2024-02-22 03:15:36, Boldog névnapot Gerzson !
Kereés az oldalon

Top 5 partyarc a szilveszteri bulin

Laky Szintia - 2018-12-31 10:00:00
Beszéljünk másról
szilveszter party embertípusok

2018_1227120011_musician-664432_1280.jpg

Itt az évvége. Ezerrel pörgetjük a partykat. Karácsonykor toljuk befelé a tojáslikört, szilveszterkor a pezsgőt. Mert megérdemeljük. Egész évben keményen hajtottuk magunkat és most végre itt a pihenés ideje.  Állambácsi meghosszabbította a szilveszteri szabadságot, hiszen jól ismeri már a magyarokat, tudja, hogy a magyar-macskajajj nem pihenhető ki 1 nap alatt.

Tehát miután a töltött káposzta és bejgli kockahasat formált nekünk – egy nagy kockát – készülhetünk is a lencsére, bóléra, virslire. A rengeteg kajára, amik majd 2019-ben sok pénzt, meg szerencsét hoznak nekünk.  Készülhetünk a piára, na meg az emberekre, akikkel együtt töltjük az évünk utolsó napját. De kik is ők?

 

Íme 5 embertípus, aki minden szilveszteri bulin megtalálható:

 

      1.     A SZNOB

Ő az, aki mikor megérkezik a buliba, gyakorlatilag senkivel és semmivel sem tud mit kezdeni. Már 2 héttel korábban szólt a társaságnak, hogy a Best of Város étteremben rendeznek svédeasztalos, kaviáros, pezsgős party-t, de senki nem volt rá vevő. Miután ő bélszínre és Croquembouche-ra készült, kisebb sokkot kap, mikor meglátja a lencse főzit és a kókuszgolyót. Siratja az életét, mindent kritizál, 11-kor lelép és mndenki örül neki. Hajnal 3-ig szidják azt, aki meghívta. 

      2.     A PARTYÁLLAT

10 körül érkezik nem éppen szomjasan. Az ajtón konkrétan berobban, mind két kezében 1-1 üveg pálinka, hóna alatt egy tálca sör. Mindenkinek kiosztja a feleseket. Egyszer. Aztán még egyszer. Aztán harmadszorra is. Miután látja, hogy a lányoknak elég alkohol jutott a lábaikba egyszerre hármat visz a táncparkettre. A sznobnak ő az utolsó csepp a pohárban. Tizenegykor megtapsolják.

 

      3.     AZ EXÉT SIRATÓ

Már 6-kor ott van a buliban. Fél héttől a telefonját nyomkodja, és 10 percenként megjegyzi, hogy az a szemét/hülye p*csa nem ír neki. 7 órakor a házigazdának el kell vennie a telefonját és eldugnia a bólés tál mögé. Általában a sznobbal beszélget, aki megérti vagy legalábbis van olyan intelligens, hogy eljátsza. Mire a partyállat megérkezik, már vagy kidőlt a bortól, vagy elment, hogy be vépézze az exe házát. Éjfél körül általában újra megjelenik.

      4.     A MEGFIGYELŐ

A buli kezdetekor pontban megérkezik. Beül a fotelbe egy üveg sörrel. Innentől kezdve foggalmunk sincs, hogy mit csinál. Ő viszont annál jobban, hogy mi mit csinálunk. Január másodikán ő szokott mesélni.

      5.     A ZENEFELELŐS

Az első 2-3 órában mindenki szereti. Kedvesen beszélnek vele: „egy kis Cseh Tamást”, „Most Rammstein-t”. És ő hűségesen végzi a feladatát. Igyekszik jó zenét tenni, olyat, amit mindenki szeret. Aztán, mikor megérkezik a partyállat, aki odébb löki kiszakítva őt fontos pozíciójából berág és többet vissza sem ül a lap-top mögé. Innentől kezdve, bármelyik csoportba besorolható.

 

      +1. AKI 10-KOR LEFEKSZIK

Tudom, tudom; ilyen nincs! Pedig van. És nyugi nemsokára mi is ilyenek leszünk. A kismamák, akik hónapok óta nem aludtak. Az idősek, akiknek a rutinját még a szilveszter sem rúghatja fel. A munkások, akik január elsején is dolgoznak. Az antiszocok, akik még ilyenkor sem vágynak emberekre.

Adózzunk most nekik 1 perc néma csenddel, és utána legyünk partyarcok, amíg megtehetjük.

loading...


Szólj hozzá Te is!