2020-10-26 14:24:37, Boldog névnapot Dömötör !
Kereés az oldalon

Nyaralás-olcsón

Kőhidi-Kovács Brigitte - 2017-03-24 10:00:00
Programok
nyaralás nyaralás Bulgáriában nyaralás Görögországban nyaralás itthon nyaralás a Balatonon olcsó nyaralás spróolás megtakarítás nyaralás olcsón

Általánosságban úgy gondolom, mindenkire igaz, hogy szeret kikapcsolódni, nyaralni, pihenni. Mit tehetünk, ha nem nyújtózkodhatunk olyan messzire? Hogyan láthatunk minél többet a világból?
Először is mindenki más, valaki itthon is jól érzi magát, csak a pihenés számít neki. Vannak, akik szívesen bejárnák a Földet. Nos mindkét esetre összegyűjtöttem ötleteket.

 

Görögország

 • a görögökről elmondható, hogy rendkívül jó vendéglátók. Megtesznek mindent a náluk nyaraló emberekért!
 • nagyon jól főznek;
 • kiváló zenés esteket csinálnak számunkra, turistáknak, ahol belekóstolhatunk a „görög” létbe;
 • csodálatos a tenger;
 • olcsón eljuthatunk az országba ( akár 50.000 forint, szállással, kiutazási költséggel együtt/ fő)* buszos megoldással számolva. Nyílván a repülő gyorsabb, ha azt szeretnénk, és ha időben foglalunk repülőjegyet még nem is vészesen drága. De úgy gondolom, ha számít az ár és nem félünk a tizen párórás üléstől a busz is ugyanolyan megfelelő. Élményéből nem veszít az ország.

2017_0316102134_briggitte.jpg

2017_0316102134_brigitte.jpg

Bulgária

 • Bulgária is felkapott hely lett, ide is olcsón el lehet jutni, magas színvonalú ellátással. (70-80.000 forintból itt is megoldható, szállással, kiutazással/ fő)* buszos megoldással számolva;
 • Itt is elmondható a vendégszeretet, ők is megtesznek mindent a hozzájuk érkező vendégekért;
 • Itt is megtalálhatják a tenger szerelmesei a nyugalom, a harmónia és a béke érzését.

2017_0307175108_brigitte.jpg

Az árakon még jócskán tudunk faragni, ha lehetőségünk van arra, hogy az utolsó pillanatban foglaljunk szállást, vagy jóval előre le tudjuk beszélni a munkahelyünkkel, hogy mikor szeretnénk nyári szabira menni.

 

Magyar klasszikus kedvenc: Balaton

 • közel van, könnyen megközelíthető, nem kell jó pár órát utazni, hogy elérjük célunk;
 • itt is van a „magyar tenger”;
 • apartman vagy szálloda?
  Először is attól függ hányan megyünk. Barátokkal, családdal, vagy csak a párunkkal. Ha csak ketten megyünk, már számos szálloda hirdet szezon előtt lefoglalható kedvezményeket (például: egy hét félpanzióval két főnek 98.000 forint Balaton parti szállodában), tehát itt is jelentőséggel bírhat, mikor is foglalunk.
  Ha többen megyünk, célszerű lehet az apartman. Itt eltérő árakat találhatunk, attól függ, milyen közel szeretnénk lenni a parthoz, vagy központhoz. Keszthelyen például egy nagyon jól felszerelt apartmanban 16.000 forintért sikerült megszállnunk 4-en.
  Itt is kulcsfontosságú, hogy mikor foglalunk és mit várunk a pénzünkért. Illetve még az is, hogy „csak” a Balatonban szeretünk fürdeni, vagy elég csak a nyugalom és a víz morajlása. Mert ha kikapcsolódni szeretnénk, akár megtehetjük elő és utószezonban is, hiszen ki mondta, hogy csak nyáron élvezetes nyaralni a Balatonon? Így is megtakaríthatunk egy kis pénzt!

2017_0316102134_brigittede.jpg

loading...


Szólj hozzá Te is!