2024-02-22 01:07:42, Boldog névnapot Gerzson !
Kereés az oldalon

#ünnep

Böbék Réku - 2016-12-02 00:00:00
Aktuál
főszerkesztői levél karácsony advent nnepek várakozás

Hát eljött. Eljött az év legvarázslatosabb időszaka, a december. Ilyenkor mindenben, mindenkiben a szépet s a jót keressük. Már meggyújtottuk az első adventi gyertyát pofás kis koszorúnkon, feldíszítettük kuckónkat. Lassan beszerezzük szeretteinknek a karácsonyi ajándékokat. S most csak várunk. Várunk, hogy eljöjjön a következő adventi vasárnap, majd a mikulás, és végül a szenteste, a karácsony. Az izgalommal teli várakozás érzése mennyei tud lenni.

2016_1201205007_ital-mezeskalacs-narancs-karacsony.jpg

Bár az igazat megvallva, nálam még nem jelentkezett ez az érzés. Lehet, azért nem tudtam átélni tavaly a karácsony szellemét, mert felnőttem? Felnőttként már sosem lesz olyan meghitt karácsonyom, mint ártatlan gyermekként? Ha ez az ára, nem akarok felnőni!

Úgy gondolom, ennél nincs csodálatosabb ünnep a világon. Ezért is választottuk magazinunk havi témájának az ünnepeket. Milyen a karácsony elvált szülők gyermekeként? Tényleg ekkora feneket kell keríteni az egésznek, a szilveszter túl van értékelve? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattok, ha nyomon követitek magazinunkat. Korábban már írtunk a magyarországi adventi vásárokról. Nincs lehetőséged külföldre menni, vagy egyszerűen csak hazánkat részesíted előnyben? Olvass utána! Csinálj felejthetetlen programokat decemberben is, hogy az új esztendőben egy tartalmas évre emlékezz vissza!

Próbálj azonosulni a decemberrel; én is ezt fogom tenni. Ha leesik az idei első hó - amire már nem kell sokat várni -, talán még könnyebb lesz. Én mindenképp megpróbálom felejthetetlenné varázsolni az ünnepi időszakot.

Csodás, meghitt készülődést kívánunk az ünnepekre!

*

kép forrása: kepguru.hu

loading...


Szólj hozzá Te is!