2021-03-04 01:46:02, Boldog névnapot Kázmér !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Deák Dóra cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Úgy gondolod, már feladtad?

PszichoPubi
kitartás hobbi folytatás
Mindig is úgy gondoltam, hogy az egyik legrosszabb tulajdonságom, hogy hamar abbahagyom, amit elkezdek. Ez úgy tűnhet, hogy minden alkalommal, amikor nem folytatom, feladom. Én is ezt hittem. Elhittem, hogy hosszú távon nincs kitartásom semmihez. Kitartás nélkül pedig még a siker halvány körvonalát sem láthatja az ember. És eredmények nélkül mégis mi értelme van bármit is csinálni? Egy ideje máshogy látom ezt az egészet.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Kakaó a kávéban

PszichoPubi
felnőttkor gyerekkor felnőtt
Sokaknak szokatlan lehet, de mindig teszek egy kanál kakóport a reggeli kávémba. Hogy miért? Épp a gyerekkor és a felnőtté válás határvonalán táncolok és próbálom átlökdösni magam azon, de persze ez nem olyan egyszerű, mint ahogy azt kisgyerekként hisszük.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Újévkor megfogadtad, emlékszel még rá?

PszichoPubi
Újév fogadalmak kitartás
Új év, új én. Igaz? A legtöbbünkben az Újév beköszöntével hatalmas ambíciók lángolnak fel, ami remek, hiszen szenvedély nélkül mi értelme van bármit is csinálni? Most, így a szürke februári napokban ezek az ambíciók talán már elmúlni látszanak. Lehet, hogy ha egy kicsit máshogy néznénk az elhatározásainkra, sokkal könnyebb lenne teljesíteni azokat.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Mielőtt még újrakezdenéd...

Pszicho
változás újrakezdés élet
Amikor meghalljuk az „Újrakezdés” szót, valószínűleg legtöbbünknek eszébe jut a mondat, amit szüleinktől már egészen kiskorunk óta hallunk, amivel barátaink támogatni próbálnak, ha valami nagy dologra készülünk; „Az első lépés a legnehezebb.” Ez nem igaz.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A szivárvány nyomában

Pszicho
szivárvány önértékelés egyéniség
Az utóbbi néhány évben minden erőmmel azon voltam, hogy megtaláljam, hogy ki is vagyok valójában. Meg akartam tudni, hogy milyen a személyiségem, mik az erősségeim és gyengeségeim. A minap rájöttem, hogy egészen eddig egy szivárvány után futottam. Egy csupaszín csoda után, ami bár úgy tűnik, hogy ott van a szemed előtt, valójában csak egy illúzió. Egy hazugság.
Bővebben