2022-05-21 14:24:38, Boldog névnapot Konstantin !
Kereés az oldalon

A nagy fogyidráma

Huszka Vivi - 2018-03-14 10:00:00
A nagy fogyidráma
életmódváltás fogyidráma huszkavivi fogyás egészséges élet 2018 duciforradalom

Halljátok, hogy az ember mit meg nem tesz a barátjáért. Itt a Dia a fő író anyánk aki nekem csak Muci vagy Muczi de ha kedvem tartja lehet Struczi Muczi is ahogy épp jön. Ha mérges vagyok rá Klaudiának hívom és ez mostanában egyre sűrűbben fordul elő. Nyaggat, hogy ugyan kezdjek már el írni mert….

Tudni illik rólam ,hogy se eleje se vége nincs annak ha én elkezdek írni és össze vissza csapongok a gondolatokban és azt hiszem a fogalmazást se nekem találták ki. Előre bocs ezért! Na de nem volt más választásom, mert ha írni kell hát írni kell, nincs mese, pláne nem választási lehetőségem.

A viccet félretéve!

Én is egy olyan lány vagyok aki sokáig nem találta önmagát, de most jött el az én időm lassan 25 éves fejjel. Nem bánom mindig későn érő típus voltam. Olvastátok a Dia bejegyzéseit biztosan az életmód váltásáról. Én is akkoriban kezdtem el, mint Ő picit másabb tematikát állítva fel, de a cél igazából majdhogynem egy, sőt közös. Mi a célunk? Amikor augusztusban elmegyünk a közösen tervezett nyaralásra ne kiabálják, hogy „Bálnák a Balatonban, bálnák a Balatonban!” (bocs Muci )


Mint sokan mások én is a túlsúllyal küzdök. Nem részletezem, mert minek? Aki ilyen cipőben volt már úgy is tudja miről beszélek, aki meg nem tudja sosem fogja megérteni az én álláspontom. Ezért nem igazán folynék ebbe a részébe bele a dolgoknak. Egy a lényeg! Végre kicsit több aggyal úgy döntöttem ,hogy ami életet éltem eddig ducin az nekem nem túl szuper élet. Se a testemnek se a lelkemnek. Így végre 101x-re ugyan, de talán stabilan végre sikerült életmódot váltanom. Ehhez sok mindenki és sok minden hozzájárult, de legfőképp én vagyok az, aki most végre eltudta dönteni mit is szeretne. Nehéz döntés volt a változás? Húú de még mennyire!


A nagy testemet minden nap mozgatni, munka után minden nap főzni? Bár mivel főzni nagyon szeretek ez nekem inkább kikapcsolódás egy fáradt nap után is. Nem egyszerű, de szikla szilárdan tudom azt mondani ,hogy ez nekem megéri és az egészségemben mutatkozik, hogy ez meg is térül.
Ezt az életmódváltást én 2018.január 8.-án kezdtem el, azóta bár ingadozóan de jelenleg 13 kg-al vagyok kevesebb, mint ahogy nekifogtam és sok-sok centivel. Bár nagy változást még nem sokan veszik észre, de akik tudják min ügyködök mindig megtalálnak egy két buzdító szóval. Innen is köszi nektek! Sokkal jobban érzem magam. Sokkal csinosabbnak látom a képet, amit a tükörben látok. Bár a cél még messze de egész jó az út, amin haladok. Jó hogy a környezetemben a Muczi is és a húgom is elkezdte ezt az életmódváltást. Sokkal egyszerűbb így, mint egyedül nekifogni.
Jó hogy kaptam ezt az írási lehetőséget. Még sosem volt benne részem, de lehet nem lesz ez annyira rossz mint én azt először hittem.

Most megyek és jól befejezem a vacsora gyártását, amit a Dia félbeszakított. Finom BMV (bele minden vackot) kaja készül épp brokkoliból, kukoricából, vörös babból és egy kis tejszínből. Esetleg akár még receptet is tudok hozni valamelyik nap egy kis nyálcsorgató fotóval!

Puszi Nektek és köszönöm ha velem tartotok itt a nagy FogyiDrámámban!

2018_0313224149_29133493_917916025035715_2381031028820017152_n.jpg

loading...


Szólj hozzá Te is!