2020-01-24 06:22:32, Boldog névnapot Timót !
Kereés az oldalon

Nem tabu

Hashtag Magazin mini logo Önzetlen ünnepek

Nem tabu önzetlenség ünnepek szeretet ünnepe
Nehezen lépkedek. Az orkán erejű szél egyenesen az arcomba fújja a havat
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szabadság, szeretem

Nem tabu szabadság boldogság elvárás
Amikor valaki az emberi érzésekről vagy a sajt életéről, életéből ír valamit, az általában negatív szokott lenni, vagy legalábbis végső soron negatív a kicsengése. Hogy történhet meg, hogy a boldogságunkról nem írunk, csak a fájdalmainkról? Persze ebben benne van az, hogy az írás segít feldolgozni a lelki sebeket, könnyebb utána, néha még sírunk is közben.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Viszonyíts!

Nem tabu párkapcsolat magány szingli
Bizonyára sokan belefutottak már abba a helyzetbe, hogy azt érezték: „sajnálat tárgya vagyok”. Ez egy igen kellemetlen, rossz közérzetet keltő, amolyan elanyátlanodott érzés, amikor az ember szinte látja magát kívülről, hogy ott áll egy üres tér közepén, néz felfelé, szakad az arcába az eső – mint láthattuk már néhány videó klipben – és igazából teljesen egyedül van, senkire nem számíthat, főleg, hogy mindenki sajnálja ezért, vagy azért, a segítségkérés is ciki lenne.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Barátok. Vagy mégsem?

Nem tabu barátság társaság rendezvények
Mindannyiunkkal előfordul, hogy olyan helyzetekbe kényszerítjük magunkat, amiket a legkevésbé sem élvezünk. Mindezt olyan emberekkel, akiket még csak nem is kedvelünk, csak hogy meglegyen az érzés, hogy tartozunk valahova. Felvesszük a "jófej leszek/ műmosollyal minden oké/ mindenki jól érzi magát, szóval nekem is jól kell" arcunkat és profi színész módjára végigjátszuk az
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Az életed egy társasjáték

Nem tabu élet társasjáték szabályok
Az élet leginkább egy bonyolult társasjátékra hasonlít. Mind ismerjük nagyjából a szabályokat és mind próbáljuk betartani őket. Oké, előfordul hogy valamilyen módon igyekszünk kibújni alóluk a gyorsabb előrejutás érdekében. Persze senki sem tudja az összes szabályt, sokszor csak találgat az ember, vajon mit szabad és mit nem.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Happy birthday Hashtag Magazin

Nem tabu szülinap magazin portál
Boldog 1. születésnapot Hashtag magazin
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Egy láthatatlan nagypapának

Nem tabu levél gyász halál
Levél egy sohasemvolt nagyapának, aki a hitem lett az évek során.
Bővebben