2022-08-19 22:45:16, Boldog névnapot Huba !
Kereés az oldalon

Az írás mámora

Kósa Nytta - 2016-11-24 00:00:00
Művészet
írás mámora írás újságírás mámor

Mámor… szövegdobozból kinyúló, tollban mondó süketelések sokasága, melyben virágzik a hajnal varázslatossága. A napból kinyúló fénysugár energiával feltöltő páratlansága. Számomra ez az írás.

2016_1124224908_toll.jpg

Mindentől és mindenkitől független érzések kavargása, mint virágnyelven írt mesekönyvek száza. Sok mindenen tűnődik az ember közben, mereng a múlton és terveket sző a jövőben. És ilyenkor, amikor magunkba mélyedve szemléljük a világot, jön az ihlet, az a bizonyos kigyúló fény az elménkben, ami a gondolatokat szavakká formálja és a kezünk hihetetlen gyorsasággal pötyög a klaviatúrán, nehogy elfelejtse még azt az apró kis gondolatot, mely a lelkünk legmélyéről fakadt, mert lehet, ez lesz az, az apró morzsa, mely a legkifejezőbb lesz számunkra.

Minden, igen, minden fontos, amit gondolunk és néha az ember úgy érzi, ezt muszáj megosztania a külvilággal, mert lehet – de csak lehet -, hogy a világ ettől lesz egy kicsit jobb hely.  Nem biztos, hogy mindenki érteni fogja, ahogy az sem, hogy egyetért-e velünk, csak az számít, hogy mi hogy érezzük magunkat közben.  Mert lehet, hogy megpróbálsz valamit átadni magadból a külvilágnak és nem sikerül, de mégis megtetted. És az érzés, amit ilyenkor érzel, nagyon fontos lesz számodra. Szárnyalás és zuhanás.

Ez a mámor… Ez az írás..

*

kép forrása: minuszos.hu

loading...


Szólj hozzá Te is!