2019-10-17 23:11:56, Boldog névnapot Hedvig !
Kereés az oldalon

Nem tabu

Hashtag Magazin mini logo Véletlen álmok

Nem tabu álmok fejlődés rádiós
Most egy fura kísérletbe kezdek ezzel az írással, hiszen az előzőekhez hasonlóan most sincs sok okom a hejehujázásra az életemben, viszont már én magam is unom ezt az apátiát, úgyhogy elhatároztam, hogy akkor is pozitív dolgokkal próbálok előrukkolni, és igenis előszedem ezeket. Mert vannak, csak nagyon mélyen. Ilyenkor szokott eszembe jutni, hogy valószínűleg csak baromira elégedetlen vagyok az életemmel – azzal, amivel más határtalanul boldog lenne, de ez engem persze nem vígasztal – mert maxi
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Kifürkészhetetlen utak

Nem tabu történet utazás kapcsolatok
Ülök a padon és figyelem a száguldó járműveket. Nem könnyű feladat. Főképp, hogy régen egyáltalán nem értettem a négykerekű masinákhoz. Bár belegondolva, rengeteg minden volt, amit nem értettem.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Célok és társulások

Nem tabu célok társulások összefogás
Jelen cikkemben egy számomra igencsak meghatározó témáról szeretném megosztani veletek az észrevételeimet. Mégpedig arról, hogy milyen célok tűzünk ki, és kikkel társulunk ezek megvalósításának, kivitelezésének érdekében.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo 6 jele annak, hogy menthetetlen rabja lettél az Igaz Szerelemnek

Nem tabu szerelem irónia vicces
A szerelem rabság. De ki ne akarna ebben a mézédes, rózsaszín illatú rabságban lenni az idők végezetéig?
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Többfunkciós hegek I.

Nem tabu műtét heg önbizalom
Én mindig, ha ránézek a hasamon lévő hegre, arra gondolok, hogy 25 évvel ezelőtt letettem a voksom az élet mellett.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Multitasking, avagy miért akarunk mindent egyszerre csinálni?

Nem tabu multitasking idő munka
A körülöttem élők körében nem ismerek nagyobb multitaskert, mint jómagam. (És olyat se, aki több anglicizmust használ, ha már itt tartunk.) Na de mit értek "multitasking" alatt? Magyarul fogalmazva ez annyit tesz, hogy valaki több dolgot is képes egyidejűeg, hatékonyan (legalábbis én szeretem elhinni, hogy hatékonyan) csinálni. Tipikusan "Megnézem a sorozatom következő részét, miközben eszek valamit és átfutom a beadandómat."
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Használati útmutató emberekhez

Nem tabu emberek társadalom útmutató
Manapság mindenhez jár használati útmutató. Van, amelyik több oldalon át taglalja az adott tárgy rendeltetésszerű használatát, és van ami csupán egy "Törékeny. Kezelje óvatosan" feliratot kap. Ezekért mind hálásak vagyunk, hiszen senki nem született úgy, hogy kapásból össze tud szerelni egy komplett IKEA szekrénysort. Első hangzásra talán furcsa lehet, de a minap arra gondoltam, mi lenne, ha nem csak a tárgyakhoz, hanem a körülöttünk lévő emberekhez is kapnánk valamiféle útmutatót?
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A lélek hóhéra

Nem tabu lélek pozitív gondolatok
Van az a pont időnként az életünkben, amikor mindamellett, hogy „összejön minden”, még a lelki pozitivitás is cserbenhagy minket és akkor aztán jön a bukovári…
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Ma este Erovíziós Dalfesztivál!

Nem tabu A dal Eurovízió Eurvíziós dalfesztivál
Hajrá Magyarország! Hajrá AWS!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Önbizalom növelés

Nem tabu önbizalom önbizalom növelés tippek
Önbizalom növelés pár trükkel Sok ember küzd az önbizalom hiányával, nekik szól elsősorban ez a cikk. Néhány "trükk" és már is növelhetik saját önbizalmukat. Egoisták ezt most inkább ne olvassák !
Bővebben