2020-08-09 02:08:27, Boldog névnapot Emőd !
Kereés az oldalon

Hol találhatjuk meg a másik felünket?

Kőhidi-Kovács Brigitte - 2017-05-22 10:00:00
Pszicho
párkapcsolat ismerkedési problémák hol ismerkedjünk hol találjam meg az igazit párkapcsolat kapcsolat szingliség ismerkedés

Álmodozóak vagyunk, és társas emberek. Mindenki keres valamit, vagy valakit az életében. Általánosságban elmondható, hogy minden ember vágyik egy társra, akivel megtalálja a közös hangot, összhangban élhetnek. Már-már szimbiózisban. Ez azonban nem annyira egyszerű történet, mint az nagyon sokszor látszik. Akkor mégis, hogyan ismerkedik egy szingli manapság? 

Mindannyian akarnánk hinni, hogy a szerelem csak úgy besétál az ajtón, azonban ez nincs így. Akkor mégis milyen lehetőségeink vannak?

1. Ismerősökön keresztül

Először nem is hangzik rosszul. Azonban ez mégis olyan erőltetetnek tűnik néha. Olyan mintha valakiket direkt össze akarnának hozni például egy kitűzött személlyel! Persze van, hogy jól sül el, de mégis azt hiszem, hogy ez inkább két ember történetének kell lennie és nem a haveroké.

2. Interneten

Ma már a gépek előtt éljük az életünket így elkerülhetetlen az interneten való ismerkedés. Mit várhatunk egy netes ismerkedéstől? Van, aki könnyebben kommunikál a netes világban, viszont egyszer eljön a találkozás ideje. Kérdés, hogy a beszélgetés ugyanúgy működik majd a valóságban? Azért sokszor sültek már el jól ezek a történetek. Az első találkozás után pedig csak a várakozás marad, hogy lesz-e folytatás.

3.  Munkahelyi ismerkedés

Szerintem az egyik legrosszabb megoldás. A szerelem nehéz dolog, amely bármikor véget érhet. Azonban ezzel együtt nem fog a munkahelyi kapcsolatunk is megszűnni, ami rengeteg kellemetlenséget okozhat. Persze lehet ezt rendesen is csinálni, de én biztos nem vállalnám. Ez igaz az iskolai szerelmekre is.

4. Utcai ismerkedés

Sokat vagyunk a városok utcáin és rengeteg emberrel találkozunk. Vajon le merünk szólítani bárkit is az utcán, mert azt érezzük, hogy ő kell nekünk? Azért azt hiszem ez nem jellemző.

5. Szórakozóhelyi kavarások

Mikor valaki bulikban ismerkedik, mindig elgondolkodok. Mennyire lehet ott normálisan ismerkedni? Ordítva a hangos zenében, alkoholos állapotban. Persze attól függ ki és mit is keres. 

 

 2017_0517115937_engagement-1718244_960_720.jpg

Azt hiszem ez egyértelművé teszi, hogy nem könnyű megtalálni a párunkat, akivel tovább tudunk haladni utunkon. Nincs egyetlen jól bevált módszer sem, ami garantáltan mindenkinek bejönne. Az biztos, hogy a legjobb, ha nem görcsölünk rá, nyitott szemmel járunk a világban és nem zárkózunk el a lehetőségek elől!

loading...


Szólj hozzá Te is!