2020-01-27 19:43:09, Boldog névnapot Angelika !
Kereés az oldalon

Nem tabu

Hashtag Magazin mini logo Rúd körül tekergő tévhitek avagy a valóság az én szememmel II.

Nem tabu rúdtörténelem rúdsport rúdtánc atléták tévhitek
Az első részben a saját tapasztalataim és benyomásaim alapján szerettem volna egy képet mutatni arról, hogy valójában mit is jelent a „rudazás.” Most pedig további konkrétumokkal igyekszem közelebb vinni az olvasókhoz ezt az elképesztő sportot.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rúd körül tekergő tévhitek avagy valóság az én szememmel I.

Nem tabu rúdsport rúdtánc szemléletváltás
Korábban nem voltam oda a sportolásért. Egy kicsit sem. Mondjuk kamaszkorom pörgésében szükségtelennek is éreztem. Azután az egész-nap-az-irodában-ülős napok, hetek, hónapok jelezni kezdtek. Húszévesen fájt a minden (is). A hátam meg kimondhatatlanul. Ez ellen bizony tenni kellett.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Büszkeség és jobbítélet

Nem tabu párkapcsolat szingliség újév
December 30-a reggel 5 óra van, idén már nem kell dolgozni (haha), azonban az ember agya nem képes olyan könnyen leállni. No, nem munkán pörgök – azt általában nem hozom haza agyban sem…
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Zenélő jövő

Nem tabu számadás önrevízió párkapcsolat
Az év végéhez közeledve a legokosabb, ha tart az ember némi számadást önmagával, önmagában azzal kapcsolatban, amit az adott évben csinált, ami történt vele, vagy, ami elmaradt.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Búzavirág, vigasztalan panelsors

Nem tabu panel búzavirág utca
Füredi út: Panel út a pokolba. Szónokolsz a hitelről, és a rezsiről, örülj lakó, hogy ágyad nem az utca! Panelszörnyeid rosszallóan nézik a gyárból hazatérő szegényt. Jaj, a minimálbérnek! Jaj, a kenyérhéjas hóvégnek!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Többfunkciós hegek II.

Nem tabu lelki hegek erő gyengeség
Ígéretemhez híven folytatom a bennünket ért sebek elemzését. Korábban a testünkön díszelgő hegek funkcióiról volt szó. Ha meg akarjuk érteni magunkat, sajnos nem lehet itt megállni. Tovább kell menni. Mélyebbbre.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Élni vagy csak túlélni

Nem tabu élni vagy túlélni erő fejlődés
Élni vagy csak túlélni? Van különbség. Egy mélypontot követően megfogalmazódott bennem, hogy amikor valamilyen nehézségbe ütközök, gyakran hasonló gondolatok fordulnak meg a fejemben: „Csak éljem túl ezt az időszakot,”
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Miért érnénk be kevesebbel?

Nem tabu lélek gondolatok kevesebb
Kezdjük az elején. Mit is jelent pontosan maga a szó, hogy kevés? A szakirodalom szerint a kevés egy melléknév. Ez a melléknév jelenthet kis mennyiségű személyt, dolgot, de akár tárgyat is egy helyen, egy témában, egy meglévő kapcsolatban, amelyet,
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Trust me baby II.

Nem tabu csalás instagram csalók
…nem is tudok más címet adni a kis irományomnak, mert csak ez jut eszembe akkor, ha a legutóbbi – nem éppen rövid – történetre gondolok. Sokáig nem kell kutakodnom az emlékeimben, mert csak a napokban zárult le végleg a romantikus csalós sztori és nemcsak a Scottos.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Félelemből várat

Nem tabu félelem felülkerekedés győzelem
De nem úgy, ahogyan elsőre gondolnánk. A félelem alapvetően a legnagyobb rabszolgatartó hatalom a földön. Ezer meg ezer ember nyög a nyomása alatt szerte a világon. Annyi hasznos energiát von magához, hogy ha az képes lenne egyszerre fölszabadulni, alapjaiban változna meg minden. Ám ez sajnos nem így működik. Bár időről időre vannak felkelések, még nem tud olyan erős ellenállás szerveződni, hogy kitörjön a forradalom…de azért készülődik, szépen csendben.
Bővebben