2020-01-24 05:57:08, Boldog névnapot Timót !
Kereés az oldalon

Nem tabu

Hashtag Magazin mini logo Szabadnak születtem, de bezárva élek

Nem tabu állatvédelem cirkusz elefánt
A cirkuszok világáról legtöbb embernek akrobatamutatványok, bohócok és egzotikus állatok jutnak eszébe. Azonban míg az emberek eldönthetik, hogy szeretnének-e cirkuszban fellépni, az állatoknak erre nincs lehetőségük. A természetellenes körülmények között élnek a szabadságuktól megfosztva, kegyetlen betanítási folyamatokkal megfélemlítve élik az életüket. Szabadnak születtek, de fogságban élnek. Egy cirkuszi elefánt történetét olvashatjátok.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Nők, akik rétre szöktek

Nem tabu nőiség feminizmus nőtípusok
Hát itt vagyunk. Úgy kezdtem volna, hogy patika helyett képzeljük most magunkat egy drogériába – még nagyobb választék, még több lehetséges problémára.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Fontos! Ha jön feléd a tűz, ne gyulladj be!

Nem tabu tűz mentés segélyhívás
Ha te vagy ott, a te felelősséged tenni, ne hidd azt, hogy más már biztos szólt, mert rengeteg eset ettől válik súlyossá, hogy azt hisszük más már cselekedett.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Patikai mustra, avagy srácok a polcomon

Nem tabu párkeresés szerelem férfitípusok
Ezeket receptre kellene felírni. Tényleg. Hadd legyek most veszettül NŐ, az a típusú, aki skatulyába rendezi a férfiakat és light kólával eszik meg két egész pizzát, mert ugye, ügyel az alakjára. Hiszen a kóla, az light! Most ugyanilyen cukormentesen szeretnék néhány kategóriáról a teljesség igénye nélkül, abszolút szubjektíven nyilatkozni, használatukról azonban mindenképp kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Tíz alávaló mondat.

Nem tabu kommunikáció proli mondat
Ezek a mondatok pillangóhatás-szerűen terjesztik a bajt, és örökítik át a proliságot. Itt fókuszban még megjelenik a kommunikáció mellett, a kulturális igénytelenség, és az alkoholizmus. Talán a három legnagyobb konzerválója a verbális proliságnak.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Hamis igazság

Nem tabu élet hidak múlt
Fájóan őszinte ember vagyok és nem szeretek kérdéseket hagyni magam mögött. Ahogy én sem szeretem a bizonytalanságot, mást sem tartok abban. Persze van az a helyzet, amikor valaki vakon akar hinni egy útban és teljesen vakon közlekedik az életében, tudom milyen ez, és az is, amikor valaki pont azt mondja meg, amitől a leginkább félsz, hogy valaki egyszer kimondja. Pedig te magad is tudod.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Nem leszel rossz ember azért, mert nemet mondasz

Nem tabu nemet mondani önértékelés megfelelés
Ismerős számodra az a helyzet, amikor nem tudod kifejezésre juttatni azt, amit valójában szeretnél, vagy gondolsz, inkább elnyomod magadban? Rengeteg olyan körülmény adódik, amikor az ember egyszerűen képtelen nemet mondani, még úgy is, hogy tudja, hogy szükségszerű lenne, mert háttérbe szorulnak a saját érdekei és boldogsága.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rúd körül tekergő tévhitek avagy valóság az én szememmel III.

Nem tabu rúdsport verseny IPSF
Nem lenne teljes ennek a különleges világnak a bemutatása, ha kihagynám az egyik legizgalmasabb területet: a versenyzést. A következőkben ennek folyamatairól, szabályairól, lehetőségeiről és jelenéről mesélek.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Áll a bál avagy farsangi bulik felnőtt fejjel

Nem tabu farsang farsangi jelmez jelmez ötletek
Ki mondta, hogy a farsang csak gyerekekenek való? Majd én bebizonyítom, hogy nem így van! Figyeld!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rúd körül tekergő tévhitek avagy a valóság az én szememmel II.

Nem tabu rúdtörténelem rúdsport rúdtánc atléták tévhitek
Az első részben a saját tapasztalataim és benyomásaim alapján szerettem volna egy képet mutatni arról, hogy valójában mit is jelent a „rudazás.” Most pedig további konkrétumokkal igyekszem közelebb vinni az olvasókhoz ezt az elképesztő sportot.
Bővebben