2022-01-28 20:36:00, Boldog névnapot Károly,Karola !
Kereés az oldalon

Kangoo előnyeiről

Kőhidi-Kovács Brigitte - 2017-06-13 10:00:00
Programok
kangoo kangoo jump sport sportolás sportolási lehetőség újdonság új sport fajta egyensúly fejlesztés

Amikor először hívtak el egy kangoo edzésre, nem is tudtam mi is az igazán. Annyi infóm volt, hogy furcsa cipőben ugrálnak. Aztán megnéztem egy videót, ami hihetetlenül inspiráló volt. Azonban mivel nem tudok korizni sem, kétségbe estem, hogyan is fogom „túlélni” két lábon az edzést? Végül mégis belevágtam!

Az első pár perc nagyon fura volt abban a cipőben. Idő volt mire megszoktam, mert könnyen kibillentem az egyensúlyomból. Ettől függetlenül az edzés nagyon jó volt. Az a vidámság és dinamikus hangulat, annyira magába szippant, hogy biztosan végig csinálod az edzést.

A kangoonak pedig a remek hangulaton kívül, számtalan előnye van. Érdemes ezt választani ha formába akarjuk hozni magunkat, vagy ha fogyni szeretnénk. Ennek pedig több oka is van!

2017_0612140931_kangoo-jumps633x319.jpg

1. Javítja a testtartást és gerinckímélő

Ülő munkát végzőknek kiváló, hiszen egésznap egy széken ülve, görnyedve, megfájdul az ember háta. A kangoo cipőben viszont, elengedhetetlen, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyi helyzetet. Ezáltal erősödnek hátizmaink és a tartásunkra is jobban odafigyelünk.

2. Állóképesség növekedése

Napjainkban eléggé el vagyunk lustulva, tisztelet a kivételnek. De szerintem a többségünk kocsival járkál, nem sétál, mert nincs rá idő, hiszen állandóan dolgozunk. Ha elmegyünk egy kangoo edzésre, ezáltal az állóképességünk is javul és az idő elteltével, már nem jelent az gondot, ha meg kell másznunk egy „dombot”.

3. Egyensúly

A kangoo speciális cipőjének hála látványosan fejleszthetjük az egyensúly érzékünket.

4. Stresszoldó

Mint a legtöbb mozgásforma ez is kimerít, viszont mentálisan borzasztóan felszabadító. A dinamikusság pedig felhalmoz téged energiával és pozitivitással.

5. Bónusz zsírégetés!

A kangooval kb. 25%-kal több kalóriát tudunk elégetni, mint az egyéb más mozgásformákkal.

6. Fejlődés

Fogyni vágyóknak is remek. Hisz' serkenti a fogyást, azonban izmot is épít, ami pedig az alakformálóknak kedvez!

Tehát próbáljátok ki ha valami újra, érdekesre, dinamikusra vágytok! Próbáljátok ki a kangoo-t ti is! Hiszen szórakoztató és egészséges is!

loading...


Szólj hozzá Te is!