2020-04-08 04:33:17, Boldog névnapot Dénes !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Az Öt Kör

Az első hajnal, A tó vizén csillanó, Táncoló remény. Második lesz, a Suhogó fenyő éle, Lágy csendességgel.

Hashtag Magazin mini logo 10 tipp az otthonmaradáshoz!

Beszéljünk másról
humor otthon maradok otthonmaradás
Ne feledd, ha elveszítjük a humorunkat, akkor tuti bekattanunk.

Hashtag Magazin mini logo Egy gyerek, mint élet (második rész)

A konyhában ültem. A hűtő zúgott, kintről az eső kopogott az ablakon. A vacsorát megfőztem, meg is terítettem már. A fiam a házit írta. A férjemet vártam. Csendben ültem, néztem milyen rendbe raktam, és azon gondolkodtam, hogy talán az apja szavai hatására megváltozik Kyle.

Magyar Gina cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Mi a jó irány?

Nem tabu
talpraállás depresszió iránymutatás
Próbálok egy olyan úton járni, amibe kicsit belefér az is, hogy megvegyek magamnak néha hőn áhított dolgokat, elmenjek pihenést és élményt adó helyekre, de ezek mégsem olyan mértékűek, amikkel csődbe viszem magam, vagy a családomat.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Hamis igazság

Nem tabu
élet hidak múlt
Fájóan őszinte ember vagyok és nem szeretek kérdéseket hagyni magam mögött. Ahogy én sem szeretem a bizonytalanságot, mást sem tartok abban. Persze van az a helyzet, amikor valaki vakon akar hinni egy útban és teljesen vakon közlekedik az életében, tudom milyen ez, és az is, amikor valaki pont azt mondja meg, amitől a leginkább félsz, hogy valaki egyszer kimondja. Pedig te magad is tudod.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Büszkeség és jobbítélet

Nem tabu
párkapcsolat szingliség újév
December 30-a reggel 5 óra van, idén már nem kell dolgozni (haha), azonban az ember agya nem képes olyan könnyen leállni. No, nem munkán pörgök – azt általában nem hozom haza agyban sem…
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Zenélő jövő

Nem tabu
számadás önrevízió párkapcsolat
Az év végéhez közeledve a legokosabb, ha tart az ember némi számadást önmagával, önmagában azzal kapcsolatban, amit az adott évben csinált, ami történt vele, vagy, ami elmaradt.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Trust me baby II.

Nem tabu
csalás instagram csalók
…nem is tudok más címet adni a kis irományomnak, mert csak ez jut eszembe akkor, ha a legutóbbi – nem éppen rövid – történetre gondolok. Sokáig nem kell kutakodnom az emlékeimben, mert csak a napokban zárult le végleg a romantikus csalós sztori és nemcsak a Scottos.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Trust me baby!

Nem tabu
csalás internetes csalás internetes csaló
Az utóbbi egy hónapban egy nagyon tanulságos saját bőrömön megtapasztalt oknyomozásban vettem részt, én voltam (majdnem) az áldozat, a szeretett nő, a kételkedő és végül az elhagyott is…muszáj volt megvárnom a sztori végét…Lol…
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Véletlen álmok

Nem tabu
álmok fejlődés rádiós
Most egy fura kísérletbe kezdek ezzel az írással, hiszen az előzőekhez hasonlóan most sincs sok okom a hejehujázásra az életemben, viszont már én magam is unom ezt az apátiát, úgyhogy elhatároztam, hogy akkor is pozitív dolgokkal próbálok előrukkolni, és igenis előszedem ezeket. Mert vannak, csak nagyon mélyen. Ilyenkor szokott eszembe jutni, hogy valószínűleg csak baromira elégedetlen vagyok az életemmel – azzal, amivel más határtalanul boldog lenne, de ez engem persze nem vígasztal – mert maxi
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A lélek hóhéra

Nem tabu
lélek pozitív gondolatok
Van az a pont időnként az életünkben, amikor mindamellett, hogy „összejön minden”, még a lelki pozitivitás is cserbenhagy minket és akkor aztán jön a bukovári…
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Mínuszolt barátságok

Nem tabu
barátság felnőtt élet szétszakadt barátság
Többször nekiálltam írni az elmúlt hetekben, de mindig becsuktam a wordöt mentés nélkül, mert egyszerűen néhány mondat múlva üresnek éreztem magam, a fejem, mindhiába valónak azt, amiről írtam volna. Lehet, hogy most sem lesz másként.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szabadság, szeretem

Nem tabu
szabadság boldogság elvárás
Amikor valaki az emberi érzésekről vagy a sajt életéről, életéből ír valamit, az általában negatív szokott lenni, vagy legalábbis végső soron negatív a kicsengése. Hogy történhet meg, hogy a boldogságunkról nem írunk, csak a fájdalmainkról? Persze ebben benne van az, hogy az írás segít feldolgozni a lelki sebeket, könnyebb utána, néha még sírunk is közben.
Bővebben