2020-09-19 01:19:58, Boldog névnapot Vilhelmina !
Kereés az oldalon

Áll a bál avagy farsangi bulik felnőtt fejjel

Németh Klaudia - 2019-02-09 10:00:00
Nem tabu
farsang farsangi jelmez jelmez ötletek felnőtt jelmez farsangi jelmez felnőtteknek farsangi buli

Jól emlékszem zsenge gyermekéveimben én abszolút nem élveztem, hogy maskarákba kell belebújni februárban és eszeveszett osztálytáncszerű kalimpálással kergetni a telet jó messzire. Az egész annyira erőltetett volt, vagy a többi osztálytárs piszkálódása miatt ciki. Azonban még így is, voltam én csálé csirke, bolond bohóc, dzsigolós Geszti Péter tökéletes playback „Ájlávjú” énekes és még rágógumi is. Aztán ez az egész teljesen kikopott hála az égnek és egyetlen könnycseppet sem morzsoltam el, azért hogy többet nem kell kötelezően hülyét csinálni magamból.

Még egy szép napon meg nem értem újra az egészre. Mert tudjátok olyan ez, mint a társasjáték. Onnan tudja az ember, hogy öregszik, hogy elkezd az egész újra érdekes lenni. Nos pont így van ez a farsangi őrülettel is. Még akkor is, ha vastaps helyett a sör csúszik és azon kapom magam, hogy a saját lagzimban Blöróval ordítom a Kispiricset három feles vodka után. Na, de ne szaladjunk ennyire előre.

Három évvel ezelőtt egy kegyetlen pörgős nyár után a hideg időkre oly jellemző nagy SEMMIT képesek voltunk már annyira unni a barátnőmmel, hogy elmentünk az Albatros Motoros Klub helyi „vaduljmeg” bulijára. A bibi annyi volt, hogy be kellett öltözni, hisz ez szerepelt a plakáton. Utóbb kiderült, hogy csak mi bújtunk maskarába, de azóta ez már hagyomány. Mert, ami gyerekként ciki volt, az mára a legkirályabb dolog a világon. Miért is?

Úgy csinálhatsz hülyét magadból, hogy az a kutyát nem érdekli, sőt veled röhögik!

Elfojt smink? Hogy a mi? Az arcfesték rég elkenődik mire odaérsz, és max azt mondod direkt ilyen. Ki mondaná meg hogy így van-e?

 2019_0127200505_14956630_1248934098478467_184570726612086519_n.jpg

Just don’t panic! Ez  a kép indulás előtti, a buli végén készülteket megtartom magamnak. De higgyétek el ez a boszorka tuti fának csapódott volna a söprűjével. De legalább lett volna egy pszicho kalapos orvosa, aki ha fel nem is támasztotta volna, de a használható szerveit eladta volna egy jó rozéért. Mintha azt inna, ugyan… valami erős töményért, mondjuk egy kis Tátráért.

Nos nekünk ez a buli nem olyan volt mint egy jó film. Tudjátok, amikor kár neki a második felvonás, mert csak elcseszi a sztorit. Nemám! Mi olyat ütöttünk másodjára, hogy visszakézből felröhögött a szomszéd falu is.

A következő évben már tudatosan készültünk a nagy maskarára, és önmagunk fricskájára.

Mert a motoros közegben mi vagyunk a két elválaszthatatlan, bolond nő, akik csak kéz a kézben járnak. 

Nos így lettem különösebb plasztikai beavatkozások nélkül önmagam férfi alteregója, erős szőrzettel és a betegségemnek hála egy jó adag tesztoszteronnal, ami azon az estén a jó tartományba esett. Ha ez pedig nem lenne elég, elvettem az én drága barátnőmet, aki olyan sukár asszony lett, hogy párját nem találnátok. Főleg, hogy az asszony melléig fel is értem, így legalább a hitvesi csókot megspórólhattuk. Mondjuk a szitun az sem segített, hogy az ara ellopta magát éjfél után, mert már belerohadt a parókába meg a műanyag ruhába és átvedlett.

2019_0127195930_img_20180210_175247.jpg

Ez a nagynap pedig egy végeláthatatlan lavinát indított el. Azóta megismernek az utcán. Ne nekérdezzétek, hogyan, lehet így is elég férfias vagyok. ( Csaknem!... a púpokat elég nehéz volt takarni) De ami ennél és gyönyörűbb, hogy már várnak minket az ilyen bulikra. Sőt hívnak! Mi pedig mintha újra gyerekek lennénk, készülünk rá, keretbe foglaljuk a saját baromságainkat és megyünk és titeket is erre tudnálak biztatni!

Mi nők mikor elmegyünk szórakozni, annyit tudunk kínlódni, hogy jól nézzünk ki. Jó legyen az outfit meg a makeup, vasalt legyen a haj vagy göndör, jól takarjon a korrektor és ne törjön ki a magassarkú sem. Aztán a smink nyáron lerohad, mire a buliba érünk, a talpunk fáj a cipőben, az új blúz meg már a hátunkhoz tapad mielőtt elindulunk. 

Ellenben egy jó farsangi buliba ezt magasról lesz*rja az ember. Hülyét csinálsz magadból, jelmezt húzol, kizárod a világot, nem érdekelnek a pasik és csak élvezed ezt az egészet úgy, hogy veled röhög a világ. És én esküszöm ebben a görcsösen feszült világban nincs is ennél felszabadítóbb. Egyszer kell kipróbálni és aztán magával is ragad ez az elmebeteg világ. Aztán már nem azon agyalsz, hogy minek öltözz be, hanem hogy mikor tudnál olyan programra menni, ahol ez kivitelezhető. Mutatok is még pár képet!

2019_0127200119_img_20181208_163352_001.jpg
Városi karácsony krampuszai.

2019_0127200119_received_2189478807976235.jpeg
'18 őszén nem volt beöltözős buli, így fotókat csináltunk

És akkor mi lesz idén? Na nem gondoljátok, hogy lelövöm a poént időnap előtt. De higgyétek el csalódni senki se fog. Próbáljátok ki ti is! Nyúljátok le a gyerek jelmez ötleteit és spékeljétek fel. Megígérem jobban fogjátok élvezni, mint a gyerekek!

Csald el a legjobb haverod ha srác vagy és öltözzetek be Stan és Pannak. Vagy vedd rá az embert/asszonyt és legyetek ti a buli Shrek és Fiónája. A lányod farsangi bulijába az oviba vigyél színt és öltözz be te is, legyetek ti Mása és a Medve. Vagy a fiaddal Gru és a Minion. A lehetőségek végeláthatatlanok, akárcsak a röhögés, ami ezzel jár. 
Egy napra engedjétek el a görcsös megfelelni akarást, a " mi már kinőttünk ebből" életérzés és élvezzétek kicsit, hogy szabadok vagytok.

 

 

A képek a cikk írójának tulajdonát képezik. Bármilyennemű felhasználása jogi lépéseket von maga után!

 

 

loading...


Szólj hozzá Te is!