2019-12-05 23:10:33, Boldog névnapot Vilma !
Kereés az oldalon

Nem tabu

Hashtag Magazin mini logo Horoszkóp - a spirituális orosz rulett

Nem tabu horoszkóp poénözön harminc felé
Lassan negyedévszázados leszek. Szörnyű leírni és kimondani is. Közeledik a 25. születésnapom, ami hát valljuk be mégis csak egy vízválasztó. A női magazinokban is azt olvastam, hogy csomó minden van, amit a 20-as éveimben még megtehetek, de 30 évesen már lehet, hogy nem kellene. Vagy azért, mert nem illik, vagy azért, mert már nem tesz jót az egészségemnek. De így, hogy hamarosan felfelé kerekítjük a huszas éveim, muszáj eldöntenem, hogy hogyan élem tovább az életem.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Keressük a szerelmet, vagy inkább várjunk rá?

Nem tabu netes ismerkedés netes randik oodey
Keressük a szerelmet, vagy inkább várjunk rá? Véleményem szerint a legaktuálisabb téma manapság a társkeresős ismerkedés. Baráti körömben tapasztaltam, hogy sokan belevágnak ebbe az ismerkedési formába. Az, hogy működik vagy sem élethelyzet függő és leginkább a saját motivációnktól is függ.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Felelős egyén és jobb világ

Nem tabu rossz a világ
Történik, ami történik… Háború, erőszak, igazságtalanságok, minden…
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Lassítás és egy rendezett szoba

Nem tabu gondolatok szoba rend
Rohanó világ, Siető birkák.. Hát, én is futottam.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A bélyeg

Nem tabu megbélyegzés iskolai bántalmazás bántalmazás
Azt mondják, hogy életünk és személyiségünk alakulásában a szülőknek, a családunknak és a tanároknak van a legfontosabb szerepe. Az ő dicséretük esik a legjobban és egyben az ő bántásuk fáj a legjobban… Ám egészen biztosak vagyunk abban, hogy ez valóban így van? Én azt mondanám, hogy az ő szerepük kulcsfontosságú, de mellettük van egy másik lényeges tényező. Ugyanis a gyermek érzéseinek és magának az egész lényének a legnagyobb fájdalmat nem más tudja okozni, mint egy MÁSIK GYERMEK.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Metál a közmédiában

Nem tabu A dal A dal 2018 2018
Bár jómagam is cikkeket írok a közmédia távol áll az én lelkivilágomtól. Nem olvasgatom különböző hírportálok celeb történéseit és a tv nézésről is évek óta leszoktam. Az infók így is mindig eljutnak hozzám. Az egyetlen közmédiás tevékenység, amit azonban minden évben tényleg nyomon követek, az A Dal és maga az Eurovíziós Dalfesztivál. Bár személyes véleményem, hogy ez a Dalfesztivál egy burkolt politikai hidegháború, azért mégis figyelem és értékelem minden évben. Számomra ugyanis nem az az érd
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Mínuszolt barátságok

Nem tabu barátság felnőtt élet szétszakadt barátság
Többször nekiálltam írni az elmúlt hetekben, de mindig becsuktam a wordöt mentés nélkül, mert egyszerűen néhány mondat múlva üresnek éreztem magam, a fejem, mindhiába valónak azt, amiről írtam volna. Lehet, hogy most sem lesz másként.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Amikor bedarál a gépezet avagy egy könyvelő élete

Nem tabu munka felnőtt élet dolgozás
Tele a net ezekkel a "ki és mit gondol a munkámról" mémekkel és soha ennyire aktuálisnak és valóságnak nem éreztem, mint az elmúlt időszakban. Rendszeresen szajkózom, hogy mennyire elismerem a fizikai munkát végző embereket.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A négylábú emberek

Nem tabu kutyika négylábú valóság
Régen a lépcsőházak és az utcákhoz tartozó terek tele voltak gyerekekkel. Minden családba legalább két apróság született. A hétköznapi csöndet gyerekzsivaj, sikongatás és boldog kacagás töltötte meg. Ma micsodák van az utcákon és a lakásokban? Na mik? Hát kicsi kutyuskák! Üngyüm-büngyüm kis (vagy hatalmas) szőrpamacsok. Egyem a szívüket.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Önzetlen ünnepek

Nem tabu önzetlenség ünnepek szeretet ünnepe
Nehezen lépkedek. Az orkán erejű szél egyenesen az arcomba fújja a havat
Bővebben