2019-05-26 15:47:42, Boldog névnapot Fülöp,Evelin !
Kereés az oldalon

Lipták Márk cikkei

Hashtag Magazin mini logo A sötétség félelme

Beszéljünk másról Gyerek Sötétség Félelem
Lehajtottam a fejem. Újra egyedül voltam itthon, a sötét és hideg nagy házban. Nyakig betakaróztam és becsuktam a szemeimet. Nem akartam látni semmit. Amúgy sem láttam sok mindent a sötétben, de még véletlenül sem akartam látni egy még sötétebb árnyat. Egy szörnyet!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A türelem rózsája

Elv/érzek Türelmetlenség Álmok Vágyak
Számomra mindig is gondot okozott a türelmetlenség. Amióta elkezdtem élni a felnőttek életét igyekszem ezt a hibámat orvosolni, és nyugodtan a napokat megélve türelemmel csinálni a dolgaimat.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szabálytalan élet, szabálytalan vezető

Elv/érzek Vezetés Autó KRESZ
Nem hittem volna, hogy megtanulok vezetni. Nagyon sok időbe és pénzbe került míg végre a kezemben foghattam a jogosítványom. Legelőször megbuktam az elméleti KRESZ-en, második alkalommal pedig nem értem fel a vizsgára, így csak harmadszorra sikerült letennem( három a magyar igazság, szokták mondani).
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Álmaink(folytatás)

Elv/érzek Álmaink Munka Emberek
Délután az emberek feszültebbek lesznek, türelmetlenek, mindent azonnal akarnak megoldani, az összes problémát egy pillanat alatt eltüntetni. Elfogyott az emberek iránti szereteted, a tolerancia lüktető szíve.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Szomszédok

Beszéljünk másról szomszédok gyerekek barátság
A szomszédfiú, Adam átment a Johnson-családhoz, ahol kicsi Billy várta őt. Mind a ketten tizenkét évesek voltak
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Álmaink

Elv/érzek Álmaink Reggel Mosoly
Minden reggel nehéz. Nehéz kikelni az ágyból. Nehéz felébredni a való világba.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Madarak zenéje

Beszéljünk másról Gyerek Barátság Madarak
A szabad madár a világ leghűségesebb teremtménye. Edward Stachura Reggelire palacsintát ettem, amit anyukám készített el. Imádtam őt, mindennél jobban.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Utazás

Beszéljünk másról Utazás Család Házasság
- Indulhatunk végre?- kérdezte Will. - Hova sietsz, randid van talán?- mosolygott Anna. - Nem is értem miért találtad ki az egészet. - Mondjuk azért, mert ha jól emlékszem, kb. öt éve vettünk egy faházat egy tópartnál, de még egyszer se nyaraltunk ott. - És én minek is megyek? - Mert gondolom a családi nyaralásban, benne vagy te is, Will, azt hiszem a családtagja vagy. A három gyerek beült az autóba. Anna jól bekötötte őket, a két kicsi- John és Berta a gyerekülésben ültek, középen pedig Donald.
Bővebben