2024-04-22 20:19:54, Boldog névnapot Csilla,Noémi !
Kereés az oldalon

10 első randi, amiből nem lesz kettő

Vendégíró - 2020-01-25 10:00:00
Nem tabu
első randi randi ismerkedés mobilfüggőség kocsma randi 10 elrontott rani 10 elfuserált rani ranik első randi mit ne csinál egy randin mit ne csinálj az első randin

10 első randi, amiből nem lesz kettő

1. Gamer legény in the house

A sráccal tök jókat lehet dumálni a neten, igazán műveltnek tűnik, és úgy látszik széles az érdeklődési köre. Lassan válaszol, de a válaszai mindig több, mint kielégítők és igen is szexi tud lenni az IQ. Majd az első randin kiderül, hogy valószínűleg az általad bedobott témákra a választ eddig a neten keresgélte és őt ugyan semmi más nem érdekli csak a wolfram áram, a Bernoulli egyenletek, vagy ami ennél is jobb, hogy 5-re hazaérjen, mert kezdődik a Lan party a haverokkal. Nincs is kiábrándítóbb, mint egy számítógépes karakterről dumálgatni az első ismerkedésen az elejétől a végéig. 

2. A neten jobban nézett ki

Bár azt hiszem, erre mi nők vagyunk hajlamosak, azért én is jártam már úgy, hogy meglehetősen mélyeket pislogtam az első találkozáson. Nem. Nem csak a külső számít, de nincs is annál kiábrándítóbb, mintha köze nincs a valóságnak a netes profilodhoz. Persze ez mindig is nagy lutri lesz, elvégre mindenki a szebbik énjét mutogatja a virtuális térben és nem a reggeli nyúzott képét tölti fel a netre. Erre mondta egy jó ismerősöm, hogy szíve szerint minden nőt először a fürdőbe vinne el randira.

3. Mobil függő "face" randi

Meg van az a szitu, amikor ültök a haverokkal, borozgattok és közben 5-ből 3 a mobilját nyomkodja? Teljesen meg tudok ettől borulni. De amikor ez a jelenség egy randin jön szembe. Na, attól tényleg falnak megyek. Jön egy jó kérdés, amire a válaszomat épp kifejteném és közben a srác fél percenként a mobilján nézi az időt, vagy ami még rosszabb épp dumálgat valakivel. Kössz Haver! Vettem a lapot, akár mehetünk is. Én jobbra, te meg balra!

Másik kedvencem, hogy le kell fotózni a helyet, ahol jártunk, az asztalunkat, az ételt, az italt és lehetőleg lőjünk egy közös fotót is, ami mehet a netre. Mert ki hiszi el, hogy megtörtént ez a randi, ha nem örökítjük meg? Az emberek, ha fele annyit foglalkoznának az adott személlyel, akivel randiznak, mint a mobiljukkal tuti, hogy több randi sikerülne jól és lenne folytatása. 

4. Kocsma randi

Feltehetően személyes múltam hozománya, de egyszerűen ki vagyok a kocsma randiktól. Én elhiszem, hogy pár whisky segít oldani a feszültséget. De semmi jó nem fog kisülni ebből a szituból, ha csak így megy a face to face dumálás. Persze egy pub már egy fokkal jobb és nem sarkítanám le a helyzetet, mert ma már elég nehéz randit szervezni, ha nem akartok étterembe menni. De ha leiszod magad én tuti nem kísérlek haza!

5. Csámcsogás macsó

Oh igen azok a bizonyos nagykönyvi randik. Étterem, gyertyafény, romantika és akkor a pasi kirendeli magának a hagymásrostélyost, megosztja a pincért és még csámcsog is miközben teli szájjal magyarázza élete legjobb sztoriját. Na, ebből tuti nem lesz első csók!

6. Neten ment, de nem merem

Az egyik kedvencem és elég sokan ebbe a hibába esnek. A srác a neten a bugyit lebeszéli rólad. Olyan dumája van, hogy egyszerűen nem tudsz neki ellenállni és teljesen beindultál rá. Tényleg van az a kommunikációs készség, ami annyira csábító, hogy felforr a véred. Aztán az első találkozáson fülét-farkát behúzva hebeg-habog összevissza. Srácok nem gáz, ha nem vagytok ilyenek, de ha előadjátok a vadállatot és közben könnyen lehet nőtök sem volt még, az nem szexi, nagyon nem! Legfontosabb szabály, hogy légy önmagad!

7. A múlt démonja köztünk járnak

Ha nő vagy, ha férfi ez a nagy általános hiba. Első randi, beszélgetés magunkról és te semmi mással nem rukkolsz elő, csak azzal, hogy nem rég hagyott el az asszony és ez mennyire fáj. Vagy éppen, hogy a volt barátnőd után nehezen bízol meg másokban és közben elmeséled az egész párkapcsolatodat. Ha nem léptél még tovább, ne randizz, hanem dolgozd fel a törést ez ennyire egyszerű!

8. Ex teszt

Nagy igazság, hogy nem minden randizásból lesz kapcsolat. Ha pedig a srác, akivel találkozol egy utolsó picsának és egy aljas kis kurvának hordja le a volt csaját, akkor menekülj! Lehet már így se úszod meg ezeket a finom jelzőket. Mert ugye bármekkora a pofára esés, előtte valamiért mégis együtt voltunk az adott személlyel. 

9. Mell-esleg rendben van

Kicsíped magad a randira. Próbálsz csinos, visszafogott, de mégis szexi lenni? (Egyáltalán ez kivitelezhető?) És akkor a pasas egész este a melleddel beszél. Azt ne mondd, hogy minek rakom ki, ha nem akarom mutogatni. Nem kell ehhez kitenni a kebleket! De valószínűleg nem akar az ilyen pasi komoly kapcsolatot és nem mindenki prédának való!

10. Én már tegnap is szerettelek

Esküszöm nekem ez még fiatalságom elején, sem jött be. Az első randi az ismerkedésé, és ha nem adok erre jelet, akkor kérlek, ne mássz a számba a 10. percben, ne akarj velem kézen fogva járkálni 20 perc után. Ennél már csak az jobb, ha hazaérsz és nyomod fel a netre, hogy együtt vagyunk és már szeretsz is engem, de nagyon. Ugyan! Hol vagyunk mi még ettől? 

 

loading...


Szólj hozzá Te is!