2020-02-22 02:13:50, Boldog névnapot Gerzson !
Kereés az oldalon

Kósa Nytta cikkei

Hashtag Magazin mini logo Az írás mámora

koktelMűvészet írás mámora írás újságírás
Mámor… szövegdobozból kinyúló, tollban mondó süketelések sokasága, melyben virágzik a hajnal varázslatossága. A napból kinyúló fénysugár energiával feltöltő páratlansága. Számomra ez az írás.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Halloween a hálószobában

limonadeDIYlimonadeBeauty&Style Halloween a hálószobában
Habár Halloween már elmúlt, miért ne csempészhetnénk be hangulatát a hálószobánkba? Szerintem minden adott ahhoz, hogy még hosszasan élvezhessük az ősz adta lehetőségeket, melyben ez az ünnep számomra kiemelt fontossággal bír. Ugyan Magyarországon nincs hagyománya, mégis úgy gondolom, hogy bohókás és a felnőttek számára is lehet emlékezetes pillanatokat varázsolni, kiszakadni picit a hétköznapok monotóniájából pár kiegészítő segítségével.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Tök és csokoládé - házi arcpakolások őszre

limonadeDIYlimonadeBeauty&Style arcpakolás házilag
Tudom-tudom, már most mindenkinek elege van az őszi időjárásból, a korán sötétedésből és úgy egyáltalán, mindenből, ami evvel jár. Mivel még friss a nyár élménye így még nehezebb megszoknunk, hogy a nap nem simogatja az arcunkat és így kevesebb D -vitaminhoz jut a szervezetünk. Éppen ezért elhoztam nektek az én két kedvenc arcpakolásom receptjét, amivel az őszi szürkeségből is kitűntök majd.
Bővebben