZEG NŐ:

Megjelenés:
Ez a fogalom meglehetősen nehezen definiálható. Ennek pedig nagyon egyszerű oka van, ez pedig a divat. A részeg nő a szórakozóhelyek rémálma. Megérkezésekor soron kívül, féláron bejut a discoba és szemtelenül pofátlan módon, kecsesen, mindig keresztbe pakolt lábakkal, modell járással, jelentős kilengésű csípőmozgással és égig érő combokkal vonul be az adott clubba. Oda ahol megáll a levegő, a férfiak álla leesik és a többi nő irigykedve bámulja őt, a részeg nőt.
(Igazából vicceltem, csak hátha pasik is olvassák és szerettem volna meglepni őket egy kis fantáziálással.)

A részeg nő valójában tényleg rémes. Két órát tölt a fürdőben és vasalja a haját, feltesz egy kiló sminket, megkeresi a legszebb ruháját és az évente kétszer felvett magassarkúját. Ebből pedig az lesz, hogy mire a discoba ér beleizzad a ruhájába, lefolyik a sminkje, begöndörödik a haja és még járni se tud abba a szerencsétlen cipőben. Utóbbit nehezíti az a szinuszgörbe is, ahogy menni tud az otthoni alapozás után, mert manapság senki nem megy már bulizni józanon. Arra nincs pénz. Lássuk be szórakozni csak józanodni járunk már.

2017_0219222318_szeszlepke4.jpg

Pasizás:

Elképzelés: A részeg nők belső énképe gonosz kis játékos. Elhiteti velünk, hogy kecsesen egy koktélt szürcsölve ülünk egy széken, miközben arra várunk, hogy a herceg megszólít minket. Igen, pontosan az, aki biztos, hogy minket néz és nem mögénk bámul vagy épp a mellettünk ülőt stíröli. Mi láttuk, hogy minket bámul és az a piszok talán a mellünket is megnézte.
Ennél már csak azok a részeg nők elképzelései rosszabbak, akik a párjukkal mennek bulizni és el is hiszik, hogy a srác haverjai bírják őt...de ez már más téma. ( Hidd el, hogy púp vagy a hátukra!)

A valóság az, hogy jár a szánk össze-vissza és tökre beparáznánk ha valaki odajönne. ( vagy ezt csak én csinálom így? )
Ha odajön a kiszemelt srác biztos csak szívatni akar. Ha odajön egy, aki nem jön be az meg mit képzel magáról? Ha kiraktuk a mellünket kiakadunk mert megnézték. Ha nem nézik meg,akkor meg nem tetszünk nekik?
A részeg nő nem tud pasizni! 
Drága hölgyeim mi mindent túl bonyolítunk a hétköznapokban is és a miértjeinkre keressük a válaszokat. A pasizást ne bonyolítsátok meg a részegséggel, mert ez az ok-okozat keresés csak hatványozottan figyelhető meg nálatok illuminált állapototokban. Menjetek a barátnőitekkel és ne is erőltessétek ezt a részeg pasizást. Valljuk be ugyanolyan gázosak vagyunk részegen, mint a pasik. Sőt... de ők se szentek!

2017_0219222318_szeszlepke1.jpg

A RÉSZEG FÉRFIAK:

Megjelenés:
Női szemmel mindig is csodáltalak titeket drága férfiak! A csodálatos bandás bevonulásaitok és trikóban dagadó bicepszeitek mindig is rabul ejtettek. Amikor huncutan, részeg mosollyal a szemembe néztetek és végig simítottatok a borostátokon, talán egy könnycseppet is elmorzsoltam, hogy ennek a látványnak részese lehettem. Viszont ki kell, hogy ábrándítsalak titeket, mert a részeg nő is kijózanodik és rájön, hogy ez illúzió.

Valójában gázosak vagytok ti is részegen.  Bár ez nálatok kevésbé nyilvánul meg a megjelenésetekben. Nektek elnézi a társadalom, ha nyakon öntöttétek magatokat egy üveg whiskyvel. Megbocsátják nektek, hogy egymásra támaszkodva tudtok már csak beesni a buliba olyan részegek vagytok és a " hát hozzátok már a következő kört, mert mindjárt kiszáradok" ordításaitokat is  elfogadhatónak tituláljuk. Viszont a csajozásotok srácok! Ha a nőknek azt mondtam ne pasizzanak, akkor nektek térden állva könyörgök, hogy ne csajozzatok részegen!

2017_0219222318_szeszlepke2.jpg

Csajozás:
Az előbb már elsütöttem a borosta simogatós trükkötöket, de ezt még tudjátok fokozni. Részegen piszok nagy macsónak érzitek magatokat, akik bárkit megkaphatnak és gerincre vághatnak. ( Oh nem én, ezt ti mondjátok így, de tisztelet a kivételnek)
Szörnyű, hogy azt hiszitek egy kacsintástól vagy egy kedves szótól minden nő bugyija lecsúszik. Viszont ez még esküszöm tűrhető, mert maximum nem foglalkozunk vele.
A pokoli az, hogy sokatoknak csak részegen nagy a szája. A csillagokat lehazudjátok és valahogy még a férfi is meg-meg mutatkozik bennetek. Eszméletlen bókokkal és dumákkal tudtok jönni, de reggelre a részegséggel együtt tűnik el ez is. Mi marad? A töketlen pasi és a másnaposság. ( Hogyne tudnám, hogy mi nők gondoljuk túl! Mindig mi gondoljuk túl!)

Ez pedig itt a vicc vége, mert ennek fele sem vicc. Nem kérek bocsánatot és nem is kell, hogy magadra vedd, de akad pár ilyen fiatal is. ( Úgy kb. rengeteg.)


2017_0219222318_szeszlepke5.jpg

Ebből pedig mi a tanulság?
Soha ne pazaroljatok egy jó bulit a másik nemre! SOHA!
A kikapcsolódás nem társkeresés. Nem a disco lesz az a hely, ahol megtalálod életed párját és nem is egy koncert, vagy fesztivál. Az meg még inkább biztos, hogy ezek nem azok a helyek, ahova életed párját magaddal kell vinned.
Egy jól működő kapcsolatban is kell szabadság, viszont a szingliséget sem orvosolja egy részeges kavarás.

Nincs azzal baj, hogy kikapcsolódunk. Az is elnézhető (talán), ahogy ezt tesszük néha.... de ne áltassuk magunkat. Nem hiszem, hogy sok olyan sztorit hallhatnánk otthon a szüleinktől, hogy " Igen fiam! Anyádat részegen szedtem fel a pultnál, mert sört kért likőr helyett és nem tudtam neki ellenállni!" ...

( Ha igen, akkor a kivétel meg erősíti a szabályt.)

loading...


Szólj hozzá Te is!