2019-10-17 22:52:32, Boldog névnapot Hedvig !
Kereés az oldalon

Nem tabu

Hashtag Magazin mini logo Elrohanó hetek

Nem tabu heti rutin idő hét
1 hét, 7 nap, 168 óra, amiből 56ot alszol, (igen, tudom "ki az aki manapság még 8 órát tud aludni minden nap?") marad 112. Hiába tűnik baromi soknak ez a heti 112 óra, amit ébren töltünk, még sincs soha elég időnk és valami folyton a jövő hétre csúszik a naptárban. Leírom, nekem hogy szalad el folyton.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo 13 dolog amit mindig tudni akartál a facebook ismerősödről

Nem tabu facebook kérdések irónia
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A maximalizmus káosza

Nem tabu maximalizmus tökéletes káosz
Mindannyian törekszünk a tökéletességre, életünk minden területén, nap mint nap. Legyen szó munkhelyről, iskoláról, hobbikról, vagy a reggel gonodosan összeállított szettünkhöz illő cipő kiválasztásáról, folyamatosan a legjobbra törekszünk. Ha valaki, akkor én maximalistának tartom magam, és ez egyáltalán NEM azt jelenti, hogy amit csinálok, az mindig tökéletesre sikerül. Sőt. Ma a tökéletességre való törekvés árnyoldalát szándékozom bemutatni.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Mozzanatok

Nem tabu emlékek egy hét mindennapok
Egy hétköznap mozzanatai szavakban, mégis érzed és átéled.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A rózsák lelke

Nem tabu rózsa rózsabokor rózsák lelke
Mikor kicsi voltam és sokat játszottam az utcán, gyakran elsétáltam egy különleges rózsabokorhoz, mely az úttest mellett virágzott. Ámultam a különböző színekben pompázó árnyalatain
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Női önértékelés napjainkban

Nem tabu nőiség önismeret smink vagy vakolat
Arra jutottam, hogy annyira szomorúnak tartom, hogy manapság túl sok nő küzd azzal, hogy nem szereti, nem tudj elfogadni önmagát. Ehelyett elárulja saját önvalóját, megtagadja magát, és megpróbál még több hamis szerepet, még több sminket, még több semmitmondó, hivalkodó ékszert, még több ruhát bevetni.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Önreflexió az életem változásira

Nem tabu felnőtté válás érettségi felnőni
Tavaly ilyenkor a fináléhoz közeledtünk, már ami a gimis éveimet illeti. Emlékszem, egyáltalán nem szorongtam attól, hogy hamarosan érettségiznem kellene, mert annyira el akartam végezni, hogy már nem érdekelt semmi ezzel az egész vizsgás hercehurcával kapcsolatban. Csak legyen vége. Májusban, amikor nagyban tanult mindenki a szóbelire, megismerkedtem G-vel, aki picit elvitte a figyelmem a tárgyaimról (érthető okokból). Persze Rá, csak jó dolgokat lehet fogni.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Életképünk és életképtelenségünk.

Nem tabu életkép életképtelenség élet
Az meg van, mikor Józsi bácsi 20 év három műszakozás után hirtelen a gyárban szívrohamot kap és meghal?
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Horoszkóp - a spirituális orosz rulett

Nem tabu horoszkóp poénözön harminc felé
Lassan negyedévszázados leszek. Szörnyű leírni és kimondani is. Közeledik a 25. születésnapom, ami hát valljuk be mégis csak egy vízválasztó. A női magazinokban is azt olvastam, hogy csomó minden van, amit a 20-as éveimben még megtehetek, de 30 évesen már lehet, hogy nem kellene. Vagy azért, mert nem illik, vagy azért, mert már nem tesz jót az egészségemnek. De így, hogy hamarosan felfelé kerekítjük a huszas éveim, muszáj eldöntenem, hogy hogyan élem tovább az életem.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Keressük a szerelmet, vagy inkább várjunk rá?

Nem tabu netes ismerkedés netes randik oodey
Keressük a szerelmet, vagy inkább várjunk rá? Véleményem szerint a legaktuálisabb téma manapság a társkeresős ismerkedés. Baráti körömben tapasztaltam, hogy sokan belevágnak ebbe az ismerkedési formába. Az, hogy működik vagy sem élethelyzet függő és leginkább a saját motivációnktól is függ.
Bővebben