2020-10-26 13:54:34, Boldog névnapot Dömötör !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo A fák mesélték III.

Beszéljünk másról
gondolat személyes történet
Az új élet Carl felvette a telefont. Arcára kiült a boldogság és a félelem egyszerre, könnyei eleredtek és kapkodta a levegőt. Eldobta a fűrészt és majdnem elesett, remegett a tudattól. Steve mellette termett, átkarolta a barátját, el ne essen. Egyből tudta, hogy mi történt. Elindult a szülés. Most hívták. Eljött az idő egy új élet kezdetéhez. Steve is eldobta a fűrészt és az autójához támogatta a férfit, beültette és készen volt a gyors indulásra. A nagydarab főnök jelent meg mögötte, vörös

Hashtag Magazin mini logo Grinsbergzsenyi Dániel: Korosztályrészem

Művészet
kor vers szapphó
Mert e Rossz Kor szellemet öldökölve, Műanyaggal tömködi most a torkod. Így lesújt hát rögtön az értelemre, S hallgat a Múzsa.

Hashtag Magazin mini logo A fák meséték II.

Beszéljünk másról
gondolatok sztori személyes
Steve leállította a fűrészt. Megtörölte az arcát majd az autóhoz sétált. Mindig ott tartotta az innivalót. Kivett egy flakon vizet és nagyot kortyolt. Egy igen kövér férfi közeledett felé; cowboy kalapban, kopott ruhákban, fulladozó arccal, és kaján fogatlan vigyorral.

Komáromy Mariann cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Hurrá, nyaralunk! - és ami mögötte van

Aktuál
nyaralás téli nyaralás büdzsé
A nyaralás nem mindig a nyarat jelenti. Lehet télen, melegebb de akár hidegebb éghajlaton is. Lehet a köztes évszakokban, hiszen nem mindenki szereti és viseli el a negyven fokos hőséget, égető napsütést. Ez nem a "7 dolog, amit feltétlenül magaddal kell vinned ha nyaralni mész" poszt lesz, hanem saját nézőpontról szól, arról, hogyan látom a magyarországi helyzetet.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A munkahelyi terror

Pszicho
munkahelyi terror. munkahelyi sérelem munkahelyi hangulat
A munkahelyi bullying különböző formáin minden ember legalább egyszer az életben átesik. Az időtartama lehet folyamatos, hosszan tartó vagy időszakos és vissza-visszatérő állandó cirkuláció – amolyan "most rajtam a sor" eset.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Waczak, egy szeleburdi kutya története

Pubi
tacskó állatbarát háziállat
A tacskók csodálatos teremtmények. Önzetlenek, önfejűek, mindig játékra készek és rengeteg figyelmet igényelnek a tulajdonosuktól. Önállóságuk gondolkodásukban nyilvánul meg leginkább, mivel mindig használják a fejüket, ezért könnyen taníthatók, ugyanakkor szeretnek a saját fejük után menni, mindegy hányszor mondja a gazdi „ide hozzám” vagy „hozd vissza a labdát”.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Kedves volt munkatársamnak ajánlva...

Pszicho
megbélyegzés munkahelyi konfliktus konfliktus
Vannak helyzetek, időszakok, körülmények amikor egy láthatatlan stempli, a ruhádon, homlokodon, egész lényeden ott van. Nem konkrét szavak, kifejezések. Te magad vagy a megtestesült gonosz mások szemében. Mindegy mit teszel, hogyan nézel, milyen színű a bőröd. Nem tudod, miért, vagy csak sejted és úgy érzed, ez a lényedre akasztott kampó mély, el nem múló sebet fog hagyni. Legfőképpen a lélekben. Egy igaz történet, amit e cikk írója saját maga tapasztalt, mikor olcsó emberek drágán bélyegeztek.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A jó illatba...

Beauty&Style
parfüm parfümök Marc Jacobs
A jó illatba... és különböző felszaglálási területeibe. Mániákus parfümgyűjtő vagyok és rendszerint hónap elején veszek is egy-egy üveggel – nem mintha a pénztárcám megengedné, sokkal inkább én engedem meg, mivel életem párja nem ajándékoz meg – tekintettel arra, hogy jelenleg nincs.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A „magyar konyha” Németországban – avagy a nyers tésztán az olaj

Útikönyv
lángos külföld utazás
Frankfurtban élek immáron két és fél éve, de idő – vagy kedvhiány, illetve a tömegnyomor nemkívánatossága végett nemigen kínálkozott alkalom, hogy az esti, ünnepi fények pompájában megnézzem a frankfurti Weihnachtsmarktot.
Bővebben