2024-04-26 11:35:52, Boldog névnapot Ervin !
Kereés az oldalon

2019 Top10 legolvasottabb cikke egy helyen

Németh Klaudia - 2020-01-02 10:00:00
Beszéljünk másról
cikkek hm legjobb 2019

Mivel véget ért egy újabb év, így ideje összegezni, hogy mik is voltak az év legnagyobb teljesítményei. 

Először is köszönjük, hogy közel 3,5 ezren velünk vagytok Facebook-on. Most pedig jöjjön az év Top10 cikke, amit az olvasottság alapján szedtünk össze. 

10. Túlélő program téli estékre

Mercédesz program listájával el is kezdjük a top10-et ez pedig azért remek, mert közel egy éve jelent meg és újra aktuális lehet bárki számára, hogy mivel is üsse el az unalmas téli estéket. 

9. Szemétdombon is nő virág

Talán az év legmélyebb kitárulkozása volt ez a cikk sorozat. Úgy robbant ki, mint egy gránát, és minden kérdést az életben mega mögött hagyott. Így kell továbblépni és hátra hagyni a múltat!

8. A boldogság pillanatok, élmények szétszórva az úton

Számomra is meglepő, de remek tény, hogy a top10-be került az egymással készült interjúink egyike is, amiket azért hoztunk létre, hogy jobban megismerhessetek minket. 

7.Amikor az őrnagy még főhadnagy volt

Dani őrnagyos cikkeinek egyike is a top10-be került, ami azért is remek dolog, mert év közben elő-elő került, hogy vajon van-e ezeknek a cikkeknek létjogosultsága ezen az oldalon, de úgy néz ki megtaláltuk az olvasókat!

6. Hálás vagyok a testemnek, hogy jelzett

Vivi cukorbeteg, túlsúlyos cikke egyértelmű volt már az év elején, hogy top listás. Ezaz a téma, ami nem csak nőket, de nagyon sok férfit is érint. Fontos, hogy beszéljünk róla! Fontos, hogy foglalkozzunk vele!

2020_0102194040_new-year-3357197_1280.jpg

5. Az érem másik oldala, avagy anya lettem és egyedülálló

Bár csupán pár darab olvasottság választotta el a dobogótól, mégis fényesen ragyog a negyedik és ötödik  helyen is ez a két része cikksorozat, amelyet a Viszony című tv sorozat ihletett  

4. Az érme másik oldala- avagy így lettem majdnem szerető

Érdekesség, hogy a szerető oldala olvasottabb lent, mint a feleségé. 

3. Galgok világnapja

A harmadik helyen a Galgok világnapjára készült cikk került, amivel Zsani berobbant a HM életébe. Fontos dolgokra hívta fel ez a cikk a figyelmet. Méltón került fel a dobogóra!

2. Értekezés a kultúrpokolról

A második helyen egy nagyon megosztó téma található, ahol Dani a mulatósokról alkotott véleményét taglalta. Azt hiszem nem hazudok, ha azt mondom olvasóink vitái is itt voltak a legnagyobbak a komment szekcióban. De úgy látszik megérte!

1. Rúd körül tekergő tévhitek

 L. L. Taylor idei rúdtánc cikksorozata abszolút befutó volt nálatok. Olyannyira, hogy az első helyre repítette őt. 

 

Köszönjük, hogy velünk tartottatok 2019-ben, idén is folytatjuk!

 

loading...


Szólj hozzá Te is!