2024-04-22 21:53:14, Boldog névnapot Csilla,Noémi !
Kereés az oldalon

Próbáld ki magad és csatlakozz hozzánk

Németh Klaudia - 2018-02-04 10:00:00
Vendégcikkek
hirdetés cikkírás cikkírókat keresünk irodalom kultura hobbi írás online cikkírás blogolás

A mai világban rengetegen írnak. Ezer és egy hasznos és kimagasló blogot lehet találni az interneten, amit szeretünk olvasni, érdekes, látványos és egyedi. Jómagam is blogolással kezdtem évekkel ezelőtt és rengeteget tanultam belőle. Megismertem kicsit saját magamat. Szerettem, hogy voltak olvasóim és azt is, hogy nem tudták ki van a sorok mögött. Majd jött a magazin és vele együtt a világ is kinyílt előttem. Mert hatalmas ereje van annak, ha megvalósíthatod önmagadat úgy, hogy egy csapat része lehetsz!


A HM magazin több mint egy éve működik és rengeteg témát érintettünk már együtt. Egy olyan csapat alakult ki, ahol megfért a reálos, a harsány, a művész, a különleges, a szerelmes és mindenki más is. Nem volt és nem is lesz elvárás kifordulni önmagadból. Nem akarunk senkit megváltoztatni, lektorálás szó alatt a szövegeiteket átírni. Rád vagyunk kíváncsi és téged akarunk megmutatni a világnak! Ez pedig ebben a rendszerben hatalmas lehetőség. Az, hogy beszélhetsz nyíltan, őszintén arról, amit megélsz ma már kiváltság.
Szeretnénk ha ez a csapat még színesebb lenne és lehet, hogy ehhez rád van szükségünk! Mikor jelentkezz?

  • Akkor, ha szeretsz írni!
  • Akkor, ha szeretnéd folytatni a blogolást, de egy magazinon belül saját rovatban!
  • Akkor, ha számodra is gyógyír az írás és szeretnéd kikiabálni a fájdalmadat, vagy segíteni másokon azzal, hogy elmondod!
  • Akkor, ha úgy érzed több kulturális téma kellene az internetre és szeretnél ezen változtatni!
  • Akkor, ha egyedi vagy!
  • Akkor, ha tartoznál egy csapathoz!
  • Akkor, ha belevágnál egy nagy kalandba!

 

Az elmúlt év átformált minket és a magazint is. Rengeteget tanultunk, rengeteget segíthettünk és olyan emlékeket és történeteket ismertünk meg, amik örökre belénk égtek. Együtt nevettünk, sírtunk és küzdöttünk. Ha pedig te is csatlakoznál hozzánk nincs más feladatod, mint egy írásodat elküldeni nekünk az info@hashtagmagazin.net email címre. Az írások elbírálásra kerülnek és reményeink szerint bele is vághatunk egy közös kalandba!

 

 

loading...


Szólj hozzá Te is!