2021-03-04 01:46:26, Boldog névnapot Kázmér !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Deák Dóra cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Lovak? Társak.

Pubi
lovak lovaglás hobbi
Egy "Miért is ne próbáljam ki?" kérdéssel indult az egész. Gondoltam ez is egy sport, én meg kissé mozgékony gyerek voltam (minden elismerésem a szüleimnek, hogy eszükbe jutott az, hogy gumipókkal biztosítsák, igenis végigülöm a vacsoraidőt anélkül, hogy legalább tizenkétszer felkelnék onnan) ezért, hát kíváncsian szemléltem a hatalmas szürke kancát és izgatottan vártam, hogy mikor lehetek már ott fent, a nyeregben.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Májusi kihívás, Nektek!

Pubi
kihívás pozitivitás optimizmus
Magazinunk a májusi hónapot a nagy változásoknak szenteli. Én személy szerint szeretem a kihívásokat, ezért is szeretném kicsit próbára tenni Olvasóinkat. Nem kérek senkitől nagy, radikális változásokat. Csak két egészen kis kihívás elé szeretnélek állítani Titeket. Bár nem nagy feladatok, mégis minden nap gyakorolni kell őket, hogy berögzüljenek.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Életünk zsákutcái

Pszicho
döntés zsákutca élet
Mind hoztunk már rossz döntéseket, kergettünk olyan célt, amit nem tudtunk elérni és futottunk olyasvalaki után, akit sosem értünk utol. Ezek életünk zsákutcái.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Elvárások vagy kapcsolat? Válassz!

PszichoPubi
kapcsolat elvárások emberi kapcsolatok
Valódi emberi kapcsolatok vagy elvárások? Válassz! A kettő egyszerre ugyanis nem működik. Ha mindenki felé elvárásokkal fordulunk, soha nem leszünk képesek igazi és hosszú távú kapcsolatok teremtésére.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Eltűnő előadások

Művészet
színház előadás színdarab
Színház? Előadás? Monológ? Beszéd? Mégis minek töltenénk ilyen régimódi és elavult dolgokkal a drága időnket, ha egyszerűen bekapcsolhatjuk a TV-t, a száz csatorna közül valahol úgyis megy valami tök érdekes műsor, vagy valami agyzsibbasztó vígjáték.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Lány a motoron

Pubi
motor hobbi életstílus
Bőrdzseki, bakancs, crossbukó, szemüveg. Gyújtás, egy rúgás és máris hallom a hangot, ami mindig apró mosolyt csal az arcomra. Felülök a motoromra és lassan kigurulok az utcára. Nehéz megállni, hogy ne húzzak nagy gázt, de mindig apu hangja visszhangzik a fejemben, aki azt mondja, ne gyilkoljam hidegen a gépet. Legalább néhány utcahosszat hagyjam melegedni. Ezért hát így is teszek. Kényelmes tempóban haladok az utcákon. Nincs célom. Nem tudom, hova tartok, és nem is az a lényeg.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Más, mint a látszat.

PszichoPubi
előítélet megbélyegzés ítélkezés
Derékig érő szőke haj, vörös műköröm, gondosan felrakott smink, az aktuális divatőrületnek megfelelő öltözet, felszegett fej és tökéletes mosoly. Amikor hazaér, lemossa a sminket, a hosszú szőke haját egy kócos kontyba fogja és felveszi a legkényelmesebb tréningnadrágot egy, a sok év alatt szétnyúlt pólóval. A magabiztos mosolyt felváltja egy összehúzott szemöldök a tükörképét látva. Más, mint a látszat.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Ne állj be a sorba, kezdj egy újat inkább!

PszichoPubi
elvárások ideál megfelelési kényszer
Egy olyan világban ami az emberek befolyásolhatóságából és bizonytalanságából profitál, az egyik legnagyobb lázadás a világ ellen ha elfogadod önmagad úgy ahogy vagy és azt teszed, amit Te szeretnél. Elvégre törvényt nem szegsz vele és még csak le sem csukhatnak érte.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Életünk egy festmény

PszichoPubi
festmény hiba összkép
Az életünk egy festmény. Vannak rajta gyönyörűen kidolgozott, élénk színű minták és elkenődött pacák is. A rengeteg szín között úgy terjed a fekete festék, ahogy egy folyó ágai futnak szerte-szét. Neked talán nem tetszenek ezek a fekete vonalak, de valójában kontrasztot adnak a képhez, amitől az csak még különlegesebb lesz. Ha valaki közelről figyeli a képedet, meglátja, hogy nem csak vidám színekből áll. És mégis, az összkép gyönyörű.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Cukor vagy só?

PszichoPubi
emberismeret ítélkezés megbélyegzés
Cukor és só...első ránézésre egyformák, csak akkor tudod megkülönböztetni őket, ha jobban megfigyeled, melyik-melyik. Szerintem jónéhányan jártunk már úgy, hogy valamilyen módon összekevertük a kettőt. Véletlen só került a kávéba, vagy cukor a húslevesbe. Előfordul. Szerintem az emberek is olyanok, mint a cukor és a só. Amikor először találkozol valakivel, első pillantásra nagy esély van rá, hogy valami egészen másnak tűnik, mint amilyen valójában.
Bővebben