2021-12-02 05:27:01, Boldog névnapot Melinda,Vivienn !
Kereés az oldalon

Hashtag Magazin mini logo Interjú a San Lazaro Állatvédő Alapítvánnyal

"Nekünk nem lenne élhető az életünk, ha elmennénk a szenvedő állatok mellett."

Hashtag Magazin mini logo Dante Alighiheti (el, amit látott)

Művészet
Dante pokol isteni
Közben a klotyón hatalmas fing dörren, Undorodva jajgattak leányai, Ezt nyugtázva Jani bá’ nagyot böffen. Folyt és folyt szüntelen a kőbányai, Itta, itta azt Anti bá’ vedelve, Röhögtek rajta rút haverjai.

Hashtag Magazin mini logo Az értékek válságáról, és az értékmentők feladatáról

Művészet
írás alkotás művészet
Az alkotómunkával önmagunk földi küldetésének beteljesítésén kívül ez az, ami bennünket meghatároz, ez ellen alkotunk. Írunk, festünk, katákat járunk, olvasunk, művelődünk, filozofálunk, igyekszünk magunkat, és a környezetünket inspirálni, az igény magvai elültetni, hogy aztán erős fává növekedjenek, amely tavasszal nyíló virágokkal, nyáron pedig piros gyümölcsökkel örvendeztet minket, hogy aztán a szellem gyümölcsének ízét akár évszázadokig megtartó nemes nedűként élhessen tovább...

Zsbán Máté cikkei rovat

Hashtag Magazin mini logo Tedd le a telefont!

Nem tabu
virtuális világ internet internetezés
Már régóta motoszkál bennem, hogy írjak erről a témáról, de eddig valahogy mindig máshogy hozta az élet. De nem baj, ami késik, nem múlik! Érdekes, hogy a 21. század gyermekeként milyen szinten tud felbosszantani az, amikor azt látom magam körül, hogy valaki képtelen a mobiltelefonja, tabletje, laptopja, vagy egyéb elektromos kütyüje nélkül létezni.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Hol a csúcs?

Vendégcikkek
egyetem szakma szakközépiskola
Sokat filóztam mostanság azon, hogy mi lehet az a téma, ami októberben is aktuális, érdekes, vonzó lehet a Hashtag olvasói számára. Egy olyan témát találtam, ami azt gondolom mindig minden korban aktuális lehet (nyugi, több ilyen közhelyet már nem sütök el), és ami minden embert érint - mennyit, és hogyan kell tanulni ahhoz, hogy elérjük a személyes csúcsunkat, csúcsainkat.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Irány a Déli Kapu

Programok
tánc néptánc folklórfesztivál
Az idén tíz éves Déli Kapu Folklórszövetség régiós szakmai szervezetként augusztus 17. és 19. között hatodik alkalommal szervezi meg nemzetközi programját, a Déli Kapu Nemzetközi Folklórfesztivált Pécsett, melynek keretében a régió folkműhelyei, hazai vendégek és több külföldi fellépő is képviselteti magát.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A boldogság 6 pillére

Pubi
komfortzóna magabiztosság siker
Az augusztus pedig nálunk is hoz változást - most először a havi téma helyett egy olyan feladatot kaptunk a magazin főszerkesztőjétől a jövő hónap egy kijelölt időpontjára, ami kizökkent minket a komfortzónánkból. Arra gondoltam, hogy elővezetném ezt azzal, hogy így július végére még írok egy életmód cikket arról, hogy mi szerintem a boldogság, a kiegyensúlyozottság titka napjainkban.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Kikapcs

Mit csináljunk, ha elmegy az áram? Írjunk cikket a hashtagbe...
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo A semmittevés fontossága

Aktuál
nyár nyári pihenés semmittevés
Elérkezett a nyár - ám sokaknak ez mégsem a mesebeli pihenés időszakát jelenti. Sokan talán nem is sejtik, milyen fontos az, hogy kilépjünk a megszokott közegünkből, és pár napig kiengedjük a felgyülemlett fáradt gőzt.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Miről kéne írnom?

Aktuál
cikk írás blogolás online magazin
Azon gondolkozva, hogy miről kéne írnom a harmadik májusi cikkemet úgy döntöttem, hogy a cikkírás nehézségeiről szeretnék beszélni nektek.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Oszvald Marika 65!

Aktuál
Oszvald Marika Ma 65 éves Oszvald Marika Operett színház
Ma ünnepli 65. születésnapját a szubrettek királynője, Oszvald Marika!
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Lehet hobby a néptánc?

Művészet
néptánc magyar néptánc kitartás
Bevallottan elfogult írás a közösségben létezés erejéről.
Bővebben

Hashtag Magazin mini logo Létezik jólélek?

Művészet
színház Pécs Pécsi Nemzeti Színház
Ajándékjeggyel jutottam el a Pécsi Nemzeti Színház idei évadának egyik újdonságára, A szecsuáni jólélekre. Arra gondoltam, ha már a havi témánk a szélsőségek illetve a megbélyegzés, akkor mindenképp le kell írnom nektek élményeimet, tapasztalataimat. Kezdjük az elejéről.
Bővebben