2021-03-04 00:48:10, Boldog névnapot Kázmér !
Kereés az oldalon

Jogot a kicsinyességnek, és törvényes bosszút!

Pásztor Dániel - 2018-11-25 10:00:00
Beszéljünk másról
párkapcsolat humor paródia vicctörvény

Figyelem: a következő tartalom, bár nyomokban tartalmazhat részigazságokat, szigorúan komolytalan!

 

FELHÍVÁS: ÁLLÍTSUK MEG A FELELŐTLEN KAPCSOLATBŰNÖZÉST!

 

Úgy érzed önhibádon kívül sikertelen a magánéleted? Mindegyik partnered csak kihasznált? Képtelen vagy az önismeretre és az önreflexióra? Tudod, hogy a másik egy emberbőrbe bújt démoni bestia? Meggyőződésed, hogy csakis másik a hibás? Torkig vagy a téged ért igazságtalanságokkal? Akkor is igazad van, amikor nem?

Van megoldás! 

Ideje végre feltárni az ellened elkövetett bűnöket! Végre van lehetőség arra, hogy a társadalommal is elismertessük azt, ami neked annyira fáj! Ne tartsd vissza, üvöltsd világgá a nyomorodat, és a kisebbségi érzésedet! Mostantól a bíróságon is megteheted!

Itt van a kicsinyes bosszú törvényes elismertetésére vonatkozó lehetőség. Csupán csak alá kell írnod a kezdeményezést a gonosz ex-pasik, és ex-barátnők megbüntetésére vonatkozó törvényjavaslatot, és végre látni fogod jogosan szenvedni őket a bűntetteikért!

Garantáltan elégtételt fogsz érezni! Végre megbűnhődik a sok gonosztevő a te segítségeddel! Segíts magadon, és sorstársaidon! Támogasd az igazságszolgáltatást! Íme, a törvényjavaslat:  

 

Btk. § 13456 §... XDX törvényi rendelkezések a párkapcsolaton és alkalmi kapcsolaton belüli lelkiegészség-ellenes bűncselekményekre: 

I. § Tizenöt napon belül gyógyuló lelki sérülések: általános, mindkét biológiai nemre vonatkozó esetek: 

a. Verbálisan megalázó kikosarazás, minősített eset:” inkább legyünk barátok” mondat használata, valamint válasz nélküli megfutamodás- gerincvesztés terhe mellett. 

b. Energiavámpírság, és enyhe fokozatú szűzprostitúció. 

Büntetési tételek: a., és b., mindkét esetre kötelező EQ fejlesztő tanfolyammal büntetendő, valamint nullától fél évre való eltiltás párkapcsolattól. Nőkre vonatkozóan továbbá mély dekoltázs, miniszoknya-, tangabugyi- és forrónaci használat, illetve férfiakra vonatkozóan szőrös mellkas alatt kigombolt ing és péniszkiemelő boxer megvonása. 

 

II. § Súlyos lelki sértés: általános, mindkét biológiai nemre vonatkozó esetek: 

a. Indoklás nélküli szakítás komoly, minimum 1 éves kapcsolat esetén. 

b. Szakítás esetén maradjunk barátok felajánlás- ez automatán minősített eset. 

c. Megcsalás- minősített eset: több szerető tartása. 

d. Súlyos energiavámpírság, minimum fél éven át tartó félrevezető kommunikáció, majd maradjunk barátok felajánlás- automatán minősített eset. 

e. Súlyos érzelmi kihasználás, szexuális, vagy egyéni aljas érdekből 

f. Feslett erkölcsűség: 8 napon belül 2-nél több partner szexuális használata. 

Büntetési tételek: a II/ a). c), d) e) esetekben a büntetési tétel az EQ fejlesztés kötelező jellege mellett 3-6 évig tartó párkapcsolattól való eltiltás, b) és f) esetekben 1-3 év.  A c) minősített esetében 5-10 évre párkapcsolattól való eltiltás.

 

II-es tényállásokra vonatkozó biológiai nemre vonatkozó specifikus minősített esetek:

    1. Nők e) esetre vonatkozó minősítés: szexuális és érzelemre ható eszközökkel való anyagi haszonszerzés, amennyiben a sértett férfi nem tudatosan, vagy puszta szexuális örömszerzési célzattal vesz részt. 5-10 évre eltiltás párkapcsolattól.  Eltiltás a normális pasi után való sírdogálástól. 

Krónikus bizonytalankodás, döntési időhúzás, érzelmi bizonytalankodás a másik kárára: 2-4 évre való romantikus randiktól való eltiltás.

Halmazat esetében az ideális partnerről való irreális álmodozás, illetőleg a szőke herceg várásának örökös megtiltása. Ezenkívül combfix, harisnyatartó, és más szexi fehérneműtől való eltiltás. Legsúlyosabb esetben 20 év apácazárda-büntetés.   

Indoklás: úgy kell nektek, megérdemlitek, minek csináltátok?!

    2. Férfiak: a) esetre vonatkozó minősítések: szakítás, illetve a nő magára hagyása terhes állapotban- amennyiben a terhesség bizonyítottan, nem szándékos leláncolás a nő részéről, szintén 5-10 évre eltiltás párkapcsolattól. 

Kapuzárási pánik következtében minimum 15 évvel fiatalabb partnercsere esetén házasság és párkapcsolat felelőtlen felrúgása: 5-10 évre eltiltás párkapcsolattól. Általános, krónikus macsóság: 2-4 évre való eltiltás szexuális aktustól.

Halmazat esetében a dekoltázs, és fenékmegbámulás, és  szexista megjegyzésektől való örökös eltiltás. Legsúlyosabb esetben 20 év lakatlan sziget nő nélkül. 

Indoklás: úgy kell nektek, megérdemlitek, miért a péniszetekkel gondolkodtok, mi?!

 

További kiegészítés: a II/ d) tényállás esetében, ha arra utaló jelek vannak, pszichopátiai vizsgálat lefolytatása kötelező. Bizonyítás esetén életfogytig tartó párkapcsolattól való eltiltás, mely vonatkozik a kezdeményezésre is. Kötelező pszichiátriai kezelés.

Többi esetre: A "csak szex és más semmi” jéghidegen önző közhely használatáért, minden esetben automatikusan a legsúlyosabb büntetést vonja maga után.

Ugyanez vonatkozik a bármilyen jellegű szakításnál indoklásként felhozott „szeláví” közhely használatáért.

Indoklás: inkább kussoltatok volna, ha már ekkora görények voltatok!

 

Társadalmi indoklás §: Tudjuk, hogy ideje végre az összes aljas, gátlástalan bestiát megbüntetni! Meg kell torolni a gonoszkodásokat, mégpedig törvényi eszközökkel! Meg kell állítanunk ezeket a szörnyetegeket, akik életeket tesznek tönkre, és szíveket törnek ripityára!

 

Ha a törvényjavaslat elolvasása után euforikus kárörömöt érzel, akkor segíts, hogy másoknak is jusson a jóból! Állítsuk meg a kapcsolatbűnözést és a szűzprostituáltak aljas garázdálkodását, és az érzéseken való átgázolást! Írd alá a kezdeményezést, és véget vetünk a párkapcsolaton belüli gonosz élettönkretételeknek, és sorstragédiáknak!

Nos, tényleg ezt akarod? Tényleg győzzön a benned élő kicsinyesség? Megéri a bosszú?

loading...


Szólj hozzá Te is!