2020-05-28 07:15:38, Boldog névnapot Emil,Csanád !
Kereés az oldalon

Empata Diktátor Demográfiai Intézkedései

Pásztor Dániel - 2020-03-27 10:00:00
Nem tabu
szingli pszicho házasság kényszer randi diktátor tábor törvény büntetés

Szingliség elleni akcióterv:

Mivel a sok hülye, digitális kütyü, meg facebook miatt az emberi kapcsolatok degenerálódnak, és gyakran megszűnnek, soha nem látott mértékű elmagányodáshoz vezetett. 

Mindenki beszélgetni akar a bevásárlóközpontokban! Növeli a villanyszámlát, fogy az ember személyes ideje!

Mindenki csak panaszkodik, hogy nem talál egy normális pasit/nőt, és ha ott van mellette egy érdekének megfelelő valaki, de nem egyezik a vágyaival, akkor olyan könnyen barátzónáz, mint a lélegzetvétel. Legyünk barátok! Hangzik el a boldogtalanság Damoklész kardja visszavonhatatlanul. Mivel nem csak a saját maguk, hanem mások érzelmi életét is tönkrevágják, ezért a szingliség, mint gazdasági, és társadalmi probléma, napjainkban a tetőfokára hágott. Hágott.. de jó is lenne, ha hágás lenne ebben. Haha!

Ezért, mivel mostantól diktatúrában élünk, és nincsen pénz, és kapacitás mindenkit pszichológushoz, pszicho drámára, vagy önismereti kurzusra küldeni, bevezetjük a…

KÉNYSZERHÁZASSÁG INTÉZMÉNYÉT!

Kényszerházasságba kényszerítünk országos szinten minden olyan szinglit, akinek senki se volt jó, és örökké válogatott! Hát most megkapják.

Most a törvény kényszeríti ki őket a komfortzónából. Ezúttal nincs választás, nincs nyavalygás.

Lehetőség van önkéntes együttműködésre, és hajlandónak lenni normális kedvesekkel is randizni, akiket eddig barátzónáztak. Amennyiben nem valósul meg az együttműködés, és nincs fejlődés a szociális szakemberek szerint, annak gyámügyi és hatósági következménye lesz. 

Korlátozzuk az örökbefogadást párokra! Megszüntetjük a csonka családokat!

Nem lesz több egyedülálló férfigyűlölő kiégett anyuka! Sem pedig szingli, „incel” apuka! Egyedülálló, gyermektelen pedig még kevésbé!

Ugyanis a 6 hónapon túli szingliségnek bevezetjük a büntetőtörvénykönyvben a 

KÖZVESZÉLYES RANDI KERÜLÉS tényállását!

Röviden K. R. K., hogy megmaradjon a köznyelvben!

Bármilyen egyedülálló, aki nem tudja igazolni sikertelen pártalálás esetén, hogy 6 hónap alatt legalább 12 randin részt vett, az elzárással, és Társkereső Kényszer Randi Táborral büntetendő! Jó magaviselettel ÉS pártalálással a büntetés bármikor megszakítható, és normális boldog életté alakítható.

További enyhítő körülmény, ha a vádlottat az előző párja hagyta el.

Súlyosbító körülmény, ha önmaga szakított.

Többé nem lesz lehetőség önzésre, és vakító nárcizmusra.

Nincs választás! 

A boldogság ezentúl államérdek és kötelesség!

 

loading...


Szólj hozzá Te is!