2019-12-05 23:11:19, Boldog névnapot Vilma !
Kereés az oldalon

Humoromat trendi esküvőre cserélném

Németh Klaudia - 2019-05-24 10:00:00
Nem tabu esküvői tippek esküvői trendek 2019-es esküvői trend divat esküvő lakodalom rezgő vintage mélyszínek lila szertartás lakodalom diy csipke házasság elköteleződés

Ha május, akkor az esküvőszezon kezdete és bár nehéz megítélni manapság a piszkos anyagiak miatt, hogy átok vagy áldás egy meghívás, azért jobb esetben a sztori vége mindig egy hatalmas mulatás! Bár jómagam feltehetően a következő 10 évben nem megyek férjhez, mert két dolog hiányzik hozzá a pénz és a vőlegény, azért kicsit mégis beleástam magam mik is az idei trendek. Elvégre idén jómagam is mulatni megyek és utoljára mikor lagziban voltam még töltöttkápi, bográcsos és a nagy mulatós magyar nóták voltak a menők. 

Kezdjük is a lényeggel, milyen egy 19-es trendi menyasszonyi ruha? Nos a neten böngészve az első és legfontosabb tartozéka az arának egy A-s kosár méret, és maximum 30-as ruhaméret. Hülyeséget félretéve 3 perc alatt találtam átlátszót, csipke mintát és még tollasat is, de habosbabosat? Sehol! Mi van veled hercegnőség, már a múlté lett a Disney álom? A legújabb trend pedig a színes, ombre menyasszonyi ruhák. Mondjuk én ezt támogatom, sőt tetszik! Elvégre a XXI. században egyre álszentebb ez a fehér ruci dolog. Ha értitek mire gondolok.

2019_0519191537_ruha.jpg

Nos ha van gyűrű és van ruha ( a férfié tökmindegy, a nagynap a nőről szól, ezt mindenki tudja), akkor kell egy helyszín és díszlet. Elvégre, ha már belevágtunk nem ehet műanyagból a násznép. Bár mennyivel, de mennyivel könnyebb lenne a mosogatás. Mert lássuk be nagyanyáink üstjében még mindig könnyebb volt elmosogatni 150 fő után, mint egy mosogatógépben. Utóbbi három hétig menne megállás nélkül még el nem füstöl a szentem egy szép napon. 

A google divattanácsadói szerint az idei trend a lila, a mélyszínek, a króm, a gyöngy, a sok virág és a vintage. Szóval ha idén mennék férjhez tuti valami páva témát választanék, az kellően díszes, ékes és giccses is. A vintage meg örök! Pár szalmabála, rezgő és zsákvászon, DIY hogyan csináljunk trendi díszt cementből és máris mindenki tudja mennyire is értünk a divathoz és nem csak boldogok vagyunk, hanem menők is! Mondjuk ezek a mélyszínek. Ezek engem nem hagynak nyugodni. Én mindent le szoktam enni, magamat, a terítőt, a padlót. Ha valami sötétben mennék férjhez és sötét, akarom mondani mélyszín lenne a terítő, akkor lehetne töltöttkápi is, annyira nem látszik, mint a fehéren. Mondjuk, ha anyámon múlik úgyis előke lenne a nászajándékom tőle. Akkor meg mindegy.

2019_0519192539_vintage.jpg

Ami a szertartás részét illeti. Egyre divatosabb megkérni az ünneplő vendégeket, hogy legyenek kedvesek ne görcsös vágyat érezni a szertartás live-ban való dokumentálásra és esetleg a képeken bájos mosolyukat, örömkönnyeiket is szívesen látják a fotósok, és a boldog pár is a telefonjuk helyett. Abszolút követendő! Kellemes kikapcsolódást a mobiloknak. 

Aztán itt vannak a drón felvételek. Már előre rettegek a szexi túlsúlyommal a lesi fotóktól, de fentről, fentről a mellemtől meg a fejemtől semmi sem látszana. Bevezetendő a kizárólagos drón felvételek használata az egységes összhatás érdekében. Asszem elkezdek petíciót írni az ügy érdekében. Még van pár napom elérni a célom, semmi sem lehetetlen.

2019_0519192718_telefon.jpg

 

Akkor most pedig térjünk a lényegre. A menüre. Nos azt mindenki tudja, hogy nem illik a sárgaföld alá inni magadat egy lagziban. Ettől függetlenül mindenki csinálja. Akarom mondani senki sem csinál ilyet. De mi a helyzet a menü szilárdabb felével? Nos úgy néz ki idén a falatkák tarolnak. Ezek szerint végre eljutott a világ oda, hogy a mai fiatalok nem esznek ha buli van. A férfiak azért mert az szívja a szeszt és több szesz kell, hogy be tudj rúgni. Az meg pazarlás. A nők meg azért mert úgy elnyomja őket a hasszorító alakformáló bugyi, hogy egy falat nem sok annyi nem megy le a torkukon. A falatka így menő, meg pont elég. Pia legyen az a lényeg, a többi már nem számít, amúgy is mindenki a sütit várja nem? Vagy az csak én vagyok?

2019_0519192951_ivas.jpg

És ha már sütik, nos kiderült, hogy már nem divat a nagy cukormázas, fondanttal bevont 10 emeletes torta sem. Helyette a borostyánba forgatott csak félkész torták a divatosak, vagy a cupcake torták, vagy a virágosak. Mert virág, virág kell mindenhova, leginkább dália. 

2019_0519193441_cake.png

És ha eddig elolvasva még mindig nem érted, hogy minden viccnek fele igaz, akkor azt sajnálom. 

Az esküvő az az esemény az életedben, amire úgy készülsz, hogy csak egyszer teszed meg. A rengeteg ideg helyett, amit megeszel a tökéletesség kergetése miatt, egyetlen dologra figyelj. Ez az este rólatok szól és a násznép semmi másra nem fog emlékezni 10 év múlva csak arra jól érezték-e magukat. A köret az idő múlásával feledésbe merül. De ha ti ketten szívből hoztátok meg a döntést és boldogan sétáltok az oltár elé bármelyik trendi köret nélkül is trendibbek lettetek, mint azok akik nem merték ezt a lépést megtenni. Mert ma egy dolog biztosan nem divat: elköteleződni.

 

loading...


Szólj hozzá Te is!