2019-05-26 15:48:09, Boldog névnapot Fülöp,Evelin !
Kereés az oldalon

Lil Taylor cikkei

Hashtag Magazin mini logo Kukur tihar a nepáli kutyaünnep

Egy különleges eseményt szeretnék bemutatni ebben a cikkben. Egy olyan ünnep csodálatos szokásairól mesélni, melyben minden látszat ellenére a legnagyobb főszereplő maga az élet. Ősi hagyományai középpontba állítják a létezés tiszteletét, az örömöt, a hálát…és a lelkek szövetségének ünneplését…nem számít, hogy két vagy négylábú testről legyen szó. Ja és nálam pedig bakancslistás téma.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Öt érdekes tény a Húsvétról

Beszéljünk másról húsvét szokások érdekesség
Manapság a Húsvét összeolvadt a hosszú hétvége fogalmával. A pihenés, wellness, szórakozás ami nagyjából az ember eszébe jut, így elsőre. Ja, és a második, hogy "locsolkodókat ne", vagy a "vendég meg inkább én legyek másnál"... Ha ennyire nem is szélsőséges a hozzáállás, az bizony tény, hogy a tavaszi ünnepkörhöz tartozó hagyományok erősen kikoptak már. De mikor lett ez ennyire "macerás-buli"? Miért látunk ekkora kínt a hagyományban? Egyáltalán tudjuk, hogy mik voltak az eredeti mozzanatai?
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Hol van a spiritualitás helye?

Beszéljünk másról spiritualitás félreértelmezés átverés
A külsőségek korát éljük...a fókusz a belsőn egyre kevesebbszer pihen. Pedig felszabadító ráébredés lehet, ha önmagunkban keresünk (és találunk!) olyan válaszokat, amik alapjaiban változtathatják meg a világról alkotott képünket.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Kincsek itthon

Interjú lakóhelyem különlegességek dzsúzó
Sokszor nem is kell annyira messzire mennünk, hogy kincsekre bukkanjunk. Kis hazánk berkein belül számos felfedezni való van, olyan helyeken, ahol nem számítanánk rá. Rejtett meglepetések ezek. A szolnoki Dzsúzó szintén ilyen "kis meglepetés". A következőkben egy,a tulajdonossal, Németh Lucával készült interjút olvashattok.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Gyócsé az új szakaszba lépés szimbóluma

Beszéljünk másról hóvirág galanthofilia tavasz
Elterjedtebb nevén Te is ismered… Sőt, lehet, hogy a kertedet is díszíti! A hóvirágról van szó. Manapság már kevésbé tulajdonítunk jelentőséget a virágok üzenetértéknek, pedig rejtett szimbólumok egész sora kapcsolódik hozzájuk.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rúd körül tekergő tévhitek avagy valóság az én szememmel III.

Nem tabu rúdsport verseny IPSF
Nem lenne teljes ennek a különleges világnak a bemutatása, ha kihagynám az egyik legizgalmasabb területet: a versenyzést. A következőkben ennek folyamatairól, szabályairól, lehetőségeiről és jelenéről mesélek.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rúd körül tekergő tévhitek avagy a valóság az én szememmel II.

Nem tabu rúdtörténelem rúdsport rúdtánc atléták tévhitek
Az első részben a saját tapasztalataim és benyomásaim alapján szerettem volna egy képet mutatni arról, hogy valójában mit is jelent a „rudazás.” Most pedig további konkrétumokkal igyekszem közelebb vinni az olvasókhoz ezt az elképesztő sportot.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szabó Lilla Laura: A boldogság pillanatok, élmények összessége szétszórva az úton.

Interjú interjú kérdőív hashtag kérdőív
Új kérdőív és interjú sorozatunk mélyebb betekintést enged íróink személyiségébe. Reméljük ezzel kicsit közelebb kerülhetünk olvasóinkhoz.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rúd körül tekergő tévhitek avagy valóság az én szememmel I.

Nem tabu rúdsport rúdtánc szemléletváltás
Korábban nem voltam oda a sportolásért. Egy kicsit sem. Mondjuk kamaszkorom pörgésében szükségtelennek is éreztem. Azután az egész-nap-az-irodában-ülős napok, hetek, hónapok jelezni kezdtek. Húszévesen fájt a minden (is). A hátam meg kimondhatatlanul. Ez ellen bizony tenni kellett.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Mézes január

Elv/érzek erő január új kezdet
Elbújni a lüktető újban. A KEZDETben. Annyira finom és puha ez az energia…körbefon, mint egy gyapjútakaró. Csiklandozó gyomorpillangók szárnyrebbenése fodrozza szét az érzést, hogy a test minden pontját körbejárhassa a friss rezgés.
Bővebben