2022-01-28 20:23:03, Boldog névnapot Károly,Karola !
Kereés az oldalon

Modernkori szakítások

Németh Klaudia - 2017-03-29 10:00:00
Pszicho
szakítás modernkori szakítás modern szakítás elhagyott a neten vicces szakítások hogyan hagyjam el a páromat hogyan hagyjam el a barátnőmet

Húsz éves korára a legtöbb ember már átélt egy szakítást. Sokunknál erre az időre a gyerekkorban elhitt nagy szerelmek véget érnek és elindulunk az élet felé. A szakítás pedig nem mindig sikerült úgy, ahogy azt elméletileg mindannyian szeretnénk. Azaz kulturált, felnőtt módjára és békében elválva a másiktól.

A szakítás nem egyszerű témakör és lehetetlen jól csinálni. Képtelenség megfelelni és sebek nélkül megúszni azt. Fájdalmat okozni pedig egy jólelkű ember nem szeret a másiknak, annak a személynek, aki hónapokig vagy évekig képezte az élete részét. Én mindig megpróbáltam jól csinálni, de egyszer sem sikerült. Rá kellett jönnöm, hogy az sem jó megoldás, ha én akarom a sebeket begyógyítani, amiket okoztam. Viszont vannak, akikben ez fel sem merül. Még az sem, hogy egyáltalán sebeket okoznak.

A mai modernkori szakítások pedig egyre betegebb dolgokat szülnek. Hála a generációs különbségeknek, az internet lehetőségének és az ennek is köszönhető elszemélytelenedésnek. Közvetlen környezetemben és a saját  bőrömön is megtapasztalhattam már néhány tényleg extrém elképzelést egy kapcsolat lezárására.

 1. Elhagyott egy óra után

  Meg van az a kép, amikor a fura fiú bejelöl a neten és elhiszi, hogy ez a lépése már felhívás keringőre? Gondolom igen.
  Ezek a fránya netlovagok pedig tényleg elhiszik, hogy nyeregben vannak és útjára indult a felülírhatatlan lovestory. Rendszeresen találkozok velük, de viselkedésük, elküldött képeik és obszcén szóhasználatuk miatt sokat nem írhatok róluk. Mégis van egy, aki megismételhetetlen élményt okozott számomra. Friss szingliként egyetlen dolog érdekelt, hogy pörögjek és bulizzak. Egy napon épp egy éjszakai őrülj meg előtt talált rám egy környékbeli fiú. Körülbelül egy órája beszéltünk, amikor is szóba került, hogy ma bulizni megyek. Erre pedig hihetetlen válasz érkezett.

                            " Szerintem hagyjuk rá a kapcsolatunkat, mert én nem szeretnék egy alkoholista barátnőt."

  A kezdeti sokk után pedig megkerestem a házunkban az összes alkoholos üveget, amit találtam, lőttem róla egy fotót és elküldtem neki. A kép mellé pedig summázva, csak annyit írtam: MEGÉRTEM.

  2017_0329093724_2.gif
 2. Modernkori messengeres szakítás

  Engem még úgy nevelt az édesanyám, hogy arcával szép az ember. Ennek tudatában fiatal, zsenge és csírakezdemény kapcsolatomat 16 évesen is személyesen zártam le. Még, akkor is ha körülbelül, 7 hónap alatt akkor láttam harmadjára az illetékest, mert az ország másik felében élt.
  Na, nem mindenki gondolkodik így! Az internet csodás platformot biztosít a gyáva, beszari hülyegyerekeknek, akik képtelenek a másik szemébe nézni, ha meghoznak egy fájdalmas döntést. Így vált a modernkori szakítások kedvenc eszközévé a " Törlöm a beceneved és a közös emotikonunkat Messengeren" lehetőség. Azt hiszed ez ritka eset? Tévedsz. Sorolni tudom ezeket a bátor és hősies férfi egyedeket, akiknek ez a lehetőség volt a megoldás arra, hogy biztosítsa a másikat: A kapcsolatunk véget ért, nincs visszaút és maradjunk a hivatalos megszólításnál. ( Aztán repülsz az ismerősök közül is, hisz már nem ismer. Te meg summázod, hogy nyilván sosem ismert, és jobban jársz ha nem is hirdeted, hogy valaha kellett ez a beszari hímpéldány.) 

