2020-01-24 05:56:14, Boldog névnapot Timót !
Kereés az oldalon

Nem tabu

Hashtag Magazin mini logo A lélek hóhéra

Nem tabu lélek pozitív gondolatok
Van az a pont időnként az életünkben, amikor mindamellett, hogy „összejön minden”, még a lelki pozitivitás is cserbenhagy minket és akkor aztán jön a bukovári…
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Ma este Erovíziós Dalfesztivál!

Nem tabu A dal Eurovízió Eurvíziós dalfesztivál
Hajrá Magyarország! Hajrá AWS!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Önbizalom növelés

Nem tabu önbizalom önbizalom növelés tippek
Önbizalom növelés pár trükkel Sok ember küzd az önbizalom hiányával, nekik szól elsősorban ez a cikk. Néhány "trükk" és már is növelhetik saját önbizalmukat. Egoisták ezt most inkább ne olvassák !
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Elrohanó hetek

Nem tabu heti rutin idő hét
1 hét, 7 nap, 168 óra, amiből 56ot alszol, (igen, tudom "ki az aki manapság még 8 órát tud aludni minden nap?") marad 112. Hiába tűnik baromi soknak ez a heti 112 óra, amit ébren töltünk, még sincs soha elég időnk és valami folyton a jövő hétre csúszik a naptárban. Leírom, nekem hogy szalad el folyton.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo 13 dolog amit mindig tudni akartál a facebook ismerősödről

Nem tabu facebook kérdések irónia
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A maximalizmus káosza

Nem tabu maximalizmus tökéletes káosz
Mindannyian törekszünk a tökéletességre, életünk minden területén, nap mint nap. Legyen szó munkhelyről, iskoláról, hobbikról, vagy a reggel gonodosan összeállított szettünkhöz illő cipő kiválasztásáról, folyamatosan a legjobbra törekszünk. Ha valaki, akkor én maximalistának tartom magam, és ez egyáltalán NEM azt jelenti, hogy amit csinálok, az mindig tökéletesre sikerül. Sőt. Ma a tökéletességre való törekvés árnyoldalát szándékozom bemutatni.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Mozzanatok

Nem tabu emlékek egy hét mindennapok
Egy hétköznap mozzanatai szavakban, mégis érzed és átéled.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A rózsák lelke

Nem tabu rózsa rózsabokor rózsák lelke
Mikor kicsi voltam és sokat játszottam az utcán, gyakran elsétáltam egy különleges rózsabokorhoz, mely az úttest mellett virágzott. Ámultam a különböző színekben pompázó árnyalatain
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Női önértékelés napjainkban

Nem tabu nőiség önismeret smink vagy vakolat
Arra jutottam, hogy annyira szomorúnak tartom, hogy manapság túl sok nő küzd azzal, hogy nem szereti, nem tudj elfogadni önmagát. Ehelyett elárulja saját önvalóját, megtagadja magát, és megpróbál még több hamis szerepet, még több sminket, még több semmitmondó, hivalkodó ékszert, még több ruhát bevetni.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Önreflexió az életem változásira

Nem tabu felnőtté válás érettségi felnőni
Tavaly ilyenkor a fináléhoz közeledtünk, már ami a gimis éveimet illeti. Emlékszem, egyáltalán nem szorongtam attól, hogy hamarosan érettségiznem kellene, mert annyira el akartam végezni, hogy már nem érdekelt semmi ezzel az egész vizsgás hercehurcával kapcsolatban. Csak legyen vége. Májusban, amikor nagyban tanult mindenki a szóbelire, megismerkedtem G-vel, aki picit elvitte a figyelmem a tárgyaimról (érthető okokból). Persze Rá, csak jó dolgokat lehet fogni.
Bővebben