2023-06-01 10:30:22, Boldog névnapot Tünde !
Kereés az oldalon

Hogyan látszódjunk sznobnak, és sikeresnek?

Pásztor Dániel - 2020-03-14 10:00:00
Nem tabu
sznob siker üzlet facebook proli lumpen

 

Látszatkeltő, és lájkvadászati módszerek ismertetése.

 

Profilkép: tegyünk ki mindenképpen öltönyös vagy napszemüveges képet! Tartsuk fent vele a menőség, és a vagányság látszatát, ezért legjobb, ha ötvözzük a kettőt! Lássa meg mindenki mekkora aduászok vagyunk, különösen akkor, ha szégyelljük azt, amire vittük! 

Egyéb fényképek: vigyázat, le ne bukjunk a többi képen lapáttal, pincérköténnyel, szerszámokkal, és rengeteg papírral, vagy a gyári soron céges pólóban. Csak a látszat! Mi kőgazdag, hatalommal teli üzletemberek vagyunk! Ez a siker, más nem is lehet az! Továbbá mindenképpe valami tengerparti félmeztelen kép szükségeltetik, ha netalán ez csak a Balaton vagy a helyi uszoda, igyekezzünk elfedni a víz túlpartját, mintha tenger vagy óceán lenne, ja és ne felejtsünk koktélt, vagy dobozos sört kézben tartani! Mindenképp legyen focimezes-farmeros kép sörrel a kézben (de ne túl drága! Kőbányai, vagy Borsodi).

Ja, és ki ne felejtsük a "DzsekDenielsszel viszkivel" való pózolást, mert a filmekben azt isznak a gazdagok.  (Ráadásul mi pedig mespróroljuk az ízlést magunknak, és még kólát is öntünk a kommersz bourbonbe.)

Borítókép: minimum egy BMW-nek, Audinak támaszkodó szigorúan napszemüveges kép (akkor is, ha nem miénk, csak autókiállításon láttuk)

Személyes adatok: Ha egész életünkben nem csináltunk semmit, és ezt nagyon szégyelljük, akkor javasolt a következő megoldás!

Itt tanult: az ÉLET iskolája (ahol ISTEN a tanár).

Itt született: Hollywood, Los Angeles, CA (de minimum Amerika, mert csak az a menő!)

Itt dolgozik: Rozsdás Rákolló (amiről tulajdonképpen fogalmunk sincs, hogy balatoni étterem-e, fémfeldolgozó, biológiai kutató-laboratórium-e, de teljesen mindegy mert nem létezik!)

Itt lakik: Mucsaapátiröcsögepusztafüred köszség (<-vigyázat lebukhatsz! Soha ne írd oda a valódi lakhelyed)

Kapcsolatban vele: Cindy Crawford, Angelina Jolie, Cicciolina (leginkább javallott, ha soha nem volt senkid!)

Beszélt nyelvek: ANGOL, francia, olasz, szuahéli (vagyis átmentél kettessel a suliban, a többit meg úgyse tudja leellenőrizni senki).

Érdeklődés: Nők (tudjuk, 90-60-90)

Mottó: Kárpedieeeem! (Persze fogalmunk sincs, hogy mi az Carpe diem!, és arról meg főleg nem, hogy Horatius gondolata, irodalomórán figyelni kellett volna, de már akkor is lógtál, meg ittál...)

Bölcsesség: ossz meg lopott, bizonytalan eredetű, unalomig ismert közhelyes idézeteket, ahol még a szerzőt sem találta el a poszt készítője! Garantáltan tömegével fogod kapni a lájkokat a következő szövegvariációkkal:

milyen igaz!!! - Isteneeeem mennyireeee igaz - így vaaaan, aki mást mond, hazudik!!!! – hogy ez mekkora igazság!!!! – mindig is tudtad, mi a dörgés Józsi!!! – ENNYI!!!!!!!. (A módszert segíti, ha minden „élet igazsága” újként hat, tehát soha ne olvass könyveket!)

Egyéb lájkvadászati módszerek: 

Aktuális focimeccs fikázása/ játékosok fikázása. 

Kedvenc sorozat, kedvenc szereplőinek drukkolás. 

Valóságsó szereplő trágár szidalmazása.

Random hiszti nem köszönő facebook ismerősök miatt.

Random hiszti bármilyen számodra frusztráló témában. (mintha bárkit is érdekelne a véleményed)

Haragossal való vitának nyilvános idővonalbeli válaszadása trágár szavak kíséretében.

Várható reakciók: ne törődj vele Józsi, nem ér ennyit!!!! – Szólj, ha szét kell verni a görényt, segítek!!! – az ilyen szar ember majd egyszer jólmegkapja!!! – intellligencia NULLA!!!!

Randis-éttermes képek folyamatos osztogatása (elvégre, ha nem posztolsz a csodálatos romantikus életedről, akkor nem is létezik).

Napi háromszori étkezés posztolása (több lájkot kapsz, ha többet zabálsz).

 

Légy büszke a tartalmatlan életedre, hiszen a látszat minden, a valóság: semmi! Ne vállald önmagad, nem vagy elég menő!

Légy sznob! Légy igazi proli!

 

loading...


Szólj hozzá Te is!