2019-10-17 22:55:26, Boldog névnapot Hedvig !
Kereés az oldalon

Nem tabu

Hashtag Magazin mini logo Patikai mustra, avagy srácok a polcomon

Nem tabu párkeresés szerelem férfitípusok
Ezeket receptre kellene felírni. Tényleg. Hadd legyek most veszettül NŐ, az a típusú, aki skatulyába rendezi a férfiakat és light kólával eszik meg két egész pizzát, mert ugye, ügyel az alakjára. Hiszen a kóla, az light! Most ugyanilyen cukormentesen szeretnék néhány kategóriáról a teljesség igénye nélkül, abszolút szubjektíven nyilatkozni, használatukról azonban mindenképp kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Tíz alávaló mondat.

Nem tabu kommunikáció proli mondat
Ezek a mondatok pillangóhatás-szerűen terjesztik a bajt, és örökítik át a proliságot. Itt fókuszban még megjelenik a kommunikáció mellett, a kulturális igénytelenség, és az alkoholizmus. Talán a három legnagyobb konzerválója a verbális proliságnak.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Hamis igazság

Nem tabu élet hidak múlt
Fájóan őszinte ember vagyok és nem szeretek kérdéseket hagyni magam mögött. Ahogy én sem szeretem a bizonytalanságot, mást sem tartok abban. Persze van az a helyzet, amikor valaki vakon akar hinni egy útban és teljesen vakon közlekedik az életében, tudom milyen ez, és az is, amikor valaki pont azt mondja meg, amitől a leginkább félsz, hogy valaki egyszer kimondja. Pedig te magad is tudod.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Nem leszel rossz ember azért, mert nemet mondasz

Nem tabu nemet mondani önértékelés megfelelés
Ismerős számodra az a helyzet, amikor nem tudod kifejezésre juttatni azt, amit valójában szeretnél, vagy gondolsz, inkább elnyomod magadban? Rengeteg olyan körülmény adódik, amikor az ember egyszerűen képtelen nemet mondani, még úgy is, hogy tudja, hogy szükségszerű lenne, mert háttérbe szorulnak a saját érdekei és boldogsága.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rúd körül tekergő tévhitek avagy valóság az én szememmel III.

Nem tabu rúdsport verseny IPSF
Nem lenne teljes ennek a különleges világnak a bemutatása, ha kihagynám az egyik legizgalmasabb területet: a versenyzést. A következőkben ennek folyamatairól, szabályairól, lehetőségeiről és jelenéről mesélek.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Áll a bál avagy farsangi bulik felnőtt fejjel

Nem tabu farsang farsangi jelmez jelmez ötletek
Ki mondta, hogy a farsang csak gyerekekenek való? Majd én bebizonyítom, hogy nem így van! Figyeld!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rúd körül tekergő tévhitek avagy a valóság az én szememmel II.

Nem tabu rúdtörténelem rúdsport rúdtánc atléták tévhitek
Az első részben a saját tapasztalataim és benyomásaim alapján szerettem volna egy képet mutatni arról, hogy valójában mit is jelent a „rudazás.” Most pedig további konkrétumokkal igyekszem közelebb vinni az olvasókhoz ezt az elképesztő sportot.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Rúd körül tekergő tévhitek avagy valóság az én szememmel I.

Nem tabu rúdsport rúdtánc szemléletváltás
Korábban nem voltam oda a sportolásért. Egy kicsit sem. Mondjuk kamaszkorom pörgésében szükségtelennek is éreztem. Azután az egész-nap-az-irodában-ülős napok, hetek, hónapok jelezni kezdtek. Húszévesen fájt a minden (is). A hátam meg kimondhatatlanul. Ez ellen bizony tenni kellett.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Büszkeség és jobbítélet

Nem tabu párkapcsolat szingliség újév
December 30-a reggel 5 óra van, idén már nem kell dolgozni (haha), azonban az ember agya nem képes olyan könnyen leállni. No, nem munkán pörgök – azt általában nem hozom haza agyban sem…
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Zenélő jövő

Nem tabu számadás önrevízió párkapcsolat
Az év végéhez közeledve a legokosabb, ha tart az ember némi számadást önmagával, önmagában azzal kapcsolatban, amit az adott évben csinált, ami történt vele, vagy, ami elmaradt.
Bővebben