2020-08-08 11:30:10, Boldog névnapot László !
Kereés az oldalon

Túl-súlyos vélemény

Németh Klaudia - 2019-09-10 23:00:00
Nem tabu
túlsúly kövérség köver nő társkeresés kövérség kövér nő plusszize nő molett nő szépség külsőségek lélek

Tudod, van az az elég paraszt mondás, hogy ha már oldalra fordulsz nem is látszol olyan vékony vagy. Na, én ilyet sosem kaptam, de azt hiszem, pont annyira eshet szarul egy vékony nőnek ez a mondtad, mint nekem (és talán több ezer ember nevében beszélhetek) az, hogy a kövérséggel együtt láthatatlan is lettem a világ számára. Vagyis a férfiak számára. 

Mert mi tagadás a kövér lányoknak mindig jófej barátaik vannak, akikkel bele***-nak magasról a világba, meg a véleményekbe. Egy kövér lány körül mindig jóízűt lehet nevetni. Egy kövér lánynak mindig akad egy jó poénja ( ez rám halmozottan igaz, főleg ha nekem kell azt a poént véleményeznem és nem másnak). Egy kövér lánynak ezerszer elmondják, hogy te így vagy szerethető és el sem tudlak már képzelni vékonyan. A legjobb, mikor azt mondják, hogy elvesztenéd a karakteredet, ha lefogynál. 

Ha pedig a túlsúly mellé még nagy mellek és nem utolsó sorban kellően szarkasztikus humor és egyéniség is jár? Garantáltan mindig lesznek körülötted. Mindig lesz egy, aki bókol a mellednek, aki beszél a mellednek, aki elképzeli milyen lehet egy kövérrel, aki fogad hogy kipróbálja milyen lehet egy kövérrel, akinek bejön a húsos, de inkább mégse, akinek bejön a húsos de fél mit szólnak a haverok meg akinek tényleg bejön, de tuti hogy ő nem jön be neked. De, csak mert kövéren még van pofád válogatni és nem beérni bárkivel.

Mondjuk én kipróbáltam és beértem bárkivel. Mert majd biztos még megtehetem, hogy válogassak mi? Nos, biztos vagyok benne, hogy mióta elhagytam az illetékest a túlsúlyom többszörösét itta meg literben. Bár közben is, de mit számít nem igaz? Viseljem el, mert nagy a seggem. Meg hát belém is szeretett a szentem egy év után, miután bevallotta, hogy fogadásnak indult a haverral, csak aztán megismert. Egyemmeg és még szeressem is nem? Nos, nagy kuffer ide vagy oda ő nagyobb májjal én meg nagyobb tapasztalattal kerültem ki a sztoriból.  Csak nem épp a megfelelővel.

Mert egy dolgot elfelejtettem. Egy kövér „ asszony” mindaddig haszon még istápol és hat a lelkedre, még meghallgat és kiöntheted a szíved neki. Kell, sőt szereted a négy fal között, ahol olyan támaszt ad, mint még soha senki. Ahol megnyugvásra lelhetsz, mert ő nem bánt, mert pontosan tudja milyen, ha porba tiporják az ember lelkét. A négy fal között nem számít a külső, addig még felemel. De senki sem élheti falak között az életét, ezért vágjad bele gyorsan a kukába, mert a haver tuti kikezd, hogy milyen rusnya némbert szedtél már össze magadnak! Meg az öcséd, na az meg pláne megborul, ha meglátja, hogyan is ring az új nőnek a fara. Na, lányok így nem lesz 30+ kilóval senkinek depressziós Adonisza.

…és akkor még a legjobbról nem is beszéltünk! Tudjátok, van azaz izé, amitől a pasik úgy, de úgy rettegnek. Mondjuk nem esetemben, de azért a nagytöbbségnél igen. Az a bizonyos barátságzóna, ahova sok pasas bekerül az évek alatt. Tudod, azok a majdnem, de mégsem pasik. Nos ha vagy oly szerencsés, hogy a hurkák itt-ott dudorodnak rajtad, akkor ebbe a friend zone dologba tuti kikötsz te is. Nem egyszer és nem is kétszer. Beülnek apám a küszöbödre a kanik, mint a verebek a kábelekre és várják, hogy lefogyj. Mert tudod te vagy a világ legjobb embere, meg szép az arcod, csak mi barátok vagyunk. Nos férfiról-nőre a szememben ez úgy hangzik, hogy benned találtam meg az igazi társam, csak kitakarja  külsőd csillagom és kivárom még lefogysz.

Nem? Nem így van mi? Az én belső énképem vívja a harcát a világgal és a kicsinyes gondolkodásom, amit kivetítek magamra az határoz meg mindent ugye? Én vagyok mindennek a gátja és megakadályozója és még nem vagyok rendben önmagammal és nem tudom magam szeretni, addig hogyan is várhatnám el mástól, hogy engem szeressen ugye? Dobáljam még a közhelyeket, amivel ilyenkor csitítja a világ a háborgó tengert? Nyugi van még a tarsolyomban! Mert hát a szépség belülről fakad és a kisugárzás az igazi gyönyör, ami mellett a külsőségek eltörpülnek. Minden emberre jut egy szerelem és lehet épp a következő sarkon vár rád.

Nos az én Földem gömbölyű és nincs sarka. Ez már szinte egészen biztos. Az én világomban csak én vagyok gömbölyű. Ez meg még inkább biztos. De egy dologért tuti megéri kövérnek lenni! Engem egy se szeret a pénzemért, a vagyonomért, a jó seggemért, a nagy mellemért, a mutogatható külsőmért. Nem engem legalább egy se szeret. De ha mégis lesz egy félbolond, aki idetéved. Ő magam miatt fog szeretni…(Mondjuk csak addig még meg nem ismer, de nyugi ezt már nem ezrek nevében mondom, csak az enyémben)

 

loading...


Szólj hozzá Te is!