  2017_0329094209_gun_crazy_annie2.gif
 3. Legyünk csak barátok, vagy azok is vagyunk?

  A tartsunk szünetet, annyira szokványos szakítási forma lett, hogy meg sem érdemelte, hogy a top 5 része legyen. Azonban a legyünk csak barátok mindig hordoz magában egy kis izgalmat. Merem állítani, hogy ami egyszer több volt, sosem lesz kevesebb. Tehát vagy lezárunk egy kapcsolatot, vagy folytatjuk. Én viszont nem hiszek a szex utáni barátságokban. Ez ennyire egyszerű.
  A legyünk csak barátoknál azonban van egy még aljasabb húzás is. 

                                                                             "Hisz' mi csak barátok vagyunk." 

  Ezzel a mondattal nem is lenne probléma. Viszont képzeld el ezt a mondatot pl. az ágyadban, a puha ágynemű ölelésében, a személy mellett, aki épp ezt a mondatot mondja. Vagy képzeld el egy forró csók után: "Hisz' mi csak barátok vagyunk. Ugye barátosném?" 
  Mit lehet erre mondani? Azt, hogy természetesen tudom. 
  Mit lehet erről gondolni? ************************ (Sajnálom, de ki kellett sípolnom.) 

  2017_0329093724_tumblr_n0ok0ax1zo1rntwxto1_500.gif
 4. A túl elfoglalt

  Az évszázad egyik legjobb megoldása ha az első randi nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna ha azt mondjuk elfoglaltak vagyunk. Kellemetlen lenne megmondani és gerincesen odaállni, hogy ennek nem szeretnénk ha lenne folytatása. Sokkal egyszerűbb a lerázás.

                                                            " Figyi! Majd írok, csak a héten elfoglalt vagyok nagyon."

  Viszont ne felejtsd el nyomatékosítani ezt a kijelentést. Hisz' biztosra kell menni, hogy a bolond nő érti-e amire gondolsz. Mert biztos lehetsz benne, hogy ő nem érzékelte, hogy az a randi semmit sem ért. Nem tudta, hogy azért rendelsz hagymás rostélyost, mert eszed ágában sincs megcsókolni. Azért ülsz távol tőle, mert nem vonzódsz hozzá és azt sem fogta fel, hogy a 3 órán át tartó kínos csend annak az oka, mert egy deka kémia nincs köztetek. Tehát írj rá a még néhány óra múlva! Biztos, ami biztos!

                                                                " Figyi! Elfelejtettem, de utána is sok a dolgom." 

  2017_0329093725_5.gif
 5. Szakítás az űrből

  Utolsónak pedig a személyes kedvencem. A lepattintás leggyökerebb megoldása. Az egyetlen érv, aminek realitása annyi mint annak, hogy holnap elüt engem egy rózsaszín elefánt.

                                                            " Majd jelentkezem valamikor, csak lement a netem."

  Mit lehet erre reagálni? Semmit! Főleg akkor, ha nem is a saját számáról írt.
  Mit lehet erről gondolni?  Ha kell a pasi, akkor érdemes befizetni Anettka után egy űrutazásra.Mert hol máshol lehetne a srác, ha tényleg nem lesz a következő időszakban soha internet közelében? Ha belátod, hogy a srác, aki ezzel a dumával akar lepattintani oly távol van az értelemtől, mint a csillagok a Földtől akkor meg hagyni a fenébe. Komolyan mi késztet valakit a XXI.században arra, hogy ezzel akarjon lepattintani bárkit is? 

  Mindnesetre ha megtetszett ez a szakítási mód, akkor én ajánlok hozzá egy kis extra pluszt. Ha nyomatékosítani akarod, hogy ez csak lepattintás, akkor érdemes ezt a mondatot nem SMS-ben, hanem Messengeren megírni. Úgy még hatásosabb!!

  2017_0329093725_4.gif

Ha nem győztelek meg arról, hogy vannak némi problémák jelen ifjaink szakítási módszereivel, akkor kérlek nyugodtan oszd meg velünk személyes történetedet. Hisz' ezek csak egykoron fájtak,ma már csak nevetséges megoldásoknak tűnnek, amik elrettentő példának legalább használhatóak. 

 

 

loading...


Szólj hozzá Te is!