2021-10-24 05:03:20, Boldog névnapot Salamon !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Graffits Eszter cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Az elhagyás művészete

Vendégcikkek
szerelem szakítás érzelmek
Nagyon kicsi gyerekként azt hittem, hogy örökre vagy huzamosabb ideig csak a halállal tűnhetnek el fontos emberek az életemből. Ahogy cseperedtem egyre több, olyan embert sodortam az utamba a szél, akiről azt hittem, mindig velem lesznek és semmi sem választhat el minket.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Közel és távol

Pszicho
kapcsolat szerelem távkapcsolat
Magyarországon általános probléma a fiatalok külföldre vándorlása a jobb megélhetés reményében. Az otthonunktól való távollét nyáron a legmagasabb. Ebben az időszakban még több ember vág neki a világnak...
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Nem lehetek szerelmes

Pszicho
szerelem párkapcsolat plátói szerelem
Gondolom, mindenki ismeri a régi idők házasodási szabályait. Általában a szüleink választották ki a leendő párunkat, nem ismerkedhettünk más vallású vagy társadalmi osztályból való gyermekkel, tehát nagyon ritka esetekben lehettek együtt őseink életük párjukkal, akik iránt valóban tápláltak gyengéd és szenvedélyes érzelmeket. A házasságok javarészt kényszerből, megállapodás alapján köttetek. Vágyaikat, valódi szerelmüket titkos kapcsolatok és szenvedélyes kalandok során élhették meg csupán az em
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Halálból az életbe I

Pszicho
öngyilkosság depresszió pszichiátria
Négy évvel ezelőtt történt. Akkoriban mindent átértékeltem magam körül. Még csupán tizenhét voltam, amikor elkövettem egy öngyilkossági kísérletet. Ez pedig nem múlt el nyomtalanul. Azóta is kísért a miatta érzett bűntudat. Sokszor eszembe jut az utána következő pszichiátrián eltöltött két hetem. Azt hiszem, életem egyik legrosszabb emlékeként gondolok vissza rá. Még mindig nehezen mesélek róla.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A költészet, mint művészet

Művészet
költészet művészet irodalom
Te szeretted az irodalmat, a költészetet iskolás korodban? Esetleg később került közel hozzád? Vagy sosem érdekelt igazán? A költészet egy csodálatos világ, amelyben, ha megtaláljuk a saját érdeklődésünket, akkor sok érzésre és élményre tehetünk szert általa. Eszter mesél nektek, mit is jelent neki a költészet.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Kurt Donald Cobain életének margójára

Aktuál
Kurt Cobain Kurt Cobain emlékére Kurt Cobain halálának évfordulója
Kurt Cobian és a Nirvana tagjai tinédzserkorom egyik legbefolyásosabb alakjai voltak. Akkoriban én is elég depressziós voltam, nem találtam a helyemet, az íráson és a zenén kívül nem volt olyan felület, amin keresztül kiadhattam volna belső konfliktusaimat, érzelmeimet. Kurt Cobain volt az én rocker szerelmem. Miatta öltözködtem grunge-stílusban,ahogy ő szokott, sajnos miatta kezdtem el néha cigizni, a zenéjükre tomboltam, ha valami fájt. A Nirvana segített túlélni.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Tapasztalataim az iskolai bántalmazásról

Pszicho
iskolai bántalmazás bántalmazás előítéletek
Az iskolai bántalmazás világszintű probléma, sokunk gyermekkorát megkeserítette. A legtöbb csúfolódás és sértés oka valamilyen megkülönböztetésből, kirekesztésből ered. A nemzetközi szakirodalomban általános elfogadott megfogalmazást Olweus nevéhez kapcsolhatjuk.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A tavasz a pasztellszínek és a virágminták korszaka

Beauty&Style
divat tavasz tavaszi divat
Lassan jön a tavasz és a jó idő! A levegő hőmérséklete növekszik, a természet újraéled; kivirágoznak a fák, csicseregnek a madarak, a fű zöldülni kezd. Ezzel egyetemben az emberek megint mosolygósabbá válnak, kevesebb ruhát kezdenek hordani és színesebben látjuk a világot. A kevesebb ruhával egyidejűleg megváltozik a színvilágunk, lekerülnek a polcról a komor, szürke darabok, elkezdünk világosabb összeállításokat viselni.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Filmek Valentin napra

Filmajánló
Valentin nap Bálint nap program valentin napra
Mivel februárban még nem a legjobb az idő, kötve találni a filmezésnél kényelmesebb szabadidős, elfoglaltságot egy finom tea, illetve a párunk társaságában. Hadd ajánljak nektek több kategóriában romantikus filmeket! Előre is jó szórakozást!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo 2017 divatszíne

Beauty&Style
év színe divatszín divatszín 2017
A Pantone intézetben hagyománnyá vált, hogy minden decemberben megválasztják a következő év leginspirálóbb divatszínét. Idén a levélzöldre esett a választás. A zöldnek egy visszafogottabb, mégis életteli árnyalata.
Bővebben